A taki piękny wątek został skasowany...
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 20 kolejki
nie wiem, czy dobrze zrozumiałem komentatorów, ale ponoć psy nie oddały dzisiaj celnego strzału. z lechem przez cały mecz też nie uderzyli celnie ani razu. brawo psy!
jest pierwszy strzal
Miszczu2007 Napisał(a):
> Nie rozumiem np dlaczego
> Górnik - TBB 2 to byłby rzekomo korzystny dla
> nas wynik i podobnie wygrana Piasta - to już
> lepiej żeby cwelka ich goniła i niech odpadną z
> czołówki.
Wygrana TBB bo mają większe szanse na szybsze wyprzedzenie GTS ;)
A wygrana Piasta to moja chłodna kalkulacja, otóż uważam, że Piast po prostu MUSI kiedyś tam wysiąść, a Legia jest naszym bardzo groźnym rywalem w walce o MP :)
No ale ma spaść GTS i kiepscy, więc najlepiej żeby dół tabeli był jak najbardziej spłaszczony :)
A Piast jak przegra z Legią to pewnie odpadnie z tej walki, ale jak wygrają to znów odjadą. A Legię przecież i tak wyprzedzimy :D
No dobra, i tak wszystkich wyprzedzimy, a GTS i tak spadnie, więc poszczególne wyniki nie mają znaczenia ;)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No dobra, i tak wszystkich wyprzedzimy, a GTS i
> tak spadnie, więc poszczególne wyniki nie mają
> znaczenia ;)
To samo mialem napisac:)
kalkulacje są dla słabych ;)
Prosytutki krakowskich ulic 4 punkt nad strefą spadkową (po podziale 2), pięknie :)
Bezzębna sąsiadka, ale musi być tam rwetes! Nie przypominam sobie, by w ostatnich latach tak pięknie dostawali w czapę :D
Serio jest spore prawdopodobieństwo, że zagrają w grupie spadkowej. Ruch, Zagłębie, Lechia, Jagiellonia i GTS powinny walczyć o lokaty 6-8, a dotychczas w najgorszym położeniu piłkarze ze stoczni. Inna sprawa, że najtrudniejsze mecze już za nimi, ale kto wie :P
Dla nas to idealny scenariusz, może powoli zacznie zmieniać się optyka niezaangażowanych kibicowsko fanów futbolu w Krakowie, a w dłuższej perspektywie pozytywnie wpłynie na frekwencję :)
Dla nich teraz każdy mecz będzie najtrudniejszy :D To samo co u nas jak graliśmy słabo i łudziliśmy się, że ze słabszymi pójdzie lepiej i było w plecy.
Wczoraj wieczorem słychać było skowyt dobiegający z Gdańska .
Jak przegrają z Pogonią zacznie się im palić buda:). Oni nie mają kasy na wzmocnienia, a kilka klubów z dołu zapewne sie wzmocni;). Może być dla nas najbardziej udany sezon w historii;)
Na 110 lecie my świętujemy mistrza towarzystwo spadek, wyobraża sobie to ktoś ?? L4 w pracy na miesiąc a właściciel monopolowego na osiedlu został by chyba przedsiębiorcą roku sprzedaż 1000% w górę:) ehhhh marzenia :)
... i dlatego powoli wprowadzają byłych swoich juniorów - Bartosz, i Kuczak
meleroz Napisał(a):
> Bezzębna sąsiadka, ale musi być tam rwetes! Nie
> przypominam sobie, by w ostatnich latach tak
> pięknie dostawali w czapę :D
Mieli gorszą serię w 2014 :) Dodatkowo wtedy zaczęła się od wygranych derbów u nich i grali słabo, teraz generalnie nie grają aż tak źle (poza niektórymi meczami) ale oczywiście wyniki cieszą :) Wedy serię zakończyli rozwaleniem 5:0 Pogoni Szczecin u siebie co było...niespodzianką.
Tabela za tamten okres :)
[IMG]http://i64.tinypic.com/105nosp.png[/IMG]
Ja jestem ciekaw kto pierwszy ucieknie z tonacego statku
napinacz- Napisał(a):
> Ja jestem ciekaw kto pierwszy ucieknie z tonacego
> statku
Głowacki i Brożek - najwierniejsi z wiernych..Zobaczysz
Głowacki już wcześniej mówił, ze kończy karierę.
...ale tylko w ekstraklasie. Kiedy spadną do 1 ligi, to powróci(:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)