Jeśli to miał być pocisk to pozostając w klimacie kibicowskim : wypowiedziany z ust wiślackiej starej... 😉🤣
-
-
Media o Cracovii
to w TD mamy już trzech posłów: Raś, Śliz i oczywiście rzecznik Miłosz ;)
- Edytowany
A co to jacyś bogowie? To tylko politycy.
[b]Edycja z 25.01.2024 o godz. 21:36 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1602542 Jeśli to miał być pocisk to pozostając w klimacie kibicowskim : wypowiedziany z ust wiślackiej starej... 😉🤣[/quote] raczej zarzut, że zachowanie nie przystoi kibicowi Cracovii. To raczej nie trudne. Natomiast nie wiem o co poszło i w sumie mam to w dupie jak i rzeczone osoby.
- Edytowany
A ta cała Milczanowska to kto to taki?
[EDIT] A już wiem to tez stara kibicka Pasów podobnie jak reszta rodziny 😀
Z Krakowa.ta Milczanowska pochodzi?
- Edytowany
Posłanka PiS z Radomska. Kilka kadencji burmistrz miasteczka. Studiowała w Opolu, a raczej zdobyła tam dyplom w wieki 41 lat, więc pewnie zaocznie.
Nie wiem co mogła mieć na myśli.
- Edytowany
Papieża i Piłsudskiego miała na myśli.
Ponadto ma to związek z tą sprawą:
Wybiórcza donosi:
TNĄ DOKUMENTY NA CONFETTI
Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego pięć dni przed wyborami rozpisała przetarg na zakup kartonu offsetowego, papieru do druku cyfrowego i 55 niszczarek. W sumie na to zamówienie ABW było gotowe przeznaczyć niemal 400 tysięcy złotych. Poseł Michał Szczerba na X donosi z kolei o "sygnałach o wywożonych setkach worków w nocy". Ministerstwo Obrony Narodowej uspokaja, że... to wszystko w związku z organizowanym w najbliższą sobotę przez kibiców Cracovii meczem w stylu retro Puszcza Niepołomice - Cracovia.
Wpis
Michał Szczerba
@MichalSzczerba
Dostaje sygnały o wywożonych w nocy setkach worków ze zmielonymi dokumentami. Sceny jak z filmu „Psy”!
Tymczasem Dariusz Joński informuje o "zakupie niszczarek w trybie bez negocjacji". Przetarg Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, który został rozpisany pięć dni przed wyborami - 10 października. Przetarg dotyczył "zakupu i jednorazowej dostawy kartonu offsetowego, papieru do druku cyfrowego i niszczarek", a znajdowało się w nim: 45 niszczarek typu "Kobra 240.1 C2 ES, IDEAL 2465 CC lub równoważna" oraz 10 niszczarek typu "Wallner JP 516C lub równoważna". Ten pierwszy typ niszczarki tnie dokumenty na paski, drugi na confetti.
Z Radomska piszą:Mąż posłanki pochodzi z Krakowa. Stąd zapewne zamiłowanie do Cracovii. Kiedyś jeden z synów AM po Radomsku (gdzie mieszka) paradował w czapce z herbem drużyny z Kałuży. Pozdrawiamy :)
[quote]#post1602548 A co to jacyś bogowie? To tylko politycy.[/quote]
Jak chcesz stawiać chochoła, to oczywiście możesz, to tylko net :)
Jak powszechnie wiadomo, żul. czy poseł, jeden pieron, tylko dla zachowania spójności logicznej dobrze by było potem nie płakusiać, że w mediach bryluje gts :D
[quote]#post1602557 Z Radomska piszą:Mąż posłanki pochodzi z Krakowa. Stąd zapewne zamiłowanie do Cracovii. Kiedyś jeden z synów AM po Radomsku (gdzie mieszka) paradował w czapce z herbem drużyny z Kałuży. Pozdrawiamy :)[/quote]
posłanka na końcu mówi do Pana Pawła - to tak jak mój mąż, w domyśle on też jest kibicem Cracovii
Cracovia rządzi światem!
Nic dziwnego że tyle medali ostatnio zdobywaliśmy skoro od Prezydenta Polski po Wójta Radomska mamy swoich ludzi poobsadzanych.
Nie znam ani tego posła, ani tej posłanki. Jednakże zAWsze miło gdy Cracovia pojawia się w przestrzeni publicznej.
Poseł Śliz był przewodniczącym rady uczniowskiej w moim liceum.
Psiurska szkoła to była, do tego końcówka lat 90, cinkciarz z Reymonta wykładał kasę, wszędzie kibice sukcesu GTS-u, a Paweł paradował w granatowym krawacie z herbem Cracovii.
Widać, co potrafi dać dobre wychowanie. Ojciec - mecenas Marek Śliz jest na każdym meczu, a i na wyjazdy zdarza mu się pojechać.
Krakowska palestra ma lepszą bandę, niż Wam się może wydawać 😎
Znowu ta polityka. Jak gość publicznie deklaruje miłość do Cracovii to jakie to ma znaczenie z jakiej jest opcji politycznej. Jak jestem na stadionie to może koło mnie siedzieć kurwa, złodziej, ksiądz czy profesor, wszyscy jesteśmy w tym momencie kibicami.
Jak będziemy dzielić kibiców to daleko kurwa zajedziemy.
Poza tym myślicie, że deklarując kibicowanie Pasom może zbić kapitał polityczny ?
To se porównajcie frekwencję na meczach psiarni z nami, będziecie mieli opowiedź.
[quote]#post1602592 Poseł Śliz był przewodniczącym rady uczniowskiej w moim liceum.
Psiurska szkoła to była, do tego końcówka lat 90, cinkciarz z Reymonta wykładał kasę, wszędzie kibice sukcesu GTS-u, a Paweł paradował w granatowym krawacie z herbem Cracovii.
Widać, co potrafi dać dobre wychowanie. Ojciec - mecenas Marek Śliz jest na każdym meczu, a i na wyjazdy zdarza mu się pojechać.
Krakowska palestra ma lepszą bandę, niż Wam się może wydawać 😎 [/quote]
Oby sobie teraz te wszystkie elity przypomniały o Cracovii gdy już nie ma Filipiaka który nie tolerował innych "gwiazd" na stadionie.
[quote]#post1602557 Z Radomska piszą:Mąż posłanki pochodzi z Krakowa. Stąd zapewne zamiłowanie do Cracovii. Kiedyś jeden z synów AM po Radomsku (gdzie mieszka) paradował w czapce z herbem drużyny z Kałuży. Pozdrawiamy :)[/quote]
[quote]#post1602568 [quote]#post1602548 A co to jacyś bogowie? To tylko politycy.[/quote]
Jak powszechnie wiadomo, żul. czy poseł, jeden pieron, tylko dla zachowania spójności logicznej dobrze by było potem nie płakusiać, że w mediach bryluje gts :D[/quote] a weź się podniecaj tymi wszystkimi mezykami stanu, jak Cię to jara. Ja mam ich w głębokim poważaniu, jak też ich ciężką pracę dla naszego wspólnego dobra.
Raś to chyba od urodzenia jest posłem, ciekaw jestem w czym on nam kiedykolwiek pomógł?
[quote]#post1602617 [quote]#post1602568 [quote]#post1602548 A co to jacyś bogowie? To tylko politycy.[/quote]
Jak powszechnie wiadomo, żul. czy poseł, jeden pieron, tylko dla zachowania spójności logicznej dobrze by było potem nie płakusiać, że w mediach bryluje gts :D[/quote] a weź się podniecaj tymi wszystkimi mezykami stanu, jak Cię to jara. Ja mam ich w głębokim poważaniu, jak też ich ciężką pracę dla naszego wspólnego dobra.
[/quote]
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, co naprowadziło Cię na konstatację, że się czymkolwiek o czym piszemy podniecam :)
Po prostu stwierdzam, że lepiej mieć kibiców w ogólnie pojętych kręgach decyzyjnych niż nie mieć. Simple as that.
Reszta to już jakieś Twoje dziwaczne nadinterpretacje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)