[quote='Pasiak.1906.KSC' pid='1293174' dateline='1512428356']
Strzał po którym padła 2 bramka leciał prosto w Ciebie, mogłes zachować sie lepiej grzesiu
[/quote]
Też mi się tak wydaje choć może nie jestem w pełni obiektywny ponieważ na bramce nie grywałem .
-
-
Grzegorz Sandomierski - Witamy i powodzenia!
szkoda klawiatury. absolutnie każda bramka strzelona z głowy będzie przypisywana na konto bramkarza "bo nie wyszedł" bez względu na to czy w bramce będzie Sandomierski Buffon czy Toldo. Nawet gdybyśmy mieli w bramce najlepszego fachowca na świecie to strzał głową = jazda po bramkarzu. Trzeba się przyzwyczaić do tych profesjonalnych ekspertyz
Może jakby Sandomierski w innych sytuacjach wychodził do piłek, które są jego, to nikt nie czepiałby się tej bramki. Dla mnie ta bramka to takie podsumowanie jego gry, czyli przyspawania do linii bramkowej, co można obserwować parę razy w ciągu meczu. Czy ta bramka obciąża jego konto? Oglądając powtórki skłaniam się do tego, że - tak.
po ogladnieciu powtorki zmieniam zdanie, nie mam do niego pretensji
5 dni później
dziś to samo...
Dziś mógł coś zrobić, zamiast tego wpadł z piłką do bramki. Zabrakło refleksu.
bramkarz który nie wychodzi w stałych fragmentach gry mając takie warunki fizyczne... mam wrażenie że się zaraz rozpłaczę w tej bramce :D
Sandomierski nie wychodzi. Ok. to teraz poproszę o listę tych co wychodzą i ja sobie ich poobserwuję
Przede wszystkim dlaczego wybił piłkę na rożny, nie atakowany zupełnie przez nikogo i z tego padł gol
[quote='jankes76' pid='1294153' dateline='1512979294']
Przede wszystkim dlaczego wybił piłkę na rożny, nie atakowany zupełnie przez nikogo i z tego padł gol
[/quote]
Odpowiedź może być tylko jedna.... Bo TAK!
A ja go wyjatkowo bede dzis bronil, ujme to tak, jest przecietny jak wielu jego kolegow z druzyny, wiec nalezy sie spodziewac od niego przecietnej gry i tak wlasnie jest, raz obroni trudny strzal, drugi raz pusci miedzy nogami lub na krotki slupek. Niepotrzebnie forumowicze stworzyli legende solidnego bramkarza, teraz cierpi przez to skadinad sympatyczny bohater tego watku.
Nikt mu nie krzyknął, że nie ma przeciwnika za plecami. Kłania się komunikacja w grze obronnej.
Mimo wszystko Grzesiek to bramkarz dość solidny ale czegoś mi u niego brakuje , takiego błysku .
Solidny, ale o 8! lat starszy od Adama Wilka, który na moje oko już obecnie prezentuje zbliżony poziom. Ja bym poważnie zastanowił się na którego z nich stawiać.
A przy okazji zapytanie , kiedy któryś z naszych bramkarzy został wybrany na bramkarz kolejki ? Bo ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć .
Pilarz chyba, za fenomalna acz troche przypadkowa obrone strzalu Greka z Zaglebia - cos takiego kojarze. Cabaj pewnie tez byl wybierany, bo jednak potrafil zagrac mecze koncertowo,zeby potem odwalic babola.
dzisiaj nawet pies się mnie pyta w pracy czy Sandomierski kontuzja. mówię, że nie a on na to: to czemu Probierz dał na derby juniora? Przecież Sandomierski to jeden z najlepszych bramkarzy w lidzę. Ale Wy dalej kopcie go po dupie, skoro najlepszy bramkarz w erze Filipiaka to dla Was za mało to będziecie oglądać juniora
Adam jest obecnie porównywalnym bramkarzem z Sandomierskim a w przyszłości będzie lepszy. Głupota Klauna (którego niektórzy nazywają trenerem) polegała na wystawieniu juniora po 3 miesiącach przerwy w takim meczu. Słusznie ktoś zauważył, że w 20 meczach graliśmy 20 różnymi składami. Facet bez doświadczenia na ławce trenerskiej ograł Probierza jak dziecko, mając 3 oldbojów w podstawowym składzie.
Ciekawie się rozwija sytuacja Grzegorza w sezonie 2017/18. Najpierw rozgrywa świetny mecz w Gdańsku, teraz głośno o nim po meczu derbowym . Jak jeszcze dołoży jakiś mecz w którym będzie grał do tego dwupaka to będzie można powiedzieć że faktycznie jest najlepszym bramkarzem w erze komarchu. Tylko co to znaczy być najlepszym w erze komarchu?
Smiem stwierdzic, ze gdyby to on bronil to tak zle by nie bylo .... ale teraz to mozna sobie tylko gdybac. Tym bardziej ze Wilk ostatnio w ogole nie gral.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)