Bez przesady, nasi to zawodnicy, którzy nie dostali szansy tam gdzie grali: Rakels i Dąbrowski w Zagłębiu, Cetnarski w Śląsku. U nas dopiero po jakimś czasie, kiedy regularnie grali i dostali zaufanie trenera pokazali na co ich stać.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Gdyby Thomala miał u nas podpisać kontrakt, to jak Rejtan położyłbym się w drzwiach na Wielickiej!
Grzelczaka brać.
Zastawianie się, wolej, strzał z dystansu, nieźle głową gra...
Z odbudowywaniem - wszystko zależy, o kogo chodzi. Kuświka chcieliśmy już wcześniej, nie daliśmy rady przebić oferty Lechii (wtedy nikt nie dawał rady). Jego obecna forma nie jest wysoka, ale to w znacznym stopniu 'zasługa' kolejnych dyletantów z łapanki na stołku trenera. U Fornalika grał znakomicie, podobnie jak Robak w Pogoni za Wdowczyka.
nad Kuświkiem ewentualnie nie ma się co zastanawiać. byłby dla nas strzałem w 10tke
Kuświk na razie nic wielkiego nie pokazał, poza czasem gry w Ruchu. Może to być po prostu zawodnik jednego klubu i jednego sezonu. Ja bym nie ryzykował. Myślę, że klub ma o wiele lepszą opcję.
darkos7 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Grzelczaka brać.
> Zastawianie się, wolej, strzał z dystansu,
> nieźle głową gra...
Popieram w 100%
Arkadiusz Piech! :D Choć w sumie ostatnio nawet go wpuszczają z ławki żeby sobie pograł...
Ogólnie na początek obrońcy bo to jest priorytet. Tą formację musimy wzmocnić 2-3 zawodnikami i zgrać ze sobą bo nie możemy tylu bramek tracić. Potem bym się zastanawiał nad napastnikiem. Kuświk z kolei chyba ma za duże wymagania finansowe w stosunku do umiejętności.
Fedor Cernych
..
Sezon ogórkowy pełną gębą, ale mimo wszystko podoba mi się ewolucja mentalności forumowiczów.
Jeszcze rok-dwa temu, gdy padało w tym wątku jakieś nazwisko "mega z dupy", np. dajmy na to Ubiparip, nie towarzyszyła jej reakcja specjalnego oburzenia, wręcz przeciwnie, powszechnie aprobowane wszelkie szrot-propozycje.
Teraz widać zmianę, ktoś zażartował z Tomallą (czy jak tam się pisze ten ogór z Lecha, nie chce mi się sprawdzać) i od razu jest ostra reakcja połączona z szyderą :)
Cracovia to nie jest przytulisko dla dziadów, studentów z Rumunii czy paralityków z płaskostopiem do rehabilitacji. Nie ten adres.
Proponuje Lewandowskiego, Milika, Ronaldo i Messiego.
zaden typowa dziewiatka-piwot z mocnym strzalem piętą
Sylwetrzak, Danch i mamy spokój z obroną. Co najważniejsze pod względem finansowym transfery wydają się realne. Obaj są wiodącymi Piłkarzami swoich zespołów ale w nich juz bardziej nie rozwiną sie. Potrzebują przeskoku w przód do Klubu o... że tak powiem... wyższym statusie społecznym, a takim niewątpliwie jest Cracovia ;)hehe
SaNtO Napisał(a):
> nad Kuświkiem ewentualnie nie ma się co
> zastanawiać. byłby dla nas strzałem w 10tke
Tylko jakie gostek ma wymagania finansowe ? mając ważny kontrakt z betonami chciałby z nich zrezygnować ?
Raczej nie sądze, dlatego temat nierealny
Skoro chcą się go pozbyć to znaczy że nie będzie się lapal do grania. Skoro tak to czeka go kokos. Jeśli zarabia 50k o których mówiono w jego kontekście to u nas po zjeździe formy może mógłby wziąć 30 zdając sobie sprawę z faktu że trzymanie się 50 do końca kontraktu może oznaczać ze ostatni raz w życiu podpisał taki papier. U nas może liczyć na dalszą promocję i to być może w Europie. Transfer jak najbardziej realny
squier strat Napisał(a):
> Miszczu2007
> Napisał(a):--------------------------------------
> -----------------
>
> > N - Rakels, Jendrisek, Zjawka. Tu potrzeba
> > wzmocnień i proponuję Piecha albo
> > Stępińskiego.
>
> kolejny ekspert :D
> 20 Nemanja Nikolić (Legia Warszawa)
> 15 Deniss Rakels (Cracovia)
> 11 Mariusz Stępiński (Ruch Chorzów)
> 9 Roman Gergel (Górnik Zabrze)
> 8 Kasper Hamalainen (Lech Poznań), Erik
> Jendrisek (Cracovia), Martin Nespor (Piast Gliwice
No i?
kaleb Napisał(a):
> Kuświk na razie nic wielkiego nie pokazał, poza
> czasem gry w Ruchu. Może to być po prostu
> zawodnik jednego klubu i jednego sezonu. Ja bym
> nie ryzykował. Myślę, że klub ma o wiele
> lepszą opcję.
Podobnie jak kiedyś niechciany u nas Piechna w Koronie .Jeden sezon i klapa .Nie o takiego grajka chyba nam chodzi , do tego jeszcze drogi .
Żeby zapewnić drużynie bardzo duży skok jakościowy w ataku, to trzeba szukać zawodnika spoza Ekstraklasy. Jedyny, który gwarantowałby nam (raczej) regularne strzelanie bramek to Nikolić, a mówimy o realnych celach - trzeba przeszukać ligi typu słowacka, a na pewno coś się znajdzie.
Ten Piechna gra w ogóle jeszcze ??? Wyjechał do Rosji ?i przepadł tam chłopina
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)