Boenish to raczej nikogo i nigdzie nie zrzuci z krzesła, nawet na weselu przy oczepinach.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Rakels spowrotem w Cracovii:D
Wątpię. Ostatnio się pochwalił nową Teslą - pewnie ma w planach jeszcze kilka niezbędnych wydatków ;]
Miałem napisać patrycja w Cracovii ale część osób zapewne by się obraziła, tak jak ktoś rzucił kiedyś Zieńczukiem. :D
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wątpię. Ostatnio się pochwalił nową Teslą -
> pewnie ma w planach jeszcze kilka niezbędnych
> wydatków ;]
A nie Infiniti? ;)
raczej Błaszczykowski w Liverpoolu ;]
konrad_pn Napisał(a):
> raczej Błaszczykowski w Liverpoolu ;]
albo do gts'u
Dziś przed wyjściem na mecz myślałem , że znowu w tym sezonie o coś powalczymy. Teraz zmieniam zdanie, póki będziemy dalej robic transfery oszczędnościowe pokroju Stebleckiego i rezerwowego bramkarza z 1ligi to jedynym sukcesem na przestrzeni lat będzie awans z 1 ligi do ekstraklasy. Jeżeli to jest wizja Filipiaka to nie mam pytań. Póki Tabisz nie zrozumie , że taki Kapustka zdarza się raz na sto lat to chociazby wykupił wszystkie dzieci z krakowskich przedszkoli to i tak nie znajdzie jego następcy.
Konserwo -czytanie twoich wypocin napawa mnie obrzydzeniem .Co by nie spieprzyli to murem stoisz za Bałydysem .Płacą ci byś był adwokatem diabła albo następcą Urbana ? .
Ja podobnie jak ian chcę czytać o konkretnych wzmocnieniach a nie o tym że jakiś amator Bałdys spieprzył kolejną sprawę .Jego już dawno w klubie nie powinno być bo zwyczajnie kompromituje klub swoją nieudolnością .JEST BO to klika kolesiowska TABISZA MIERNY ALE WIERNY.
POTRZEBUJEMY KONKRETNYCH WZMOCNIEŃ NA WCZORAJ
Tak, potrzebujemy [b]wzmocnień[/b] i kropka!!!
Ostrzegałem ze jesteśmy w czarnej dup*** z transferami to konserwa pisał jakieś bzdury jakoby nasz klub był budowany rozsądnie - wieczne życie w matrixie. Te puchary przyniosły nam tylko wstyd i niepotrzebna nadzieje. W kadrze nie mamy nawet jednego nominalnego LO, a sprowadzenie stebleckiego to juz jest kpina, w ciagu tego meczu doskonale przypominało mi sie czemu cieszyłem sie jak odchodził, pokazał niezły kabaret. Jedyny pozytyw to karaczan, oby kontuzja niegroźna, niepotrzebnie grał z nia kilka chwili, wydaje sie ze to miesien i tylko sie to mogło pogłębić.
Stanowski może myślał o tym:
http://sport.interia.pl/raporty/raport-euro-2016/reprezentacja-polski/news-arkadiusz-milik-na-celowniku-barcelony,nId,2232977
Bardzo możliwe, że miał na myśli ewentualne transfery Milika lub Błaszczykowskiego .
Do konkretnych informacji to się nie nadaje, taki pierd interii na wierszówkę, Cagliari [i]interesuje się[/i] Kapustką
http://sport.interia.pl/raporty/raport-euro-2016/reprezentacja-polski/news-bartosz-kapustka-przymierzany-do-cagliari,nId,2233013
o dzięki za pierda we właściwym miejscu. niestety trzeba poczekać 2-3 dni jak ktoś to wrzuci do oficjalnych (mam nawet niestety kandydata, który to zrobi po przeczytaniu w DP :( )
Ciekaw jestem czy niektórzy nadal są tak spokojni w kwestii transferów jak przez ostatnie tygodnie? :) No ale my się rozsądnie wzmacniamy co rundę, mądrze budujemy zespół, póki co to właśnie wczoraj na własne oczy widziałem te rozsądne wzmocnienia :) Jak dla mnie 2-3 transfery od razu do pierwszego składu, realne wzmocnienia, inaczej okienko drugi raz z rządu będzie trzeba nazwać żenującym i zmarnowanym.
Bierzemy cała drużyne Lotnika Kryspinów żeby uzupełnić skład ponoć wszyscy kosztowali 1000euro i są nieoszlifowanymi diamentami polskiej piłki. A ci najważniejsze słupki $$ się zgadzają
Matthias89 Napisał(a):
> Ciekaw jestem czy niektórzy nadal są tak spokojni w kwestii transferów jak przez ostatnie tygodnie? :)
Nie wiem jak inni, ale ja tak. Jeszcze jakieś 7 tygodni okienka transferowego przed nami.
Jak widać nie każdy ma tytanowe jaja...
leszeczek Napisał(a):
> Nie wiem jak inni, ale ja tak. Jeszcze jakieś 7
> tygodni okienka transferowego przed nami.
Zazdroszczę Ci leszeczku dobrego samopoczucia. (:D Wiem, po tylu latach upokorzeń, gry w drugich i trzecich ligach, nadzieja umiera ostatnia. Wkurza mnie tylko, że taką nadzieję robi nam człowiek bardzo bogaty (ja przynajmniej nie posiadam takiego majątku). Filipiak albo nie ma szczęścia, albo nie potrafi, albo robi go ktoś w konia, albo po prostu nie chce.
Dla nas Cracovia zawsze będzie w sercu, nawet wtedy, gdy Filipiaka już nie będzie! (WIKTORIA)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)