My tu gadu gadu, a w międzyczasie MakDejwid zakończył sezon - zatem możemy go już kontraktować 😀
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
No OK, zatem kończąc temat Antka, ktoś dzwoni z Tychów 😉
A ja dziękuję Antoniemu, bo zaczął budować most między szkoleniem a 1 drużyną. Miał trudno, bo szkolenie bylo zrujnowane i ominal go ważny etap. Liczę, że za 5,6 lat trzon drużyny będą stanowić wychowankowie. Tak przynajmniej 10, 12 zawodników. Przynajmniej! Albo zaaklimatyzowani przyjezdni. Witos, Czarny, Radzik, Słaboń, Drzewko to przecie jak nasi. A i innych wspominam miło, Milan, Pomykała, Salamon..., Horny!!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1777635762-398.jpg[/img]
Strasznie słowo ikona zdewaluowało się w ostatnich czasach.
@żółta kaczka#4267 spokojnie,dajmy mu czas żeby odpoczął po sezonie 😉
Może nie ikona, ale dobrze określił to Jake Blues i miałem na myśli mniej więcej to samo. Z mojej strony temat wyczerapny.
5 dni później
Maciej Kruczek - odchodzi
Maciej, dziękujemy! 🤍❤️
Po łącznie 8 sezonach gry dla Cracovii, naszą drużynę opuszcza kapitan – Maciej Kruczek.
Dziękujemy za każdy zablokowany krążek, za walkę do ostatniej syreny i za bycie liderem naszej szatni. Twoje doświadczenie i charakter na zawsze zostaną w historii tej drużyny.
Życzymy Ci wielu sukcesów w dalszej karierze sportowej oraz w życiu prywatnym. W Krakowie zawsze będziesz wyjątkowym gościem! ☺️
info: Cracovia Hokej facebook
Hmmm, dla Maćka - wielkie dzięki i szacunek.
Kolego @garbus#2082 - wybacz, ja po prostu... no po prostu ciężko mi kliknąć, że "lubię to" i tak jakoś nie mogę się przemóc dać Ci polubienie.
Bardzo mi smutno z powodu odejścia Maćka, jeden z moich ulubieńców.
Czas jest nieubłagany. Organizm na też swoje ograniczenia. Czekam, co z Wajdzikiem - bo też czuję że powie stop. Czas na biznes z ...Dziubkiem.
Wajdzik jeszcze jeden sezon.
[quote]#post1723663 Wajdzik jeszcze jeden sezon.[/quote]
Też mam taką nadzieję :)
- Edytowany
Szkoda Maćka. Dzięki za wszystko
[b]Edycja z 07.05.2026 o godz. 17:39 (scalono posty)[/b]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778168376-733.jpg[/img]
Nie bedzie to opinia pewnie lubiana ale... Kruczka nigdy nie lubilem jakos specjalnie...
Matko i corko ile on wysmazyl kotletow dla przeciwnikow po ktorych tracilismy gole to mamma mia...
To odpuszczanie i to nie raz czy dwa przy powrocie za atakami rywali... no nie... nie odzobacze tego niestety...
Ale coz.. dziekuje za gre..za zdrowie zostawione na lodzie... i powodzenia..
[quote]#post1723682
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778168376-733.jpg[/img][/quote]
Czekałem na to info, bardzo się cieszę!
Kruger, dzięki za wszystko! 🤍❤️
Nie sprawdza się teoria spiskowa Marchewy po rozstaniu z Dziurdzią, bo obok Jaracza mamy kolejnego wychowanka w składzie. 😉
Kruczek w podziękowaniu z lekkim żalem do Dziubińskiego…
[quote]#post1723735 Kruczek w podziękowaniu z lekkim żalem do Dziubińskiego…[/quote]
Coś więcej? Jakieś źródło?
[quote]#post1723740 [quote]#post1723735 Kruczek w podziękowaniu z lekkim żalem do Dziubińskiego…[/quote]
Coś więcej? Jakieś źródło?[/quote]
Zamieścił w social mediach w podziękowaniu informacje że trener go po prostu nie widział do gry w zespole…
Raczej się takiej informacji w podziękowaniu koledze niegdyś z szatni się nie zamieszcza 😉
Ja myślałem że już bardzo chodzi i formę i wiek
Jak ma go widzieć, skoro liczba błędów i oddychanie rękawami było na porządku dziennym.
Jak się buduje dom, a nie przechodzi solidne przygotowanie przedsezonowe, to też nie można mieć pretensji do formy...
- Edytowany
Nie widzę żalu w tej wypowiedzi. Przekazał do wiadomości jak było, czyja to była decyzja i tyle.
Gumiński na kolejne 3 lata.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)