Powodzenia Kowal !
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Dzięki za fajne play-offy i powodzenia!
A co z następcą, inni się zbroją. Nie wiem na co liczy kierownictwo.
[quote='zubereg' pid='1487755' dateline='1620144893']
Czyli ktoś na pierwszego dogadany, a na II nasz wychowanek:)
[/quote]
I byłoby super. Hebda czy Szczepanik nie będą gorzej otwierać boksu niż Kowal. Robota do ogarnięcia.
Jakub Šaur pozostanie w Pasach
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/jakub-saur-parafowal-nowa-umowe/
Doszedł Jeżek. Czy wiadomo coś jak potoczyły się rozmowy tercetu z JKH: Pasia, Sołtysa i Wałęgi. Może byśmy zaszaleli i wykupili nawet na 2 sezony. Zagralibyśmy na nosie L.L.
Nie zagramy na nosie Leszkowi bo jak będzie chciał to wyciągnie temat wychowanków, podkupowania ichniejszych zawodników. Niestety przez zakupy last-minute - pomijając zgodność z regulaminem i słuszność takich ruchów - sprawiły, że nie jesteśmy lubiani. Więc każde słowo przeciwko nam znajdzie poparcie. Poza tym LL może to obrócić jeszcze bardziej w kierunku, że liga open nie wypaliła i my grający zagranicznym składem sami ostatecznie sięgnęliśmy po ich polskich grajków.
Co tu się spinać? Wygrali bo na to zasłużyli i chciałbym żebyśmy też budowali drużynę, a nie jechali na cwaniaka bo regulamin pozwala. Tym bardziej, że dwie wtopy na tym patencie zaliczyliśmy.
Nie jesteśmy lubiani wśród zawodników. Żeby do nas przyszli to Janusz musiałby sporo podbić kasę...A wątpię by to teraz robił...Szkoda bo jest szansa zbudować silną drużynę z dwoma piątkami polskimi.
To co będzie jak zmienią regulamin i wprowadzą limity na stranieri?
obrazimy się :)
CHT
Pościągamy drugoplanowych Polaków by wypełnić limit
Ciekawe czy już myślimy o zmianach jakie niebawem nas czekają:
[i]Większych zmian można spodziewać się od sezonu 2022/2023. Wtedy w meczowym zestawieniu będzie mogło znaleźć się maksymalnie 11 obcokrajowców: zagraniczny bramkarz oraz 10 zawodnikach z pola.[/i]
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,58216,co-nas-czeka-w-sezonie-20212022-drobne-korekty.html
I to jest bomba wiadomość, że spadłem z krzesła [emoji50][emoji378][emoji3590] Denis w przyszłym sezonie Pasach[emoji847][emoji123]
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/nowy-kontrakt-dienisa-pieriewozczikowa/
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
To naprawdę dobra wiadomość.
Bardzo dobra wiadomość, ale i tak potrzebujemy, przynajmniej na play-offy, drugiego bramkarza. Może ściągniemy jakiegoś młodego perspektywicznego Polaka na tę pozycję?
A co z graczami z pola . Na obecną chwilę mamy chyba Kapicę i czwórkę obrońców . Jeśli się mylę , proszę o poprawę .
A już się bałem, że Wiedźmin do nas przyjdzie [emoji1787] Inną opcją był Jasiek Murarz, który pożegnał się z Tychami.
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Przedłużenie kontraktów Kapicy i Pieriewozczikowowa to najlepsze wiadomości, z tym, że o ile w przypadku Kapicy tego się spodziewałem, to w przypadku Pieriewozczikowowa dla mnie zupełne zaskoczenie :)
Dalej trzymam za Solowiowem, Kostromitinem i Ignatowiczem. Sprawdzeni, pewni. Może się uda.
Podobnie jak Jurassic myślałem, że Wiedźmin. Całe szczęście udało się przekonać Denisa. Ale Murarz mógłby być na dwójkę. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)