Też nie wiem.U mnie w klawiaturze mam tak ustawione,że "w"choćbym chciał,to nie da rady z dużej ;) O derby jestem po raz pierwszy spokojny.Rzeka jest słabiutka i dodatkowo źle przygotowana fizycznie.Musimy ich zjeść na żywca.
-
-
Cracovia-Wisła 1 : 1
Napiszcie "Cracovia - rzeka" i bedzie spokoj. :)
A co do meczu - byloby pieknie miec 6 punktow po pierwszych dwoch meczach.. Wierze, ze to bedzie nam dane!
Jestem z frakcji marudzących, dlatego wszechobecny optymizm mnie niepokoi.
Zawsze jak się nastawię pozytywnie zwłaszcza do derbów to wychodzi z tego kupa, czasem nawet wielka.
Nauczony wieloletnim doświadczeniem i porównując potencjał obu drużyn wychodzi mi remis i to 0:0 po strasznej kopaninie, no chyba że Kapustka albo Covilo , ale nie nie chce zapeszyć...................................................
Mam tak jak mój przyjaciel Kajak. Wolę mniej optymizmu przed i więcej radości po!
Te k...y nie grają w tym sezonie o nic, więc wygrane derby to będzie wszystko czego będą żądali zapchleni kibice, którzy zapewne urządzą sobie wycieczkę na trening. Tym razem to oni będą powtarzać, że "derby rządzą się swoimi prawami".
Podkreślam po raz eNty: nie dzielmy skóry na psie!
Czeka nas bardzo trudny mecz. Tylko pełna mobilizacja może dopomóc w sukcesie!
TYLKO ZWYCIĘSTWO !!! Wygramy jestem pewien mamy dobry skład (4+) i porządnego trenera !!
Jesteśmy chyba faktycznie faworytem tego spotkania. U nich brak zgrania, całkowicie nowa druga linia, do tego bez formy Głowacki i Brożek. Do tego czytałem gdzieś wypowiedź Moskala, że ich nie interesuje gra z kontrataku, oni w każdym meczu chcą prowadzić grę. A to wielka szansa na sukces, uważna gra w obronie i zabójcze kontry. Ale to są derby, one zawsze rządziły się swoimi prawami!
Muertes, nie strasz. Statystyka nie lubi zbyt długich serii.
Jedyne pocieszenie, że zwycięstwa na Kałuży nie trafiają nam się seryjnie.
Marudzicie z tą Rabą z małej litery. Rywal jak rywal, raczej z tych z dolnej półki, nie ma co się tak emocjonować.
Dalsze ciągnięcie tej fatalnej serii meczy bez czterech bramek dla Cracovii będzie świadczyło o tym, że trener napotkał na granicę swoich możliwości i daleko już z nim nie zajedziemy.
Miro, liczę na Ciebie! :-)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Muertes, nie strasz. Statystyka nie lubi zbyt
> długich serii.
jak długa była seria nie wygranych z Górnikiem Zabrze ?
kiedy ostatnio wygraliśmy na Legii ?
????
W poprzednim roku prosiłem o 1-0 w ostatnich minutach i to ze spalonego żeby bolało. Miałem bo śmieszne bo śmieszne ale kontrowersje też się pojawili. Mega szczęście. W tym roku pragnę wielobramkowego zwycięstwa. Od 5 w górę. 4 do przerwy i zmiana skrzydłowych i jedziemy dalej na wystraszonych kundlj zakrzyczanych, zwyzywanych od najgorszych przez 15 fanatyków z pejsami którzy po każdej kolejnej bramce krzyczą: MAŁO !!!
Teraz wątek wygląda tak jak powinien.
B)
jak nie wygramy to bedzie wina deva za wcinanie sie dudiemu w wątek! :X
mcz_ Napisał(a):
> Ale to są derby, one zawsze
> rządziły się swoimi prawami!
ja pamiętam jedno prawo - jechaliśmy na Reymonta i jedyną niewiadomą były rozmiary porażki.
trzy zwycięstwa po 1:0 w ostatniej dekadzie nie powinny zaciemniać obrazu, że mieli dobrą drużynę i lali nas jak chcieli.
teraz to my jesteśmy faworytem i trza to bezlitośnie wykorzystać.
jazda z ku...mi, Cracovio jazda z ku...ami
Rock Napisał(a):
> jak nie wygramy to bedzie wina deva za wcinanie
> sie dudiemu w wątek! :X
zero presji na chłopaku :).... zero :)
Jedziemy z awruk'ami na pełnej wiśle i tyle!
Wszystko za nami przemawia w tym meczu - nie pamiętam takiej sytuacji przed meczami derbowymi. Trzeba pokazać ich miejsce w szeregu, czyli rozjechać, zmiażdżyć, zajechać i 3-0 wygrać!
Pies to ganiał z jakiej litery byle wynik był wielki!!!!!;)
Każdy wynik powyżej 2:0 dla nas mnie zadowoli:)
Wisła dzi.ko wpier.ol blisko !!!
kkk_84 Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Muertes, nie strasz. Statystyka nie lubi zbyt
> > długich serii.
>
> jak długa była seria nie wygranych z Górnikiem
> Zabrze ?
> kiedy ostatnio wygraliśmy na Legii ?
>
>
> ????
I w końcu seria z Górnikiem się skończyła, wygląda na to, że teraz pora na zwycięstwo na Legii.
Cały urok statystyki w tym, że nigdy nie wiadomo kiedy jej się seria znudzi:)
[quote=leszeczek]
Te k...y nie grają w tym sezonie o nic, więc wygrane derby to będzie wszystko czego będą żądali zapchleni kibice, którzy zapewne urządzą sobie wycieczkę na trening. Tym razem to oni będą powtarzać, że "derby rządzą się swoimi prawami".
[/quote]
No i tak było często z nami i wtedy dostawaliśmy w dupę. To teraz GTS dostanie w dupę i tego im życzę bo to zapchlone towarzystwo hipokrytów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)