Jeśli zostanie przedłużony kontrakt z tym człowiekiem to będzie to tak jakby ktoś plunął kibicom Pasów w twarz.
Prywatnie Piotrek może być sympatycznym facetem ale niestety w piłkę gra na poziomie drugiej ligi.
-
-
Piotr Polczak - Witamy ponownie
dlaczego nie ma jeszcze informacji że "Piotr Polczak nie jest już zawodnikiem Cracovii" ?? :huh:
bo wierzy w niego profesor ? Bo już na ostatnim meczu rezerw, szła informacja, że Polczak ma zostać ? Dlatego - wicie, rozumicie.
Znając życie zostanie. Bo kto inny by go chciał, jak nie Cracovia?
Polo ostro zasuwał na treningu. Zostaje. Nie wiem: śmiać się czy płakać?
Polczak jako 4 lub 5 stoper moze byc, pod warunkiem,ze pozostalym bedzie dopisywac zdrowie:)
[quote='MakuKSC' pid='1253023' dateline='1497985304']
Polczak jako 4 lub 5 stoper moze byc, pod warunkiem,ze pozostalym bedzie dopisywac zdrowie:)
[/quote]
nie Kolego, masz błędne informacje - wokół Piotra ma być budowana formacja obronna, nie żartuję. Chyba, ze dzisiaj się coś zmieniło, ale na wczoraj była obustronna wola dalszej współpracy.
Dajcie spokój Polczakowi mimo że nie jestem jego fanem wręcz przeciwnie, to nie mamy na tyle obrońców żeby się z nim rozstać a w roli rezerwowego może być chyba że podpiszemy z kimś jeszcze kontrakt wtedy można rozważyć jego odejście, narzekacie że zwalniamy kogoś nie mając dla niego następcy a tak samo chcecie zrobić teraz więc trochę zluzujcie i się zastanówcie..
Nie mam zadnych informacji,ale zakladam,ze skoro wokol niego, to znaczy,ze on w tym nie bedzie uczestniczyl a bedzie tylko pelnil role "pacholka w lejbiku" na treningu:)
daj spokój Ian byłem na treningu portos polczak oddychał rękawkami .I jeszcze ta kretyńska broda .Aż się chciało czymś cisnąć by już nie męczył kibiców i poszedł precz
Skoro Waldemar budował obronę wokół Grodzickiego to czemu nie miałby wokół Polczaka?
Polczak jest dla mnie jak Żytko, nie mam nic do chłopa ale pecha to on przynosi
[quote='potter' pid='1253163' dateline='1497996653']
daj spokój Ian byłem na treningu portos polczak oddychał rękawkami .I jeszcze ta kretyńska broda .Aż się chciało czymś cisnąć by już nie męczył kibiców i poszedł precz
[/quote]
ale ja Potter nie sieje bzdur, tylko podaję informację na koniec rozgrywek. Polczak miał zostać, a wokół niego miała się tworzyć nowa formacja obronna. Polczak naprawdę ma dobre chody w MKS. Może nowy trener coś zmieni, ale wcale się nie zdziwię jak zostanie przekazany komunikat o przedłużeniu kontraktu o rok. Kibice nie mają tutaj nic do powiedzenia
[quote='gronix' pid='1253166' dateline='1497996846']
Skoro Waldemar budował obronę wokół Grodzickiego to czemu nie miałby wokół Polczaka?
[/quote]
Bo Probierz ma na ten temat inne zdanie?
Zresztą wszystko jedno, trzeba się wyluzować, Janek zrobił z naszego klubu komediowy sitcom ku uciesze kombatantów.
- Edytowany
gdyby nie ci kombatanci, to byś chłopczyku na C-klasę na Cracovię biegał ;)
Jakoś Cię kombatancie nie widziałem w latach osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych na tych wioskach .
Piotr Wołosik @PiotrWolosik 2 min.2 minuty temu
P.Polczak żegna się z Cracovią
Alleluja.
- Edytowany
[quote='awaria' pid='1253182' dateline='1498017108']
Jakoś Cię kombatancie nie widziałem w latach osiemdziesiątych i dziewięćdziesiątych na tych wioskach .
[/quote]
[size=small]I później mnie też nie widziałeś :P. limit wyjazdów wyczerpałem dekadę wcześniej ;). Ile razy można jeździć na izolatora chwałabogu ? :P[/size]
a w temacie. O ile ćwirk o odejściu Polczaka nie jest fakećwirkiem - to kroi się rewolucja podobna jak w 2002 ;). [tyle, że WąS miał miesiąc czasu więcej na takie zabawy]
Może czas założyć temat "Kto (z kopaczy) zostanie w Cracovii?" :D
https://www.youtube.com/watch?v=ZsXuAyUJ_FQ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)