Tu Jack Carver jest potrzebny żeby ich ustawił do pionu
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Jebać jak bure suki, to może jednak Probierz? On jeszcze na nich gwiżdże jak na psy przez cały mecz.
Brakuje mi tego pastucha, który by to stado rozlazłych nierobów ogarnął.
Radomiak Radom przegrał z Lechem Poznań 1:5 w niedzielnym meczu PKO BP Ekstraklasy. Według informacji portalu Weszło, w Radomiu można spodziewać się kolejnej zmiany trenera! Zainteresowany pracą w tym klubie jest były szkoleniowiec Lechii Gdańsk - John Carver.
[quote]#post1748177 ... Jebać jak bure suki, to może jednak Probierz? On jeszcze na nich gwiżdże jak na psy przez cały mecz.Brakuje mi tego pastucha, który by to stado rozlazłych nierobów ogarnął....[/quote]
Gdyby nie ten bilans derbowy...
To był oczywiście sarkazm Miszczu, w tej części o Probierzu. Nie chcę tego gościa więcej na oczy widzieć, tym bardziej w Pasach. Podobnież "Wojtka". Co oczywiście nie ujmuje mu jego zalet, bo jakieś na pewno miał 😉
Wszystkie te gadki kogo teraz i jak szybko to jak odruchowe zapisanie pacjentowi paracetamolu, może pomoże, a jak nie to przyjdzie ponownie.
Na wierzchołku tej górki mamy widoczny efekt, brak punktów i jest coraz gorzej. Co zatem?
Paracetamol. 🤭
Ja naprawdę nie czuję się w stanie powiedzieć więcej że wiem że nic nie wiem.
Jest miernie. Ale dlaczego dokładnie? Nie wiem.
Murat wsiadł w swoje audi q5 i pojechał odbić Carvera do Radomia jak pogoń widzewowi grajka. Widziałem go na obwodnicy na wysokości Zielonek.
- Edytowany
Lech pozegnal sie dzisiaj z trenerem od przygotowania motorycznego i kondycyjnego. Jest do przejcia odrazu. Zdobyl przynajmniej kilka tytulow sportowych przez ostatnie piec lat.
[quote]#post1748080 Generalnie jeśli miałby przyjść do nas nowy trener to tylko ze swoim sztabem.Od drugiego trenera do lekarza,tak jak Papszun w legii.[/quote]
Tylko teraz trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie kto ma taki sztab, bo Papszun to pracował przez długie lata w jednym klubie od niższych lig i może zgromadził swoich ludzi, nie wiem.
Duży trener do nas nie przyjdzie, no chyba że sypniemy naprawdę dużą kasą, a trenerzy z naszego zasięgu nie mają swojego sztabu to zwykle 2/3 ludzi. Reszta sztabu jest klubowa, a ewentualnych nowych trzeba znaleźć i zatrudnić i kto to zrobi? ten pasożyt na literę T, który ryje w korycie od lat, a osiągnięcia ma zerowe? czy ktoś inny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)