Kilka meczy i chłopak już się nie przewraca przy każdym kontakcie, stoi twardo na nogach i nie daje się przepchnąć. Jeszcze zacznij strzelać bramy, to szybko zapomnimy o Rakelsie.
-
-
Tomáš Vestenický - witamy w Cracovii!
... szkoda tej sytuacji (chyba z 15 min) była to bardzo dobra akcja
Będzie z niego porządny zawodnik.
Brawo Tomas -będą z Ciebie ludzie,nie wiem czy w Cracovii ale na pewno będą.
Ma potencjał, żeby w przyszłości nawet stanowić o sile swojej reprezentacji. Oby tak dalej Tomas, i oby w pasiastych barwach!
Dobry jest skurczybyk:-)
Elegancko :) i nie źle też na prawej stronie!
Od początku wiedziałem, że będzie to strzał w " 9". ;) Nie wykupienie go będzie działaniem na szkodę klubu
Zagrał poprawnie, choć czasem zamiast "nawijać" kolejnego przeciwnika prosiło się o wcześniejszy strzał
Tomasz ma jeszcze 5 meczy, aby przekonać Don Filipe, że warto wyłożyć za jego wykup 500 tys euro
Jedna bramka w kluczowym meczu może przekonać naszego Centusia do tej inwestycji
Tymbardziej, że ten zawodnik pod skrzydłami "Ziela" na pewno się rozwinie
Ja w niego wierzę - ma to "coś"
Wystarczy że przekalkulują że gościa się sprzeda za lepsze pieniądzę. Choć po akcji z Kosanovicem nie jestem pewny czy potrafią myśleć kategoriami handlarzy niewolników ;).
Studio Canal+ potwierdziło (pSławek) - faulu po podaniu Wdowiaka nie było.
A skad info o tym 500tys euro za wykup?
Chłopak ma potencjał i jeśli będzie się prawidłowo rozwijać, będziemy mieć z niego dużo pożytku. Ja jestem na tak!
... pewnie od Kmity, a Kmita od Smalca (:D
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Studio Canal+ potwierdziło (pSławek) - faulu po
> podaniu Wdowiaka nie było.
Czyli wolno złapać napastnika "w pas"?;)
... z analizy filmu widać jak Tomas trzyma za koszulkę obrońce ZL (ręka z tyłu)
Przecież musiał jakoś utrzymać równowagę:)
gośc sprawdziłby się na dziesiątce, ale obecnie jest chyba za słaby (fizycznie) na dziewiątkę
Ciekawe jakie są warunki ew. wykupienia zwrotnego przez ROMĘ.
8 dni później
Wczoraj tragedia.
Koleś fatalny fizycznie, zupełnie bez szybkości, a i ambicji nawet nie łaskaw pokazać. Mam nadzieje, że swoją postawą ostanie przyspawany na ławkę do końca sezonu i potem out. Już wole Dialibe czy nawet Zjawińskiego z ławy.
... a może trzeba znowu dać szanse Krzysztofowi Szewczykowi - znowu strzela, tylko w rezerwach, ale strzela
A może jest tak, że " cudze chwalicie swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie" ?
Nawet za darmo bym go nie chciał. Mamy lepszych.
- Chłopak przyszedł do nas po zakończeniu okresu przygotowawczego
- Praktycznie z marszu musiał wchodzić, nie wyszedł mu 2 mecz
Gość jest do wyrzucenia? Skwituję śmiechem
Cetnarski też na początku był za słaby na 18 (za trenera Podolińskiego), a teraz, gdzie jest?
o kura to już znowu chłop odstrzelony ? :)
Hahahah, no po prostu nie mogę :) Chłopak już skreślony? :) To ja proponuję po wczorajszym meczu skreślić pół drużyny, bo poziom jaki zaprezentowali trudno nazwać ekstraklasowym.
Gosc jest dobry, tylko malo gra z nasza druzyna, a jak sie juz wkomponuje to typowa 9, killer :-). Spoko jak odpadnie buba i zjawa to bedzie miejsce dla Krzysia Szewczyka, tylko tak mysle ze przeskok miedzy 3 liga a ekstraklapa jest zabojczy , dudzic tez strzelal duzo goli w rezerwach :D
Santo Matthias i Vola napisali już wszystko co mozna jako komentarz do wpisów 2-ch innych szacownych forumowiczów napisać...
Khalid Napisał(a):
> Santo Matthias i Vola napisali już wszystko co
> mozna jako komentarz do wpisów 2-ch innych
> szacownych forumowiczów napisać...
Zgoda Khalid, ale trzeba pamietac, ze "wpisów 2-ch innych szacownych forumowiczów' nie powinno sie generalizowac i traktowac ich jako trendu, czy co gorsza, opinii forum. (Odnosi sie to zreszta do wszystkich podobnych sytuacji).
Masz rację.
14 dni później
Powiem tak - pierwsza połowa bardzo dobra. Przez niego Nowak zmienił Wawrzyniaka. Druga słabsza, może brakło sił. Fajny chłopak. Teraz strzelił półtorej gola (bramka i samobój Fojuta). Podejrzewam, że jakby został to w następnym kolejne 6-7, a za 2 sezony rasowy napadzior z niego :) Wszystko zależy od klubu. Ja bym chciał żeby chłopak został
mam nadzieje ze zostanie, zapowiada sie swietnie, brak zimnej krwi troche
[img]http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_152649/vestenicky_news.645x365xffffff.jpg[/img]
gdyby nie ten jeżyk-żel, to Cetnarskiemu zapisano by bramkę (:D
Powiniwn zostać ale musi być mniej samolubny na bramki, dzisiaj przynajmniej 2 razy powinien podac do partnera na pozycjii 200%-wej.
Diabel Napisał(a):
> mam nadzieje ze zostanie, zapowiada sie swietnie,
> brak zimnej krwi troche
Dokładnie. Ale ma talent, zapowiada się fajnie, a to jego pierwszy, poważny sezon w seniorach.
Po dzisiejszym meczu muszę przyznać. że się myliłem... Sorry.
Podpisywać! Nie ma sie co zastanawiać.
Kolega, który śledził mecz w telewizji, zadzwonił do mnie na stadion i powiedział, że Cetnarski potwierdził, że bramkę strzelił Vestenicky:S
Ani nie potwierdził, ani nie strzelił jej Tomas.
Ewidentnie bramka Cetnara, choć trzeba przyznać, że Vestenicky swym wyskokiem skonfudował bramkarza, przez co ten spóźnił się z interwencją. Taka mocno szczęśliwa bramka, podobnie jak i druga.
Oj mieliśmy dziś wielkie wsparcie z Nieba, nie ujmując niczego doskonałej grze drużyny.
No dobrze, ale za jakie pieniądze? Bo za 500 tysięcy Euro to chyba przesada? Pół miliona złotych (100 tys. Euro) to na pewno tak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)