Dziękuję trenerze za dwa lata panowania w Krakowie, dzięki Panu najmłodsi kibice nie pamiętają już przegranych derbów...
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
dziękuję Trenerze
Koledzy przypomnieli więc podziękuje jeszcze raz. Ponad dwa lata w klubie i ani raz przez ten czas nie uleglismy GTSowi. Największa zaleta Pana pobytu w Cracovii.
Przyjście Jankowicza czy Mosóra sprawiło , że zacząłem wierzyć w to co usłyszałem od dobrze zorientowanej osoby .Powiedziała ona , że nawet w przypadku utrzymania odejdzie Zieliński i będzie za niego Fornalik . To było jeszcze przez meczem ze Śląskiem , czy Ruchem . Nie pamiętam . Istnieje możiliwość ,że będzie też Bartoszek , ale to moje spekulacje . Filipiak obiecał . że wypromuje młodego trenera ... :D W najgorzym wypadku pewnie Kasperczyk ....
Po ostatnim sezonie decyzja do zaakceptowania, tylko ten styl...
- Po co było gadanie, że pełne zaufanie i że zostaje? Po co takie mydlenie oczu? Po co filipiak robi sobie z gęby cholewę? Czy to dobrze wpływa na wizerunek klubu?
Dziękuję panie trenerze za miłe chwile, trudno się dziwić, że nie wytrzymał Pan w tym piekiełku.
Dziękuje Panie Jacku i bardzo żałuje że mamy tak głupiego ,,prezesa ''.Jaki pan taki kram .
Uważam że był pan naszym najlepszym trenerem od czasu gdy koomark wszedł do klubu .
- Edytowany
Smutno....bardzo smutno...
Dziekuje TRENERZE za wszystko co zrobiles w tym korposyfie... Dziekuje Trenerze za wspanialy pierwszy sezon Twojej pracy....Dziekuje trenerze za to ze grajac debry z ubeckim scierwem nie balem sie o wynik i nie wstydzilem sie po meczach z tym gownem...DZIEKUJE mimo katastrofalnego poprzedniego sezonu....Widac bylo ze ma Pan nie po drodze z zawodnikami i oni nie sa zainteresowani graniem pod Pana batuta....Szkoda...naprawde jest mi smutno i bardzo zaluje...
Dziekuje Dziekuje dziekuje....
Bardzo zaluje ze nie bedzie mi dane usciskac Panskiej dloni i podziekowac osobiscie a bardzo bym chcial bo dla mnie jest Pan najlepszym trenerem jaki pracowal w Cracovii odkad chodze na mecze...Naprawde bardzo dziekuje!!!
Spodziewalem sie dymisji ....naprawde a punktem takim potwierdzajacym ze odejdzie bylo zatrudnienie w TBB Rumaka... Wiedzialem ze Waldek bedzie w Cracovii trenerem... ale sie ludzilem.... dzis nawet myslalem ze dobrze ze sie nic nie zmienia i ze jtro startuja przygotowania ....jednak sie zmienilo...
Panie Jacku,
Za wszystkie wspaniałe przeżycia w 2014/15 i 2015/16,
Za wprowadzenie Cracovii do pucharów,
Za brak porażki w derbach,
Dziękuję
Mogl byc to trener na lata, ale oczywiscie musialo sie cos zje*ac ... :dodgy:
Panie Jacku dziwny czas tej zmiany ale cóż takie życie, tym bardziej życie trenera. Jak wielu kibiców Cracovii dziękuje za pracę w Cracovii! Za udaną wiosnę 2015 ,za super sezon 2015-16 , za udane mecze derbowe (tak ważne dla każdego Pasiaka !) . Wiemy że praca w naszym klubie nie należy do łatwych dlatego tym bardziej dziękuje. Do widzenia!
o nieobecnych tylko dobrze. Dziękuję za 4 miejsce w ub. sezonie.
Nie wie ktoś czy nie bedzie jutro trenera na Wielickiej/Kałuży?
Panie Jacku, mimo nie najlepszego finiszu dziękuję Panu za wszystkie piękne chwile przy K1, w szczególności za awans do Pucharów, za piękną postawę derbową oraz za wykrzesanie maksa z materiału którym Pan dysponował. Jak wiadomo plusy nie przesłonią nam minusów (nie zawsze racjonalne decyzje kadrowe, marne transfery, napięte stosunki z szatnią w ostatnich kolejkach) - Liczyłem, że będzie pan transferem na dłużej, przykro się z Panem żegnać, bo był Pan bez wątpienia naszym najlepszym trenerem od dobrych lat. DZIĘKUJEMY!
Łęczna czeka. !!! Powodzenia !!!
- Edytowany
Filipiak pokazał kim jest wraz ze swoim pachołkiem chamem .
Filipiak zamknij się w wywiadach nastepnym razem i przestań kompromitować siebie jak i klub mówiąc że Zieliński zostaje bo ma ważny kontrakt. Po co te pierdy? Zacznij być wkoncu prezesem
A trenerowi dziękuję za te piękne chwile z zeszłego sezonu!!
I nie przegrane derby i wiele pięknych emocji !
Najlepszy trener w epoce komarchi od czasów awansu
[quote='octop' pid='1252201' dateline='1497885713']
Mnie zastanawia co innego, pod kogo są robione transfery, bo do Kądziora dzwonił ponoć Zieliński, wypożyczenie karakana itp.
[/quote]
No to jak do Kądziora dzwonil Zieliński - to może pójść za nim (wszak jeszcze nie podpisał)
Dzięki trenerze za nieprzegrane derby i za pozytywne emocje i dumę gdy strzelaliśmy po 3 lub więcej bramek
- zapominam o diegach, dimunach, i innych wynalazkach. powodzenia w nowym klubie
Dziękuję Trenerze za caly ten czas w Cracovii powodzenia w nowun klubie
Thanks . Good luck
Dziękuję Panie Trenerze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)