[quote]#post1746733 Kroczek miał napastnika ponad ligę, ale tracił przy tym tuziny bramek, z resztą to teraz nieistotne, jak napisano powyżej Raków zweryfikował grubaska.[/quote]
No jak do bramki wstawiał Ravasie który nic nie bronił, to tak było. Ale za to graliśmy ofensywnie i odrabialiśmy.
Kroczek nie jest trenerem dla pseudo gwiazd ekstraklasy, tam trzeba zamordyznu. Ale widać u na chyba też potrzebny zamordyzm, głaskanie nic nie da.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Przestańcie z tą giełdą trenerów. Michniewicz tu nie przyjdzie, Skorża też nie, Feio to buc, powroty typu Kroczek się nie powiodą, trener z rezerw nie ma prawa bytu w drużynie obcokrajowców, a reszta przeciętniaków z polskiego podwórka nie jest lepsza od Grzelaka.
Wiązałem nadzieje z tym Grzelakiem.. chociaż w końcu potrafiliśmy rozgrywać pilke w ataku pozycyjnym..dawno nie widziałem czegoś takiego inni trenerzy tylko laga ..
Jedynym trenerem, który by się zgodził na przyjście do Cracovii to Stawowy (bo byłaby to dla Niego ostatnia szansa, chyba że nie chciałby kontynuować kariery). Jednak wiadomo jak ze Stawowym byśmy grali: wieczna tiki taka (często bezproduktywna) i beznadziejna obrona.
Probierz byłby lepszy od Grzelaka bo On by wprowadził dyscyplinę i zbudował lepszą obronę. Tylko, że Probierz by się pewnie nie zgodził.
Potrzeba nowego trenera (lepiej Polaka znającego ligę) z nowym spojrzeniem bo Grzelak wpadł w koleinę i wygrzebać się z niej nie potrafi.
Niech Paszkiewicz z rezerw ich nawet przejmie może będzie tak jak z Kroczkiem. Trzymanie Grzelaka nie ma sensu, zresztą po nim też widać że ma już dość
Trzeba dać mu popracować w przerwie reprezentacyjnej i mieć w zanadrzu Trenera, który wejdzie jak Grzelak polegnie i nie mówię tu o tym, że przegra, tylko że nie będzie widać progresu i szybszego rozgrywania.
Liczę się z przegraną, jeżeli w bramce jest Seba, a zmiennik może już być zepsuty szkoleniem Cabaj/Palczewski. Choć oby nie 🙏, oby Chrapusta miał dryg do gry nogami i dobry pogląd na pole i żeby umiał szybko wznowić i uruchomić akcje
[quote]#post1746752 Niech Paszkiewicz z rezerw ich nawet przejmie może będzie tak jak z Kroczkiem. Trzymanie Grzelaka nie ma sensu, zresztą po nim też widać że ma już dość[/quote]
Tylko dać mu grupę 5 trenerów motywujących z sekrora D
To nie żart - to naprawdę się dzieje po czterech meczach! Trener Wieczystej Kraków Željko Kopić zaczyna grać o posadę i wkrótce może ją stracić. Jak informuje Łukasz Gikiewicz, kluczowy będzie najbliższy mecz z Widzewem Łódź. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że dopiero co władze krakowskiego beniaminka zatrudniły go w miejsce zwolnionego Kazimierza Moskala.
[quote]#post1746683 Kroczek był słaby, Grzelak jest beznadziejny[/quote]
Jestem się w stanie zgodzić, z tym, że dorzucę, że następca Grzelaka będzie jeszcze gorszy.
[quote]#post1746722 [quote]#post1746683 Kroczek był słaby, Grzelak jest beznadziejny[/quote]
Kroczek był słaby?
Przypomnę że najpierw uratował nam dupę gdy drużyna prowadzona przez sympatycznego pana Jacka zmierzała wprost do 1 ligi. A Kroczek przejął ją tuż przed serią meczów z drużynami z topu.
W następnym sezonie zajął 6 miejsce. Nad nami były tylko zespoły na innym poziomie finansowym.[/quote]
Z Kroczkiem to było tak, że zamienił stryjek siekierkę na kijek i mamy problem z coraz słabszymi trenerami od jego zwolnienia.
od dziś stosuję nową wewnętrzną ocenę użytkowników forum:
forowicze których cenię i lubię czytać > obojętni > wariaty > wariaty bredzące o Kroczku jako dobrym trenerze
Ja bym jeszcze dodał
forowicze których cenię i lubię czytać > obojętni > wariaty > wariaty bredzące o Kroczku jako dobrym trenerze> [b]wariaty bredzące o zmianie trenera i że to w czymś pomoże[/b]
😉
Dwa mecze wygrane przez pół roku, cała masa remisów i pięć porażek.
Przy takim bilansie prawie każdy trener by wyleciał...
Natomiast nie wiem co o tym sądzić. Jak się ma w drużynie takich Zahiroleslamów czy Śmiglewskich to co się spodziewać gry na poziomie?
Wieczysta zrobiła transfery, po których nasze forum eksplodowałoby z zachwytu, gdyby to były transfery do Nas. I co? Zwolnili trenera po 4 kolejkach, który robił tam niezła robotę uważam. Przyszedł trener z CV, I co?
G..no!!
Trzeba się przyzwyczaić,że za Platka będą ciężkie czasy i modlić aby ktoś normalny od niego odkupił i chciał coś fajnego zbudować.
Wypadałoby zapakować tych trubadurów Trubalskich, Sobiechów, Cabajów, Sagów i innych trutniów i wziąć kogoś kto się zna na swojej robocie!!
No coś w tym jest, że kiedyś osoba trenera budziła u nas jakieś emocje, czasami nawet skrajne w obie strony (najlepsze przykłady: Stawowy, Probierz).
Teraz, nie wiem jak inni, ale ja osobiście do takiego Grzelaka nie odczuwam żadnych emocji. Dominuje raczej poczucie takiej ogólnej beznadziei.
No ale nie wiem, nie znam się, nie orientuję, zarobiony jestem, może to po prostu jesienna deprecha, a nie poczucie, że i tak nic z tego z tym włascicielem nie będzie...
z poprzednim właścicielem nic nie było z tym nic nie będzie i z następnym też nie
z trenerami jest podobnie
luzik, czekam na następny mecz, czy wygrają czy przegrają przyjmę tak samo 😎
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)