Cabaj i Kiebzak jako zawodnicy Garbarnii awansuja do II ligi. Trenerem Hajdo.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
to tak ostatecznie, Łotysz w sobotę podpisał roczny kontrakt z Lechem z opcją jego przedłużenia o trzy lata.
[img]http://s.redefine.pl/dcs/o2/redefine/cp/zp/zpjv7dcyqifu9ykneogyde43z4ipvgfr.jpg[/img]
Bytovia pokonuje w rewanzu Radomiak 2:0i legendarny dla niektorych duet Podilinski-Mirota spedzi nastepny rok w II lidze. Dodam tylko, ze Bytovie do marca prowadzil inny nasz wynalazek czyli Kafarski. Na szczescie dla Bytovii zdążyli go w porę zwolnić.
Coś tym naszym młodym zdolnym trenerom się nie układa kariera . Pasjonat trenuje dzieci , Kafarski 1 liga , "Szef jest tylko jeden " Podoliński zalicza właśnie trzecią klęskę . Doświadczenie w pracy trenera to jednak ważna rzecz :)
[quote='szaleniec' pid='1251972' dateline='1497804295']
Bytovia pokonuje w rewanzu Radomiak 2:0i legendarny dla niektorych duet Podilinski-Mirota spedzi nastepny rok w II lidze. Dodam tylko, ze Bytovie do marca prowadzil inny nasz wynalazek czyli Kafarski. Na szczescie dla Bytovii zdążyli go w porę zwolnić.
[/quote]
Może w przyszłym sezonie pójdzie lepiej sympatycznemu Robertowi? tylko czy Sławkowi Stempniewskiemu starczy cierpliwości ?
- Edytowany
Sympatyczny Robert powoli idzie śladem (nie)sympatycznego Rafała, tzn bryluje w mediach.
I trzeba przyznać, że do tego ma talent, zdecydowanie gość odnalazł swoje właściwe powołanie ;)
To prawda, o ile na pocztątku mi sie podobało jego podejście, brak owijania w bawełnę, jego wywiady, zainteresowanie historią itp tak teraz uważam ze robi z siebie błazna - chodzi mi głownie o występ w turbokozaku. Jego czar nieco prsył(mowie o swoich odczuciach) aczkowiek nadal uważam ze świetnie fizycznie nas przygotował i robił dobre transfery, brakło najważniejszego - WYNIKU.
- Edytowany
Ok Ian i tu się zgadzam dziwi mnie tylko ten zjazd fizyczny(ewentualnie brak poprawy) po przenosinach do Anglii. Dla mnie są dwie opcje obie nieciekawe. Pierwsza to taka że sam Bartek odpuścił, druga że klub miał to/go w ... mniejsza z tym.
To niech się zajmie skautingiem :). Albo lepszy pomysł - niech wejdzie w spółkę z Mójta i razem będą spuszczać zespoły z lig. Płacisz takiemu przychodzi na 3 miesiące cyk myk i już spadek pewny.
Ponoć Leeds zainteresowane Klichem.
[url=http://transfery.info/102183,oferta-za-klicha]LINK[/url]
http://www.stalrzeszow.pl/aktualnosci/arku-dziekujemy-za-wszystko/8148
Arek Baran zakończył karierę.
Mój ulubiony zawodnik obok Gizy.
Najlepszy DP ery Comarchu.
[quote='Dorwas' pid='1252862' dateline='1497970814']
[/quote]
Gruba przesada, solidny do bolu rzemieslnik, ktory zostawial serducho, ale chociazby Covilo czy Dabrowski nakrywaja go czapka w sensie pilkarskim. Nie dajmy sie zwariowac nostalgii:)
Technicznie to on Dąbrowskiego i Covilo jadł na śniadanie. Podpisuje się pod tezą o najlepszym dp w historii Comarchu
[quote='MakuKSC' pid='1253041' dateline='1497986230']
[quote='Dorwas' pid='1252862' dateline='1497970814']
[/quote]
Gruba przesada, solidny do bolu rzemieslnik, ktory zostawial serducho, ale chociazby Covilo czy Dabrowski nakrywaja go czapka w sensie pilkarskim. Nie dajmy sie zwariowac nostalgii:)
[/quote]
Fakt, może przesadziłem. Ale kto dziś w Cracovii tak gra, kto tak walczy? Dla niego nigdy nie było straconych piłek. Piłka mogła przejść, ale piłkarz never. Arek w pojedynkę nieraz nosił fortepian, żeby Giza mógł na nim grać.
[quote='SaNtO' pid='1253080' dateline='1497989215']
Technicznie to on Dąbrowskiego i Covilo jadł na śniadanie. Podpisuje się pod tezą o najlepszym dp w historii Comarchu
[/quote]
hahahahh
Technicznie Arek był słabiusieńki. Nadrabiał to jednak nieprawdopodobnym zaangażowaniem i ambicją. Nigdy nie odpuszczał. To wystarczające cechy na dobrego DP - jakim rzecz jasna był. Techniki wymaga się od pomocników ofensywnych
[quote='SaNtO' pid='1253080' dateline='1497989215']
[/quote]
Zacny towar posiadasz.... czy i ja mogę prosić o namiary do Twojego zaopatrzeniowca?
dla januszy technika to kręcenie kółek nogami nad piłką i zakładanie dziurek a dla kogoś kto ma pojęcie o czym pisze (jak ja) kwestią techniki jest technika użytkowa czyli podanie przyjęcie i prowadzenie. te elementy u Arka były absolutnie na najwyższym poziomie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)