Zasłużone żółtko, nie wiem jak pierwsze.
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Brawo Lech!!!
Brawo jeszcze trzy
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mają furę szczęścia, ale i mega skuteczność.
> Wykorzystują praktycznie 100% swoich szans.
bo w odróżnieniu od pewnych trenerów - ich trener wie, że liczy się to co w bramce, a nie posiadanie czy piękna gra.
Swoją drogą, to, że sama ambicja plus wieśniackie strzały ze szpica pozwalają na ośmieszanie zespołów tzw. ekstraklasy - nie wystawia tej ekstraklasie najlepszego świadectwa
Araujuri - bramka zawalona i strzelona. Pero, pero...
1-1 Arajuuri
Ciekawe co myślą o tych wpisach przyjaciele z Poznania ;)
jeszcze 3 i Lech zakończy tę farsę
Do Boju Kolejorz!
Ja tam kibicuję Kolejorzowi i żeby rozjechali cwelkę w finale. DO BOOOOOJU KOLEJORZ!!!!!
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> Rozumiem że przy awansie błękitnych i
> mistrzostwie cwelki, ci pierwsi zagrają w
> eleminacjach Ligi Europejskiej?
zagrają ci którzy wygrają Puchar ... jeżeli legia do tego zdobędzie mistrza w pucharach zagra kolejna druzyna z extraklapy ...
zreszta 2 ligowa druzyna chyba nie moze grac w EU pucharach
Już 2-1
BRAWO!!!
KOLEJORZ!!! B)
Braaaaawoooo KOLEJORZ!!! Ci co kibicują tym wiesniakom niech zamieszkają w Stargardzie
Druga żółta zasłużona.
Nie wiem czy wyłapaliście ale na Kownackiego też donieśli do prasy jak na Kapustkę. Dokładniej klawisz doniósł.
Mi? Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mają furę szczęścia, ale i mega
> skuteczność.
> > Wykorzystują praktycznie 100% swoich szans.
>
> bo w odróżnieniu od pewnych trenerów - ich
> trener wie, że liczy się to co w bramce, a nie
> posiadanie czy piękna gra.
>
> Swoją drogą, to, że sama ambicja plus
> wieśniackie strzały ze szpica pozwalają na
> ośmieszanie zespołów tzw. ekstraklasy - nie
> wystawia tej ekstraklasie najlepszego świadectwa
>
> Araujuri - bramka zawalona i strzelona. Pero,
> pero...
Chciałbym widzieć takie wieśniackie bramki w wykonaniu naszych orłów.
Jurassic i Maciek72, wy na pewno oglądacie ten sam mecz? Jeśli tu było jakieś drukowanie, to w drugą stronę, bo spalony przy bramce Kownackiego bardzo wątpliwy.
Brawo Lech, jeszcze parę bramek.
Ten strzał i akcja na 1:0 to był wieśniackie? ejże... a wieśniackie nie były przypadkiem 3 wypuszczone przez piłkarzy Lecha piłki na aut? wynikające, powiedzmy wprost, z niedostatków technicznych.
Mnie imponuje (imponował) bardzo dobry timing Błękitnych przy grze głową i doskakiwaniu do przeciwnika atakującego. Oczywiście teraz, kiedy odnośne władze postanowiły ukrócić anarchię, sprawa jest jasna - Lech strzeli jeszcze 2-3 bramki i porządek znów zapanuje:(
Mnie się niektóre wpisy nie podobają ale rozumiem, odreagować musicie. Jednak średnio się to czyta a ja pamiętam takie sprawy :) Co do kartki to zasłużona druga, nawet niekiedy dają czerwone. Pierwsza mógł pokazać ale wydaje mi się że prędzej powinien dać ostrzeżenie. Chociaż widział, że mecz walki już jest i chciał wybić z głowy pewnie takie trzymania, faule taktyczne i ostrą grę. Nie mógł przecież przewidzieć, że gość tak potem w nogi wjedzie mając kartkę, bardziej bym się czepiał zawodnika, że się tak zgrzał potem.
Raz w polu karnym a my z 5-6 sytuacji do strzelenia gola...
kkk_84 Napisał(a):
> Druga żółta zasłużona.
>
> Nie wiem czy wyłapaliście ale na Kownackiego
> też donieśli do prasy jak na Kapustkę.
> Dokładniej klawisz doniósł.
Było, było. Swoją drogą trzeba mieć strasznie krzywy klimat w domu i w głowie, żeby kibicować przydupasom chamów zw Szczecina. 1:0
Generalnie w dupie mam kto awansuje skoro Cracovia już nie gra ale sędzia Gil jest kawał chuja i tyle. Lech powinien pokazać, że jest lepszy i roznieść Błękitnych bez jego pomocy a tu niestety czerwona kartka wymyślona a i wolny, po którym Kolejorz wyrównał się nie należał.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)