Oj Romek, Romek!. Już nawet nie to, że udzieliłeś wywiadu Jarosławowi Krzosce (byłemu kierownikowi drużyny pogwardyjskiego towarzystwa) ale na tle piłek z emblematami towarzystwa czczących ich brudne mistrzostwa za brudne pieniądze.
Romek żenada! Musiałeś mieć aż takie parcie na szkło aby się tak skompromitować! Trochę godności!
https://www.google.com/search?client=opera&q=Roman+Steblecki&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:8ca2f4d5,vid:o7OQwidpBhg,st:0
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Meble też wyglądają jak z tamtej epoki, chyba że zostały im z ostatniego pobytu w ekstraklasie.
Elsner w Lausanne Fc. Chyba jednak przy wyborze głównie kieruje się atrakcyjnością miasta.
Już poczuł flow i czuje się w nowym klubie świetnie. A klub zachwyca się jego dyscyplina w obronie:)
[quote]#post1728620 Elsner w Lausanne Fc. Chyba jednak przy wyborze głównie kieruje się atrakcyjnością miasta.
Już poczuł flow i czuje się w nowym klubie świetnie. A klub zachwyca się jego dyscyplina w obronie:)[/quote]
- Już od pierwszych rozmów z dyrektorem sportowym i prezesem wyczułem kompetencje, entuzjazm i autentyczną pozytywną energię otaczającą projekt. Od razu zapragnąłem pracować z tymi ludźmi i tą grupą zawodników - powiedział trener Elsner.
6mscy i wypierdolą go.
Naiwność tych wszystkich decydentów jest przerażaǰaca🤣
Jakoś nie przeszkadzało tym w Lozannie że jak odchodził to zostawił nas punkt nad strefą spadkową, bo przecież Elsner im elokwentnie, zdaniami podrzędnie złożonymi wytłumaczył że to była wina braku prezesa i że właściciel nie rozmawiał z nim co tydzień i nie rozwiązywał problemów na boisku
Grzelak mniej medialny jest, ale bardziej wymagajacy. Jak dostanie takie same mozliwosci jak LE to zrobi wg mnie lepszy wynik.
[quote]#post1728634 Grzelak mniej medialny jest, ale bardziej wymagajacy. Jak dostanie takie same mozliwosci jak LE to zrobi wg mnie lepszy wynik.[/quote]
Oby, poczekajmy do okienka i kogo sprowadza na okres przygotowawczy. Jak wyczyszczą klub z Batuma i Ravasa to będzie u mnie jakaś iskierka.
- Edytowany
https://transfery.info/ekstra/wywiady/cracovia-to-cale-moje-pilkarskie-zycie-teraz-walczy-o-nastepne-marzenia/274051
......
dróżdż, gambal, ty kurwo!!! Pozbyć się takiego chłopaka!!!
By was chuje już nikt nigdy nie zatrudnił!!
- Edytowany
Pozbył się wszystkich rokujących, Rózgi, Bzdyla i Rakoczego na rzeczy Ravasa i jego drogiego kontraktu!! I oczywiście na wiele innych rzeczy przepalił kasę,
Ale tu zaraz będę bluzgany że biednego Mateusza obrażam:) pozdrawiam
Bzdyla pozbyto się bez mrugnięcia okiem. Poszedł z klubu jak jakiś nierokujący paralityk z rezerw. Gdy o tym myślę, to mną zaczyna targać. Robiono w ten sposób miejsce dla cudaków od Gambala, zapewne za przyzwoleniem dupowatego Elsnera. Na szczęście tej nieszczęsnej trójcy Dróżdż, Gambal, Elsner już nie ma klubie. Co będzie, to będzie, ale chociaż ich już nie ma.
Piszą wszędzie ze Elsner ma nowy klub, już 11 w swojej niezbyt drugiej karierze. Czyli średnio pracował ok 1.5 roku w jedynym klubie.
Tak mi się wydaje że chyba nie jest aż takim fachowcem jak go Drożdż zapowiadał i chyba jednak gabinety to nie główny problem dlaczego się z nim rozstaliśmy
Tez mi się tak wydaje , przereklamowany .
Pewnie jest to bardziej złożone*, ale to ile średnio pracował zatrudniany trener w poprzednich klubach to dość dużo mówiący parametr. Popatrzyłem z ciekawości na "choleryka" Jose Mourinho: przez 26 lat 12 klubów (średnia 2,4).
Maciej Skorża (2,2), Waldemar Fornalik (2,0), Marcin Brosz (1,9), Jacek Zieliński (1,6).
Elsner to 1,3.
*zwróćcie uwagę, że piłkarze wysoko oceniają warsztat Elsnera, może to taki dobry teoretyk, a marny praktyk?
Ocena wysoka a jaki efekt ? Raczej żałosny .
[quote]#post1728782 Pewnie jest to bardziej złożone*, ale to ile średnio pracował zatrudniany trener w poprzednich klubach to dość dużo mówiący parametr. Popatrzyłem z ciekawości na "choleryka" Jose Mourinho: przez 26 lat 12 klubów (średnia 2,4).
Maciej Skorża (2,2), Waldemar Fornalik (2,0), Marcin Brosz (1,9), Jacek Zieliński (1,6).
Elsner to 1,3.
*zwróćcie uwagę, że piłkarze wysoko oceniają warsztat Elsnera, może to taki dobry teoretyk, a marny praktyk?[/quote]
Wysoko go oceniali, ale niewiele ich nauczył. Więc sobie wystawiają laurkę, że marni z nich uczniowie
Danielewicz za słaby na Pogoń Siedlce
http://www.90minut.pl/news/341/news3417059-Krzysztof-Danielewicz-i-Michal-Kolodziejski-odchodza-z-Pogoni-Siedlce.html
Thiago w Wiślanie Skawina..
6 dni później
Śląsk Wrocław nie traci czasu po awansie do Ekstraklasy i zaczyna budować kadrę na nowy sezon. Z uzyskanych przez nas informacji wynika, że z Izraela do Polski ma przenieść się Karol Niemczycki.
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/szykuje-sie-powrot-do-polski-slask-blisko-nowego-bramkarza-nasz-news/304575
40-letni Tomasz Jasik dołączył do sztabu szkoleniowego Rakowa Częstochowa, w którym będzie pełnił funkcję asystenta trenera.
Jasik ostatnio był asystentem w Wiśle Płock.
za www.90minut.pl
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)