Kiedy zobaczyłem, że nasza para stoperów to Polczak i Wołąkiewicz to wiedziałem, że będzie dobrze.
Piotrek wie co to derby :)
-
-
Piotr Polczak - Witamy ponownie
Miro Covilo, Piotrek Polczak i Kuba Wójcicki = zwyciestwo w derbach. Oby więcej takich meczów Panowie.
Szarpał Ondraska aż miło było patrzeć. Super mecz.
12 dni później
Polecam w skrócie zobaczyć co robi polczak po swojej stracie bodajże 53-55minuta meczu :)
Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Polecam w skrócie zobaczyć co robi polczak po
> swojej stracie bodajże 53-55minuta meczu :)
To byla ta sytuacja gdzie lezal na murawie i patrzyl jak przeciwnik leci na nasza bramke ? B)-
Leżał, po czym wstał i sobie patrzył i szedł jak na spacer jakby się pogodził już z 0:2
Gwizdał na to, a sędzia nie. Luuuksus pełen. Miałem nadzieje, że to jakieś omamy, ale...nie. (td)
Vola 1906
Też mnie to wk.rwiło:)
No , ale najlepsze jest to że jest kapitanem a jak reszta widzi jakie chlop ma podejście to co się będą :). Wku.rwil mnie mega już miałem laptopa wyj.ebac przez okno bo jak jeszcze brak formy i słabsza grę jestem w stanie zrozumieć to braku zaangażowania już nie.
Tak naprawdę dwa "filary" do obrony są do wymiany Polczak i Wołąkiewicz. Oni powinni być ostoją naszej druzyny, a są kulami u nogi.
Można zobaczyć po stracie gola i to co mówił wojcicki w wywiadzie w przerwie na c+ że krzyczał do wolakiewicza że jest tu 3 graczy do krycia a ten nic i wje.bali nam brame bo musiał sam 3 ogarnąć i widać w skrócie jak się wku.rwil i darł się na nich :)
albo zlosliwy, albo leniwy, albo tak slaby bo na pewno nie jestes az tak glupi zeby sie zachowywac tak jak w kilku sytuacjach dzisiaj ( z Hubertem jak dwoje dzieci we mgle nie wiedzace o co chodzi )
gaudeamus Napisał(a):
> Tak naprawdę dwa "filary" do obrony są do
> wymiany Polczak i Wołąkiewicz. Oni powinni być
> ostoją naszej druzyny, a są kulami u nogi.
Wołąkiewicz nie zostanie wymieniony, bo to synuś Zielińskiego. Chyba, że pójdzie transakcja "w pakiecie" :P
5 dni później
Do kiedy Polczak ma kontrakt ?
Pasiastyedwin Napisał(a):
> Do kiedy Polczak ma kontrakt ?
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1819638
37 dni później
Polczak często gra dobre mecze jako całokształt, ale niemal w każdym musi popełnić błąd, po którym rywal ma dobrą szansę (albo 2-3 takie błędy). Dziwne to jest. Braki w koncentracji?
Tak się wydaje. Piotrkowi nie brakuje umiejętności tylko koncentracja mu siada - wówczas popełnia podwórkowe błędy. Ten typ już tak ma :rolleyes: Lepszego póki co nie mamy...
27 dni później
ilu musimy kupić obrońców, żeby ten kloc już nie musiał u nas grać?
Cernych go brutalnie dymał przy każdej okazji. Polczak Cernych - 0:10, do tego dramatyczne straty. po takich meczach powinno się przechodzic na emeryturę
Największe zagrożenie dla własnej bramki niestety .
Nie da sie ukryc, dzisiaj kicha totalna ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)