Nawet jakby przerypali to bym nie narzekał, bo to była zupełnie inna gra niż z Piastem czy w derbach.
Wreszcie odważniej. Kapustka najlepszy na boisku. Rakels był do zmiany - szkoda że przez kontuzje nie dało się tego zrobić (pytanie czy Jendrisek by cos wiecej dał).
Nie wiem tylko czemu przy takiej grze na meczu zjawia sie 8K ludzi - czy te pozostale 6K z derbow to kibice wisły?! Musza miec ludzie ostro narąbane w głowach żeby w całym roku na jeden mecz sie wybierać.
EDIT: DZIEKI BUDZIK ZA BRAMKE 10-lecia na stadionie :-)
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia Białystok 1 : 1
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem tylko czemu przy takiej grze na meczu
> zjawia sie 8K ludzi - czy te pozostale 6K z derbow
> to kibice wisły?!
Anty wisły ;)
Nudy i brak punktów, jestem podminowany. :)
VelVet Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Nie wiem tylko czemu przy takiej grze na meczu
> > zjawia sie 8K ludzi - czy te pozostale 6K z
> derbow
> > to kibice wisły?!
>
> Anty wisły ;)
Czy to jest taka duża różnica?
Jak to mówią od miłości do nienawiści tylko jeden krok.
VelVet Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> -----
>
> > Nie wiem tylko czemu przy takiej grze na meczu
> > zjawia sie 8K ludzi - czy te pozostale 6K z
> derbow
> > to kibice wisły?!
>
> Anty wisły ;)
jeden pies, skoro ich nie ma na stadionie
Szkoda niewykorzystanej szansy usadowienia się na pozycji lidera, mecz dobry, bramki rzadkiej urody. Rywal grający niewygodnie,dużo walki mało miejsca do rozgrywania akcji. Frekwencja powinna być wyższa, poza tym Probierz nadal nie potrafi się normalnie zachowywać a nasza Cracovia i tak jest bardzo wysoko w tabeli grając w ataku piłkarzami pokroju Rakelsa i Zjawińskiego.
KRAKÓW AIR SHOW 2015. ODRZUTOWE TEMPO, ATOMOWE BRAMKI
http://weszlo.com/2015/08/22/krakow-air-show-2015-odrzutowe-tempo-atomowe-bramki/
......az sie milo czyta.
Tak na spokojnie: zawalaliśmyczęsto przy wyprowadzaniu kontr . Nie raz nie dwa i nie trzy wychodzili nasi w 3-4 po przechwycie z szybkim atakiem i szwankowało podanie. A to było niecelne a to ktos za długo holował albo podanie szło na skrzydło "za plecy" itp.
Ale generalnie z meczu na mecz gramy coraz lepiej:)
Szkoda tylko 2 pkt.
Super się to oglądało.Dodatkowo duży plus za chęć wygrania i walka o trzy punkty do samego końca.Szkoda,że doszło do wymuszonych zmian(kontuzje/urazy),bo ograniczyło to pole manewru w ofensywie,a aż się prosiło by jakiś świeżak zmienił zmęczonego Zjawińskiego bądź Rakelsa.
Podsyłam jeszcze [url=http://www.pilka24.com.pl/video-cracovia-1-1-jagiellonia-skrot-meczu-i-bramki/][b]bramki i skrót meczu[/b][/url]. Można oglądać w nieskończoność :)
Mecz zasługuje na miano ekstraklasy, a nie ekstraklapy.
Najsłabszy na boisku był sędzia Złotek. Wyglądał jakby nie nadążał za tempem meczu biedak.
Kiksy Sretena w samej końcówce mnie mocno zdziwiły, ale zwalam to na karb zmęczenia(?)
Bałem się o wynik po wejściu Rymaniaka, ale w tym meczu Bartek czyścił wzorowo.
Nie wiem w jakich butach był probierz, musiały być wygodne, bo swoim pajacowaniem przeszedł chyba z 5km to w jedną to w drugą stronę ;)
squier strat Napisał(a):
> piotrek67 Napisał(a):
> -----
>
> Sreten 2 ogromne babole,Wołąkiewicz i
> > Wójcicki cienko.
> > Deniss strasznie przypala.
>
> czyli prz.ejeb.ane
Nic takiego nie napisałem ,natomiast przypomnę mędrkom że czekaja nas mecze z Lechem i CWKS.
Wójcicki w pierwszej połowie klasa reprezentacyjna,pogubił się dopiero zastępując Wołąkiewicza po drugiej stronie boiska.
Może i dobrze, że nie mamy tego lidera. Jeszcze piłkarzom i kibicom (choc tu dla niektórych za późno), coś uderzy do głowy i później będzie tylko płacz :) Dla mnie cały sezon może byc top6, a w rundzie finałowej walka o majstra.
Ładnie mecz wyglądał, ogólnie ok, szkoda tej bramki Vasilijeva po stracie Dąbrowskiego. Ale mimo wszystko z mocną Jagą nie odstawaliśmy zupełnie, a czasami dominowaliśmy. Dobrze prognozuje na przyszłość :)
Brawo dla naszych za walkę. Remis zasłużony. 1 punkt na plus. 2 punkty na minus. Styl, choć ładny, ma dla mnie znaczenie trzeciorzędne.
Mam nadzieję, że kontuzji więcej nie będzie, bo zaraz nie będziemy mieli kim grać.
Bardzo fajny mecz :). Nie wiem czemu trener zrezygnowal z Wdowki, na skrzydlo za Rakelsa albo napastnika ( i wtedy Rakelska na szpice). Martwia kontuzje, niestety ale jak wypadnie 2-3 pilkarzy to zaczniemy znowu grac kiche. Po wejsciu Rymaniaka i Deleu dopiero widac ile dawali nam duet W&W na skrzydlach.
Bardzo dobry mecz i taką Cracovię chcę oglądać. Miałem swoje "ale" po meczu z Piastem, bo zagraliśmy wtedy fatalnie, nie chodziło mi o porażkę, a właśnie o styl gry. Wczoraj natomiast mieliśmy bardzo dobry mecz z obu stron, świetne tempo i remis jest jak najbardziej sprawiedliwy, może zabrakło trochę sytuacji, ale spotkanie mimo wszystko na dobrym poziomie. Był taki momement około 60minuty, gdzie przycisnęliśmy, jednak Probierz byłskawicznie zareagował i zrobił dwie zmiany, które jakoś uspokoiły grę. Ewidentnie widać też brak napastnika z prawdziwego zdarzenia, niestety Zjawiński jednak potwierdza w kolejnym meczu, że nie daje rady, może czasem jako zmiennik, dżoker coś wnosi, od pierwszej minuty jednak jaokś mu nie idzie. Odniosę się jeszcze do Deleu, bo ktoś napisał że wypadł słabo, tzn. w sensie, że wraz ze zmianami na bokach obrony spadła jakość naszej gry, mi akurat wydawało się, że Deleu dawał dużo więcej z przodu niż Wójcicki, świetne dośrodkowania (przynajmniej w pierwszym okresie od wejścia na boisko), w obronie też dawał sobie bardzo dobrze radę (ale wiadomo, że ocena to rzecz względna).
W powtórkach nie ma tej ostatniej sytuacji Rakelsa, a jestem ciekaw jak to dokładnie wyglądało, uderzenie wyszło fatalne, z drugiej strony wydawało mi się, że nie miał najlepszej piłki, wrażenie było tak jakby piłka mu spadła trochę do tyłu i nie miał z czego uderzyć.
Szkoda tylko że nie wygrywamy u siebie, ale może w meczu z Niecieczą w końcu to się zmieni.
Matthias89 Napisał(a):
[b]Bardzo dobry mecz i taką Cracovię chcę
oglądać[/b].
Jak dla mnie idealna ocena meczu .
Dobry mecz z niezłym zespołem, szkoda sytuacji Rakelsa, bo jednak z przebiegu gdy byliśmy lepsi od końskich much ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)