A Rudy Stokowiec by się nie nadał chyba że nie może prowadzić zespołu?
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Mentalnie - wątpię aby ten mariaż przyniósł zadowalające efekty. Jedynie in plus w takiej kwestii jak brak lag i granie po ziemi, które uwielbiam. Być może taki Alvarez pokaże swoje umiejętności w innej taktyce, podobnie jak reszta. Jako kibic Boskiej Cracovii, życzę każdemu kto zostanie trenerem, powodzenia i tego, aby grą kopaczy wypełnił trybuny na Świętej Ziemi.
Janusz Filipiak, niech zrobi papiery trenerskie i pokaże w końcu jak należy grać...
Jedynie mocny trener z zagranicy mógłby coś zmienić. Każdego z Polski pieterko przemieli na mielone. Czerczesow, Petrescu trenowali już kluby w Polsce. Problem w tym , że pięterko też to rozumie.
UPS zgadłem?
Swego czasu zostałem tutaj na forum nazwany Zielotalibem, ależ mnie ta zmiana Probierza na Pana Trenera Jacka Zielińskiego ucieszy :)
Bardzo dobry wybór. Tylko niech nikt Panu Jackowi nie przeszkadza w odsiewaniu ziarna od plew.
- Edytowany
A mnie nie ucieszy ta zmiana. Dużo bardziej wolałbym Piotrka Tworka czy Marcina Brosza.
Okej, Cracovię Zielińskiego dobrze się oglądało ale to już było! Nie możemy w kółko zatrudniać tych samych trenerów.
Tym sposobem zostaniemy w miejscu, nie będzie rozwoju
No nie wiem … przy całej sympatii dla Jacka uważam, że to średni wybór, choć będę mu mocno kibicował. Natomiast uważam, że powody takiego rozwiązania po obu stronach nie mają mocnego fundamentu. Czas pokaże.
[quote='szaleniec' pid='1511278' dateline='1636476511']
Jedynie mocny trener z zagranicy mógłby coś zmienić. Każdego z Polski pieterko przemieli na mielone. Czerczesow, Petrescu trenowali już kluby w Polsce. Problem w tym , że pięterko też to rozumie.
[/quote]
A ci wymienieni będą słuchać Janusza (futbolu)???:D
Kądzior, grubasek z Finlandii, import Cetnara z Zanzibaru i jedziemy z tą ligą :)
Ja jestem za powrotem Zielińskiego. Ale niech mu zatrudnią dobrego trenera od przygotowania fizycznego. Np Mirotę który pracował u nas za Podolińskiego. Chyba wszyscy pamiętacie jak grała Cracovia Zielińskiego po przejęciu drużyny po Podolińskim?
No prezesie, jak to drzewiej bywało trzeba wezwać Wojtka Stawowego i 10 letni kontrakt podpisać:D:D:D
- Edytowany
Powtarzam postulat Rock'a: otworzyc watki okolo-Probierzowe tak by wszyscy mogli bylemu juz trenerowi przekazac zyczenia pomyslnej przyslosci.
Niektorzy moga byc po prostu pijani ze szczescia.
+ Kto tym razem będzie u Zielińskiego ciągnął wózek?
Kto będzie jego Jendriskiem i Rakelsem ?, kto będzie Covilo ? A kto Dąbrowskim ?, kto Cetnarskim ?, kto Kapustką ?, kto Budzińskim ?
- Edytowany
Każdy z tych Gości co Kolega wymienił był wtedy w formie a teraz kto jest? Gorzej jak Zielu spuścił by nas z ligi.. Odpukać
[quote='focus' pid='1511280' dateline='1636476706']
UPS zgadłem?
[/quote]
UPS?
Urlich Pasieka-Stawowy?
Ten niemiecki trener ?
[quote="CUkRowya" pid='1511294' dateline='1636478984']
Kto będzie jego Jendriskiem i Rakelsem ?, kto będzie Covilo ? A kto Dąbrowskim ?, kto Cetnarskim ?, kto Kapustką ?, kto Budzińskim ?
[/quote]
Z pewnością nie szrotowisko ściągnięte przez brudasa
Zieliński jeszcze nawet trenerem nie został, a koledzy już się spadkiem martwią :D . Jeżeli Probierz dał radę być w środku tabeli, to nie widzę powodu czemu Zieliński miałby sobie nie poradzić, a nawet poprawić ten wynik.
[quote='CUkRowya' pid='1511294' dateline='1636478984']
[/quote]
na razie znamy tylko odpowiedź kto będzie Litauszkim, Bejanem, Dimunem, Brzyskim, Diego Ferraresso i Szczepaniakiem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)