ZAWSZE PANY!
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kruszyna bądź błogosławiony hehehe :D
hahaha
po meczu przy barierkach był taki scisk, ze mi Kruszyna zniknął z pola widzenia, wiec przez neta apeluje:
Następny temat z meczem u siebie niech się kurwa nikt inny nie waży zakładać! :D
Dzięki piłkarze, dzięki Miro, szczególnie za miny szczekaczy po bramce. Wygladali jak Włodarczyk wczoraj po walce...
Nie mam coli ani sprite. Wódkę przepijam niedopitym przez dzieci Kubusiem Play. Daje rade.
Faktycznie skowyt od Weszło aż po Interię. Że mecz słaby ,że wynik mocno niesprawiedliwy i inne takie ubeckie żale.
Jak dla mnie mecz był przepiękny a co do sprawiedliwości myśmy strzelili w prawidłowy sposób i w regulaminowym czasie gola a oni nie! Kto im kurde bronił? A już wiem Brożek.
Magiczny Klub,
Magiczni Kibice... .
CRACOVIA PANY!!!
Kajaku, poczytaj sobie forum wisły, od razu odzyskasz dobry humor:D ten żałosny skowyt, bezcenne:)
Brawa dla wszystkich! Dla Covilo x 100!
A Maciuś co tam naskrobał? Czy może na emigracji wewnętrzej?(:D
Bizon dostał Bizona ciekawe co dostanie Miro :)
Cracovia zawsze Pany, nie wierzyłem, a jednak !:)Dzieci były z tatą na historycznym meczu !:)W szkole i przedszkolu będą dumne !:)
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zakladam 0:5. Jak strzelimy honorowa to dla mnie
> sukces. Tylko jak to wytlumaczyc synowi.....
Bóg wybacza Cracovia nigdy.
Dziękuję za piękny niezapomniany wieczór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=gYdSt16ThL4&feature=youtu.be
piękne :)
Cieszy mnie to bardzo, że Cracovia Pany! Prawie 3 lata oczekiwania licząc rok degrengolady w I lidze... Nie dałem być rady na meczu przez pracę... ale oglądałem na meczyki.pl. przez 20 lat ja kibicuje Pasom 4 razy byłem tak dumny 1995, 2009, 2011, 2014!!! Cracovia Pany!!!
CRACOVIA!!!
Oglądam Ligę+Ekstra i zastanawiam się, dlaczego te złamasy wybrały do skrótu wyłącznie akcje gts (raptem 4), a u nas pokazali z I połowy wyłącznie podanie Rakelsa bramkarzowi (innych akcji, jak np. rajd Buby, w ogóle), a z II strzał Nowaka w 80 min. i bramkę Miro. Co prawda widziałem przy autobusie gtsu załamanego Mielcarskiego, ale to jest mega frajerstwo stacji.
Chuj z c+. Wazne to co na papierze, czyhli 1,0 :)
to się dało zauważyć już przy poprzednich derbach u Nas, na szczęście gola mogli pokazać tylko jednego :) psy musiały przełknąć gorzką pigułkę a i koledzy z warszafki pewnie dogryzali ;)
Już to pisałem wcześniej a propos NC+.
Węgrzyn i Mielcarski są do natychmiastowego dyscyplinarnego wypierdolenia, jeśli ta stacja zamierza jeszcze kiedykolwiek uchodzić za poważną.
to najpiękniejszy dzień w moim życiu :)
Jednak ta druzyna potrafi zagrac na zero z tylu. Powstrzymali Slask we Wroclawiu i teraz
Wisle w najwazniejszym meczu sezonu.Na tym trzeba budowac , czyli solidna gra obronna.
Nie wiem jak oni mogli przegrywac z Piastem 0:3 do przerwy ! I tu jest chyba dylemat Podolinskiego .
albo kijem albo marchewka trzeba wyegzekwowac z nich zaangazowanie na kazdy mecz.
Mamy tylko 3 punkty staty do 1-8 !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)