Ty szuwarku dlaczego zmieniłeś nick ?
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ty szuwarku dlaczego zmieniłeś nick ?
dlaczego mnie nazywasz szuwarek?
Odmienia się chyba szuwarkiem, nie?
Puszkin Napisał(a):
> Komu potrzebny mecz polfinalowy z Lechm? Czyzbysmy
> potrzebowali kompromtcji z Lechem? Z tym trenerem
> i jgo ustawieniem , mozemy zostac posmiewiskiem
> Polski, tego chcecie, bo ja jako kibic Cracovii
> nie!!!
A skąd wiesz kto będzie trenerem Pasów w dniu 1 kwietnia i jakie będzie miał ustawienie?
Ja wyrazilem tylko swoja opinie na podstwie obsrwacji z kaset tegorocznych spotkan. Jezeli trener nie zmieni ustawienia, nic z tego nie bedzie.Nie posiadamy odpowiednich zawodnikow, ktorzy potrafia grac na wahadle tj obronno-skrzydlowe. A jezeli chodzi o 1 kwietnia, to o ile mnie pamiec nie myli to chyba jest prima aprilis, a wiec wszystko mozliwe. Jutro wybieram sie na mecz aby na zywo zobaczyc wreszcie zwyciestwo w tym roku, bo kiedy jak nie jutro,przeciez gramy z druzyna, ktora w tym roku ma jeden z najgorszych bilansow straconych bramek w ekstraklsie.
Puszkin Napisał(a):
>A jezeli chodzi o 1 kwietnia,
> to o ile mnie pamiec nie myli to chyba jest prima
> aprilis, a wiec wszystko mozliwe.
no wlaśnie. Np. zwycięstwo Pasów w meczu z Lechem - bo to akurat jest termin meczu "zwycięzca dwumeczu Cracovia - Błękitni ze zwycięzcą dwumeczu Lech - Znicz
Jutro wybieram
> sie na mecz aby na zywo zobaczyc wreszcie
> zwyciestwo w tym roku, bo kiedy jak nie
> jutro,przeciez gramy z druzyna, ktora w tym roku
> ma jeden z najgorszych bilansow straconych bramek
> w ekstraklsie.
my mamy raptem o 2 gole mniej stracone. Więc może być wynik hokejowy. Nie mam nic przeciwko 9:7 dla nas.
Tylko boję się, ze skoro drużynie, która od Kluczborka dostaje trójkę nie umiemy strzelić...
Jedyne co napawa optymizmem, to, to, iż jedyne swoje 2 zwycięstwa na wyjeździe Piast odniósł z klubami z mafii śląskiej (wiadomo, ze tam punkty dostaje ten co aktualnie jest w potrzebie). Z innymi na wyjeździe wygrać nie umiał.
Tylko boję się, że zagramy jak w Stargardzie na 0:0, a w doliczonym czasie tamci przeprowadzą kontrę na Polczaka lub Marciniaka
We wtorek powinien zagrać drugi garnitur, który i tak powinien sobie poradzić. Mamy w obwodzie nie najgorszych zawodników: Stępiński, Rymaniak, Deleu, Żytko,Jaroszyński, Nykiel, Cetnarski, Szeliga, Zejdler, Zjawiński , Ortega, Kita itd., bo oni by gryźli trawę, żeby coś udowodnić. Zawodnicy podstawowej jedenastki powinni odpocząć na derby, bo te są najważniejsze. Należy rzecz rozważyć, żeby niczego nie żałować.
Chwostek Napisał(a):
> We wtorek powinien zagrać drugi garnitur, który
> i tak powinien sobie poradzić. Mamy w obwodzie
> nie najgorszych zawodników: [b]Stępiński[/b], Rymaniak
> Żytko,Jaroszyński, Nykiel, Cetnarski, Szeliga,
> Zejdler, Zjawiński , Ortega, Kita itd., bo oni by
> gryźli trawę, żeby coś udowodnić. Zawodnicy
> podstawowej jedenastki powinni odpocząć na
> derby, bo te są najważniejsze. Należy rzecz
> rozważyć, żeby niczego nie żałować.
Nie mamy takiego zawodnika jak Stępiński. Jest Stępniowski
Zgoda ,najważniejsza liga i utrzymanie w niej oraz derby, o PP powalczymy jak będziemy mieli odpowiedni skład.
Szkoda połapać kontuzje tym bardziej ze boisko jest w makabrycznym stanie i w piątek straciliśmy mnóstwo sił.
Sorry, Stępniowski, który zresztą byłby rezerwowym, bo nic by się nie stało, gdyby zagrał Pilarz, gdyż bramkarze nie orzą tak ciężko jak piłkarze z pola.
Ja mam w obwodzie 82 :), a drugi skład skompromitowałby nas jeszcze bardziej (chociaż obawiam się, że pierwszy też nie poradzi sobie ze zmyciem hańby wobec autobusu drwali w polu karnym BSS-u).
co ? jaki drugi garnitur ? Odpocząć to można dać Wdowiakowi, Kapustce, bo mają jeszcze młode organizmy. Reszta ma grać....Jakie to jest myślenie kibica, mecz co 4 dni i już kombinacje :( Mają wyjść i zmazać plamę z pierwszego meczu a w derbach mają dać z siebie wszystko.
Nic dodać, nic ująć.
Dla piłkarzy dużo lepiej jest grać mecze co 4 dni niż robić im przerwy, mówią to sami zainteresowani. Nie mamy trzech tygodni pod rząd z grą co 3/4 dni więc bez problemu można wyjść pierwszym składem, dodatkowo biorąc pod uwagę przerwę na reprezentację która nadchodzi.
Co jak co ale chyba lepiej skompromitować się z Lechem w półfinale niż Błękitnymi w cwiercfinale. oczywiscie kompromitacji nie życzę:)
koziołek Napisał(a):
> Co jak co ale chyba lepiej skompromitować się z
> Lechem w półfinale niż Błękitnymi w
> cwiercfinale. oczywiscie kompromitacji nie
> życzę:)
Póki co to Lech skompromitował się w pucharach z rybakami i pasterzami. My mamy jeszcze szansę tego uniknąć ;-)
leszeczek Napisał(a):
> Ja mam w obwodzie 82 :)
Ale to w calach? milimetrach? Chociaz w sumie i tak szacun :P
bielizna Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja mam w obwodzie 82 :)
>
> Ale to w calach? milimetrach? Chociaz w sumie i
> tak szacun :P
W metrach :)
KamilloLce Napisał(a):
> Dla piłkarzy dużo lepiej jest grać mecze co 4
> dni niż robić im przerwy, mówią to sami
> zainteresowani. Nie mamy trzech tygodni pod rząd
> z grą co 3/4 dni więc bez problemu można
> wyjść pierwszym składem, dodatkowo biorąc pod
> uwagę przerwę na reprezentację która
> nadchodzi.
Zgoda, ale trzeba uwzględnić morderczy mecz na kartoflisku z Piastem i za kilka dni ... Derby. Nota bene o tym i tak zadecyduje sztab, a nie my.
ian thorpe Napisał(a):
> co ? jaki drugi garnitur ? Odpocząć to można
> dać Wdowiakowi, Kapustce, bo mają jeszcze młode
> organizmy. Reszta ma grać....Jakie to jest
> myślenie kibica, mecz co 4 dni i już kombinacje
> :( Mają wyjść i zmazać plamę z pierwszego
> meczu a w derbach mają dać z siebie wszystko.
Ja bym wolał żeby Kapustka zagrał z Błękitnymi. Akurat jemu bardzo dobrze się gra przeciwko tego typu rywalom. Był najlepszy na boisku w meczu w Ostrowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)