Byłem wręcz pewien, że Szczepaniak po odejściu od nas strzeli gola w pierwszym meczu ...
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote='maciek72' pid='1304773' dateline='1518989864']
Byłem wręcz pewien, że Szczepaniak po odejściu od nas strzeli gola w pierwszym meczu ...
[/quote]
Mateusz został jedynie wypożyczony do Gliwic na pół roku.Po tym czasie,jeżeli nie zostanie sprzedany,obowiązują go jeszcze dwa lata kontraktu z Cracovią.
[quote='maciek72' pid='1304773' dateline='1518989864']
[/quote]
W pierwszym nie strzelił tylko w drugim .
Wojciech Stawowy sondowany pod względem zajęcia stanowiska pierwszego trenera w Bruk-Becie.
Tonacy brzytwy sie chwyta...
Dobrze niech wraca bo to fachowiec
Jacek Zieliński trenerem Bruk-Bet Termaliki.
http://www.90minut.pl/news/284/news2845051-Jacek-Zielinski-trenerem-Bruk-Betu-Termaliki.html
- Edytowany
dobry ruch, dla nas
ps. edit, to bylo odnosnie "Woytka" , Kamila wpis mnie o 3,67s wyprzedil ;)
[quote='KamilloLce' pid='1304984' dateline='1519154635']
Jacek Zieliński trenerem Bruk-Bet Termaliki.
http://www.90minut.pl/news/284/news2845051-Jacek-Zielinski-trenerem-Bruk-Betu-Termaliki.html
[/quote]
No to słoniki się utrzymają.
Myślę, że niekoniecznie. Okienko transferowe zamknięte, ludzi ma takich, jakich ma. Nie jest lepszym trenerem od Bartoszka, na czym więc opierać te przypuszczenia? Bruk-bet nie gra 3 obrońcami, a więc pole rozsądnych innowacji ma ograniczone...
Można by się zastanawiać co by było gdyby został u nas Jacek Zieliński i wnioski są takie:
- na pewno przyszedłby do nas Kądzior, który robi teraz furorę w Górniku,
- nie kupilibyśmy Mihalika za 850 tys. euro.,
- nie doszłoby do kompromitacji w derbach.
Po pierwsze okienko otwarte, po drugie my też nie mieliśmy piłkarzy w tamtych czasach. (później się nimi okazali).
Farciarzu, nie zapominaj również, że mielibyśmy bardzo ciekawego rozgrywającego. Ciekawego w sensie dosłownym.
A w derbach, niech zgadnę: w braku Mirka i Dąbrowskiego w środku pomocy zagraliby Kanach i Forsell (bo Dimun u Zielińskiego by nie zagrał). W drugiej połowie Forsella zmieniłby Cetnarski. Hat-tricka zaliczyłby Szczepaniak po asystach Wójcickiego. Szkoda, żeśmy tego nie widzieli :rolleyes:
Czyżby Cetnarski miał się przenieść z Sandecji do Niecieczy? Jeszcze ma czas...
Przy konflikcie w szatni w Niecieczy, nie wróżę mu sukcesów. Raczej nie jest znany z twardej ręki.
[quote='farciarz2' pid='1305002' dateline='1519159991']
Można by się zastanawiać co by było gdyby został u nas Jacek Zieliński i wnioski są takie:
[/quote]
A w obronie grałby Polczak i Hubercik , a w pomocy biegał Cetnarski , jakby mu się chciało .
[quote]Myślę, że niekoniecznie. Okienko transferowe zamknięte, ludzi ma takich, jakich ma. [b]Nie jest lepszym trenerem od Bartoszka[/b], na czym więc opierać te przypuszczenia? Bruk-bet nie gra 3 obrońcami, a więc pole rozsądnych innowacji ma ograniczone...[/quote]
Co zdobył Bartoszek? 5 miejsce z Koroną, która co sezon ma grać o utrzymanie a zawsze zaskakuje. To media zrobiły z niego super trenera i taka jest prawda. A co do JZ to wiadomo, że temat już dawno zamknięty, ale bardzo szkoda, że dostał szansy w tym sezonie
[quote='kaleb' pid='1305016' dateline='1519169730']
Przy konflikcie w szatni w Niecieczy, nie wróżę mu sukcesów. Raczej nie jest znany z twardej ręki.
[/quote]
Może nieco poprzestawiać pionki na szachownicy , poklepie, pochwali i być może znajdzie wspólny język z zawodnikami . Gdy w najbliższym meczu Nieciecza osiągnie sukces nastąpi powtórka z rozrywki /Cracovii/ .
[quote='morata' pid='1305027' dateline='1519213697']
[quote='farciarz2' pid='1305002' dateline='1519159991']
[/quote]
A w obronie grałby Polczak i Hubercik , a w pomocy biegał Cetnarski , jakby mu się chciało .
[/quote]
Na szczęście trener przepędził tych szkodników. Strach pomyśleć jak mogłyby się skończyć derby z nimi na boisku... A jeszcze leniwy Cetnarski zamiast Mihalika który rzucił się psom do gardeł? brrrr....
- Edytowany
Cetnarski rzuca sie teraz do gardel przeciwnikom z pozycji lawki rezerwowych w drugiej od konca druzynie ligi. Tesknota za nim wydaje sie bardzo nieuzasadniona. Hubercik to gdzies lige nizej zakotwiczyl czy mi sie zdawalo? Dziwne ze sie o niego nie bili, bo przeciez kompletny jest.
A casus Mihalika to temat na pelnometrazowy film pt" Glupi i glupszy", tylko nie wiem kto sie nadaje do roli tego drugiego, Prezes czy sam Jareczek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)