trzeba przyznać, że ten człowieczek jest śmieszniejszy niż ten lubinek od Tesco i MacDonalda
Mam nadzieję, że w odróżnieniu od tamtego napinacza - jednak przyjedzie.
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Wólność,rófność,tulerancja!
Czuje że sprawa znajdzie rozwiązanie dopiero w Strasburgu.
Na ich miejscu odżałował bym te 3 dychy, tu awans mają pewny , potem Lech wiadomo niby czołówka ale każdy go może pokonać no i na końcu żałosna Legia.
Potem dopiero zaczną się wydatki !
nie ma co zartowac:
[i][b]Zgody: Pogoń Barlinek
Kosy: Kotwica Kołobrzeg
Grupy: "BW'06" (u)
Fan-Cluby: Zorza Dobrzany
Młyn: 20-100 [/b][/i]
No, to zebysmy sobie nie nagrabili, MI? odda koledze 25 zyla, ja ze swojej strony sprawdze w internecie historie miasta Stargard Szczecinski i wyfiltruje tylko pozytywne informacje.
Ktos bylby chetny sprawdzic, gdzie po drodze do Krakowa najtansze paliwo?
pawelski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston1906 Napisał(a):
> > Powodzenia w sądzie, sprawę macie wygraną,
> > Jakub ze strachu już robi pod siebie i nie
> śpi
> > po nocach, info telefoniczne.
>
> kolege BW spiesze uspokoic.
> Kolejne info - niemal już potwierdzone:
> Prezes Tabisz wzial sobie do serca slowo
> RÓWNOSC.
> [b]Kazdy z Was dostanie zwrot 25zl za pięć tygodni.[/b]
Odbiór osobisty w kasie klubu... ;)
BW"06 Napisał(a):
> to juz szykuj kase cwaniaczku.
pozwolę sobie wtrącić się do tej niezwykle uprzejmej i taktownej konwersacji ...
otóż kolego jak już staniesz oko w oko z Misiem i otrzymasz swoje 25 PLN to napisz mi na priv numer swojego konta bankowego to ja ci z przyjemnością wpłacę brakujące 5 PLN i takim sposobem wejdziesz na mecz za free ...
niestety w realu nie jest to możliwe gdyż na meczu nie będę ...
ale urzekła mnie Twoja determinacja w walce o równość ...
tak trzymać !
;)
to 20-100 to jest telefon do młyna? No bo przecież muszę jakoś BW06 namierzyć celem sfinalizowania transakcji. Gołębia pocztowego do przenoszenia pieniędzy nie posiadam.
A paliwo najtaniej to po drodze spuścić z jakiegoś statku stojącego przy nabrzeżu w Szczecinie.
Mi? Napisał(a):
> to 20-100 to jest telefon do młyna? No bo
> przecież muszę jakoś BW06 namierzyć celem
> sfinalizowania transakcji. Gołębia pocztowego do
> przenoszenia pieniędzy nie posiadam.
>
> A paliwo najtaniej to po drodze spuścić z
> [b]jakiegoś statku stojącego[/b] przy nabrzeżu w
> Szczecinie.
Tamto paliwo ( D2) nie za bardzo pasuje do nowoczesnych silników,które spalają D1 - Si do 10 ppm ....;)
Zibiland Napisał(a):
> Tamto paliwo ( D2) nie za bardzo pasuje do
> nowoczesnych silników,które spalają D1 - Si do
> 10 ppm ....;)
sorry - zapomniałem, że w S.S. mają najnowocześniejsze bryki (15.10 do Yumy ;)
Zibiland Napisał(a):
> pawelski Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Aston1906 Napisał(a):
> > > Powodzenia w sądzie, sprawę macie wygraną,
> > > Jakub ze strachu już robi pod siebie i nie
> > śpi
> > > po nocach, info telefoniczne.
> >
> > kolege BW spiesze uspokoic.
> > Kolejne info - niemal już potwierdzone:
> > Prezes Tabisz wzial sobie do serca slowo
> > RÓWNOSC.
> > Kazdy z Was dostanie zwrot 25zl za pięć
> tygodni.
>
> Odbiór osobisty w kasie klubu... ;)
Ewentualnie zwrot na kartę po [b]skutecznym[/b] zalogowaniu się w naszej strefie kibica :D
Gdyby kaźdy z nas się tam urodził, to znając swoje zainteresowania piłką,pewnie by biegał na Błękitnych.To,że większość z nas mieszka w Krakowie, to nie jest nasza zasługa, tylko przodków, więc po co te napinki, gdzie kto mieszka. Szacunek z mojej strony dla każdego kibica który przyjedzie do nas. Dla nich święto,dla nas obowiązek po tak wstydliwej wtopie w pierwszym meczu.
Swiete slowa
Wreszcie jakiś głos rozsądku bo to już było niesmaczne - sorki ale już trochę stary jestem i tak mam.
Dokladnie. Polac mu. Do zobaczenia jutro poprzeciwnej stronie trybuny.
Ja się w Krakowie nie urodziłem, więc to, że tu mieszkam (a dokładniej w okolicy) i że chodzę na Pasy to zasługa wyłącznie moja, a nie moich przodków. Sprawy bym nie ciągnął, gdyby ten "śmieszny człowieczek" podjudzony przez weszło, nie gardłował się jaka to mu się krzywda dzieje i jakie to promocje dla niego ma Cracovia szykować.
leszeczek Napisał(a):
> [b]Ja się w Krakowie nie urodziłem, więc to, że
> tu mieszkam[/b] (a dokładniej w okolicy) i [b]że
> chodzę na Pasy to zasługa wyłącznie moja, a
> nie moich przodków[/b]. Sprawy bym nie ciągnął,
> gdyby ten "śmieszny człowieczek" podjudzony
> przez weszło, nie gardłował się jaka to mu
> się krzywda dzieje i jakie to promocje dla niego
> ma Cracovia szykować.
Mam tak samo jak Ty (tu)
i dziękuję sam sobie, że jestem pasiakiem :D
MSC dziękujesz sobie że jesteś na tyle inteligentny że dokonałeś właściwego wyboru? ;) Błąd podziękuj rodzicom mimo wszystko!!! Te pozostałe 90 % musi być teraz lekko zmieszane :D. Chłopu dajcie spokój bo w temacie wyjazdowym u Nas co drugi się sr.a że bilety drogi i jeszcze cegiełki dziwne są.
leszeczek Napisał(a):
> Sprawy bym nie ciągnął,
> gdyby ten "śmieszny człowieczek" podjudzony
> przez weszło, nie gardłował się jaka to mu
> się krzywda dzieje i jakie to promocje dla niego
> ma Cracovia szykować.
jeszcze bardziej święte słowa niż iana thorpe.
zawsze jestem przeciwny wyśmiewaniu się z maluczkich, pod warunkiem , że kompleksy nie każą im ujadać i gryźć po kostkach. Stąd moje wpisy i w temacie tego artysty od Tesco w Lubinie i w tym temacie.
A skoro ian uważa, że chęć oddania "nadwyżki" przeze mnie jest wyśmiewaniem się - to nie ma o czym gadać
BW"06 Napisał(a):
>
> Hmm sledziolandii? widac ze siedzisz tylko przed
> monitorem bo jak bys ogarnial temat kibicowski to
> bys wiedzial ze jestesmy jedna z niewielu ekip w
> naszym wojewodztwie ktora nie jest za pogonia!! No
> i musze Cie chlopczyku uswiadomic ze Sledzie
> to Wasza zgoda!! Wiec wez sie dzieciaku nie
> osmieszaj i zamilcz.
Ty normalny jesteś? To kto stał na pierwszym meczu na "koronie" Waszego "stadionu" w czarnych ortalionach?? Wasi chuligani? :D
A tak się jeszcze składa, że udało nam się trochę po tym Stargardzie pochodzić, i jedyne napisy na murach jakie widzieliśmy to był MKS. Więc wciskaj sobie kit gdzie indziej :)
Akcja z oddawaniem 25 zł jest zacna. Ja też się mogę dołączyć, w zasadzie to się dziwię, że sam na to nie wpadłem.
Ian- to, że jest z zadupia, to nie jest jego wina. Moja Mama pochodzi z małej wioski, dzięki temu że w Krakowie została po studiach ja jestem z Krakowa i jestem za Cracovią. Ale on się zachowuje jak wieśniak, więc się mu ciśnie od wieśniaków. Nie ma co się zachowywać jak Marcin K. mój kolega z klasy z liceum, urwis i szyderca, który nagle, kiedy zakochał się w Ewie D. (sam się również w niej podkochiwałem) postanowił stać się sumieniem klasy. Ogólnie, to był wyśmiewany, a ja już na karku mam 30stke i do dziś to pamiętam :)
Kurde, nie jestem już największym napinaczem? Niemożliwe, starzeję się :)
A tak serio to gość ze Stargardu trochę przesadził z pewnymi tekstami ale powiedzmy, że można go zrozumieć chociaż...w ekstraklasie co chwile ceny biletów są z kosmosu to kto wchodzi na forum przeciwnika i narzeka na ceny biletów? no litości :)
A dlaczego trochę racji ma? Tylko w tym, że Błękitni zachowali się elegancko choć nie musieli skoro sprzedawali bilety taniej niż teoretycznie u nich w dniu meczu (oczywiście swoje zdanie opieram na relacjach w necie, jeżeli to nie prawda, że dla nich w dniu meczu ceny były 30zł to można to wycofać). Dobrą tradycją byłby rewanż ze strony przeciwnika ale z drugiej strony wstępnie kluby musiałby się dogadywać. Jestem skłonny wierzyć, że w MKSie nawet nie wiedzieli o całej sprawie z niższymi cenami. W takiej sytuacji ich odpowiedź też nie jest jakaś bulwersująca i raczej niepotrzebnie rozkręciła się tu afera przeradzająca się w obustronne pociski. Bez sensu, także kolego ze Stargardu niepotrzebnie zacząłeś mącić bo chyba każdy kibic będzie bronił swojego, tym bardziej jak nie wszystko jest takie jednoznacznie złe jak to przedstawiasz. Nauczysz się że w II lidze na stadionach z poprzedniej epoki ceny biletów to 5-10 zł ale na tym poziomie gdzie koszty organizacji meczu są nieporównywalnie wyższe to i ceny są takie. Inną sprawą jest, że specjalnego zarobku z Was nie będzie ale po co Wam obniżać ceny skoro to standard na tym poziomie rozgrywek? Tym bardziej, że to promocja dla kibiców Cracovii, może i nie było tego w komunikacie ale w zasadzie można się domyślać, że pomysł jest po części z forum gdzie tutaj niektórzy domagali się zwrotów kosztów ;) Poza tym jak sobie przypominam mecze wyjazdowe np. w Zabrzu gdzie bilety mieli za 5zł a my na gości chyba 25? Także afera trochę bezsensu.
P.S. Zorza Dobrzany :) Pamiętam jak prawie Lecha wyeliminowali bodajże w 2002 roku :)
No a skończy się tak, że my przesramy, a chłop ze Stargardu wyśle Misiowi przelew na 50 złotych dodając stosowną emotikonę w tytuł przelewu. Tfu, tfu, tfu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)