Tak sobie myślę, bo czytam, że niektórzy mają jakieś marzenia co do wzmacniania drużyny. No ale czy po to była rozmontowana żeby teraz wzmacniać? Mieliśmy m.in. takiego Kapiego i Wronczesa, a jednak pozwoliliśmy im wrócić do macierzy. Zatem chyba nie ma się co łudzić, że ktoś będzie myślał o medalach. Nie ma szmalu, nie ma prezesa i nie ma chęci. To ostatnie to i może było ale nie potrafiliśmy - po różnych kombinacjach - przez wiele sezonów zdobyć MP. Formuła się wyczerpała, a głównodowodzący pozostał. Zatem trwamy ... Mogło być gorzej, bo hokej pod Wawelem już wisiał na włosku. Były ściepy do kapelusza, był Okocim za sponsora, później znów gorzej, hala się sypała i nawet toalet nie było. A później przyszedł Komarcz i zrobiło się pięknie, wszystkich laliśmy, aż stało się to nudne. Kilka krążków złotych, pierwsi w CHL, pierwsi zdobywcy PK. Koniec. Cieszmy się, że nie wróciliśmy do stanu sprzed Profesora. W składzie wychowankowie, a nawet z powołaniami do kadry. Hokej w Krakowie żyje i ma się ... jak się ma, a mogło go w ogóle nie być. Pewnie gdyby nie sukcesy hokejowej Cracovii, to i pewnie S7 by się rozleciała. Ślizgać to się można i pod M1 i pod GK i pod NCK. Cieszmy się tym co mamy, bo mogliśmy nic nie mieć.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
8 dni później
Jest nowy napastnik na dzisiejszy mecz, Marek Spacek
Kruczek, Wronka, Szpaczek 😁 Zatem Wróbla trzeba zdrobnić. 🤣
po co taki transfer? co to zmieni, poza tym, ze ktos sobie zarobi?
Może o to właśnie chodzi ?
- Edytowany
Plan na sezon: zaciskamy pasa, młoda kadra ogrywamy Polaków i wychowanków
Pierwszy transfer przed play off : 30 letni Czech z 3 ligi.
Na prawdę konsekwencja godna ... Cracovii
mam nadzieje, że choćby dziennikarze rozliczą trenera z czechosłowackich transferów ...
[quote]#post1595940 po co taki transfer? co to zmieni, poza tym, ze ktos sobie zarobi?[/quote]
Po co? może dlatego, że ostatnio nawet do protokołu nie było 20 zawodników 'z pola', ja w boksie z Podhalem naliczyłem raptem 18.
Ten Czech miał ostatnio zjazd w karierze, ale cv bardzo dobre.
- Edytowany
Tak dobre CV, że poleciał do 3 ligi czeskiej(liga półamatorska)... 😆
Dobre CV 😂. Do walki o 8 miejsce w sam raz.
Może ktoś wie , co się dzieje z Berlingiem i Raszką - kontuzje ?
[quote]#post1595984 Tak dobre CV, że poleciał do 3 ligi czeskiej(liga półamatorska)... 😆 [/quote]
no to taka jak nasza🤣
5 dni później
[quote]#post1595932 Kruczek, Wronka, Szpaczek 😁 Zatem Wróbla trzeba zdrobnić. 🤣[/quote]
Lepszy Wróbel w garści niż ... (sorry nie mogłem się powstrzymać) 😄 😆 😂
Hm, jak to będzie? Wróbelek w garści...
z nich wszystkich najleszy był Darek Sikora a p[oznej Ptacek!
Sikora, Orzeł, trzy Gile, Dudek, Gąska, Sroka, prezes Zięba.
Drozdowicz!
Wróbel, Wronka, Sikory były też zza granicy.
Tymczasem Rudolf coś wspomniał o wzmocnieniach.
Jedzie do siebie na swieta i busa mu z klubu dali zeby nalapal w siatke na stacjach benzynowych nowych zawodnikow?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)