A ja im zazdroszcze takiego Blaszczykowskiego... Bardzo wazne ogniwo a nawet kapitan w Borussi Dortmund w Topie jej ostatnich lat... szanowany przez europejskich trenerow... sporo meczow w lidze mistrzow...podpora reprezentacji w ponad 100 meczach...wraca do klubu...pomaga im przetrwac ratujac z innymi klub od najwiekszego kryzysu ...
-
-
Media o Cracovii
Trzeba do niektórych rzeczy podchodzić obiektywnie
- Edytowany
"Wisła to Wisła [...] zAWsze " i te bzdury dalej.
Oczom nie wierzę, że jakiemukolwiek Pasiakowi coś takiego może przejść przez gardło. Ładne sobie Janusz wychował pokolenie "pasiaków".
Panie Bartosz, tym jednym zdaniem sam
wykluczasz się pan z grona zacnych Psiaków.
Dodam jeszcze, że taka optyka, jaką zaprezentowal pan Bartosz, to jedna z najbardziej szkodliwych dla Cracovii tez i to w wielowątkowym wymiarze.
[b]Edycja z 05.08.2023 o godz. 23:03 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1583806 Trzeba do niektórych rzeczy podchodzić obiektywnie [/quote]
Nie trzeba.
Wiśle zostało tylko organizować benefisy bo piłkarsko to prowincja
Będą się jarać "ilu nas jest" naiwniaków pobili rekord 1 Ligi przyszłym sezonie czeka do pobicia rekord 2 ligi
- Edytowany
Zapraszam na Krakoski Magazyn Ligowy po 3. kolejce 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=tYbqz1Rc9LE
- Edytowany
Pierwszy zgrzyt. W sobotę grała kurwa i ktoś jeszcze, a! Cracovia, w niedzielę grały rezerwy kurwy i ktoś jeszcze, a Hutnik.
Albo chcą nas celowo wkurwić, albo są żenującymi kundlami.
"Ozdobą weekendu pożegnanie Błaszczykowskiego".
Kibice krakowskiej piłki są jeszcze bardziej denerwujący jak kibice GTS.
[quote]#post1583909 Wiśle zostało tylko organizować benefisy bo piłkarsko to prowincja
Będą się jarać "ilu nas jest" naiwniaków pobili rekord 1 Ligi przyszłym sezonie czeka do pobicia rekord 2 ligi [/quote]
Nie pobili żadnego rekordu 1 ligi !!!!!!
Rekord frekwencji 1 ligi (2 poziom rozgrywek) należy do Poznańskiego Lecha!
- Edytowany
caly ten zalosny projekt trafia u mnie tam gdzie jego miejsce, czyli w koszu na smieci.
[quote]#post1584230 Pierwszy zgrzyt. W sobotę grała kurwa i ktoś jeszcze, a! Cracovia, w niedzielę grały rezerwy kurwy i ktoś jeszcze, a Hutnik.
Albo chcą nas celowo wkurwić, albo są żenującymi kundlami.
"Ozdobą weekendu pożegnanie Błaszczykowskiego".[/quote]
Ten pierwszy który zaczął program to ubecki chujek na 100% , ten Julek też jest ubeckim chujkiem na bank. Generalnie rzecz biorąc po tych kilku zacytowanych wyżej zdaniach wyłączyłem to gówniarę. Z całym szacunkiem Bartoszu, nie wiem jak będąc kibicem Pasów wytrzymujesz takie teksty. Co gorsza po tym co napisałeś o medialności i że tak jest i będzie bo psy to psy, stwierdzam że już Cię zaczęli urabiac swoją propagandą.
Wszedłem kiedyś z ciekawości na ten program najwyraźniej w nieodpowiednim momencie, bo akurat było o unych.
Więc się zawinąłem i szybko wyszedłem...
Po pierwsze jeżeli chcecie przyciągnać widzów z CAŁEJ małopolski program musi być obiektywny bez jakiś szpilek czy podśmiechujek ku uciesze gawiedzi , po drugie sam dziennikarski obiektywizm jest ważny w kontekcie relacji obu stron błoń - tu polaryzacja juz jest na najwyższym poziomie jeżeli chcecie dolewać oliwy do ognia wasza broszka , ale może warto skupić się na sensie medialnym( ale także sportowym) i jako radio wpływający w mniejszym czy wiekszym stopniu na widza za cel oprócz informacyjnego weźmiecie za zadanie sobie normalizacje stosunków chociaż w internecie szczególnie , że po tamtej stronie błoń jest jakaś wylęgarnia ameb umysłowym wystarczy zobaczyć jak wygląda twitter, po trzecie w moim odczuciu ta audycje jest ciutke nudna nie chcę tu się bawić w reżysera, ale było by to znacznie ciekawsze jakby je troszku skrócić, dodać może jakąś wstawke muzyczną na wejscie, może komentarz z zewnątrz, niewiem rzucam do przemyślenia. To tylko moja subiektywna myśl ale jeżeli się zdecydowałeś udzielać na forum to chyba po to .
- Edytowany
Jeśli nie zaczniecie kolejnego odcinak od zdania "Przepraszamy kibiców Cracovii i Hutnika za nieśmieszny żart na początku poprzedniej naszej audycji" to dla mnie możecie zakończyć ten projekt.
Twoi ubeccy koledzy przynoszą wstyd UJotowi, bo jak rozumiem radio to jest z założenia akademickie.
Zwłaszcza, że jak napisał @maczcz#8427 , audycja jest nudnawa.
Jeśli Twoi ubeccy koledzy chcą trzymać poziom królewskiego i tego drugiego pseudohistoryka to ani nie są oryginalni ani ciekawi.
Właśnie chodzi o to abyś tam nie był ty Bartek oraz ubeccy koledzy w odbiorze, a aby byli tam dziennikarze, a beton powoli skruszeje :D
PS:
@maczcz,a nie @maszcz ;)
[quote]#post1584241 Jeśli nie zaczniecie kolejnego odcinak od zdania "Przepraszamy kibiców Cracovii i Hutnika za nieśmieszny żart na początku poprzedniej naszej audycji" to dla mnie możecie zakończyć ten projekt.
Twoi ubeccy koledzy przynoszą wstyd UJotowi, bo jak rozumiem radio to jest z założenia akademickie.
Zwłaszcza, że jak napisał @maszcz, audycja jest nudnawa.
Jeśli Twoi ubeccy koledzy chcą trzymać poziom królewskiego i tego drugiego pseudohistoryka to ani nie są oryginalni ani ciekawi.[/quote]
Cześć, odpowiem od razu na wszystkie odpowiedzi.
@leszeczek#4153 Bardzo przepraszam wszystkich kibiców Cracovii i Hutnika. Zwłaszcza jako kibica Pasów, był to jeden z bardziej upokarzających momentów i jest mi ogromnie wstyd. Przepraszam, myślałem, że podołam i powiem z marszu wszystkie wyniki z weekendu i od razu człowiek zapomniał o najważniejszym. Naprawdę jest mi przykro.
Naprawdę, takie przezywanie nie ma sensu. Tak jak mówiłem wcześniej. Połowa z nas jest za Cracovią, połowa za Wisłą. Celem było, żeby każdy z kibiców krakoskich ekip mógł posłuchać o swojej drużynie. Zwłaszcza nam chodziło o Cracovię, gdzie można o niej posłuchać dosłownie 5 min w Meczykach raz na tydzień i innych drużynach. O Wiśle jest najwięcej podcastów, czy nawet w Meczykach jak robią program o 1. lidze to połowę czasu gadają o Wiśle. Wystartowaliśmy z Krakoską Piłką, ale oczywiście też jest źle i nikomu nie można dogodzić.
@leszeczek#4153 naprawdę o tego Błaszczykowskiego jest problem? Jedno zdanie, nikt się do tego nie odniósł - koniec.
@Kajak#3674 z tym się nie zgodzę :)
@wrzo.ksc#2514 przepraszamy za błąd merytoryczny. Wyjaśnimy to w następnych odcinku. Dziękujemy.
@Jake Blues#10100 przykro nam, naprawdę poświęcamy swój czas, żeby zadowolić każdego kibica, ale szanujemy zdanie.
@wrzo.ksc#2514 ten pierwszy co zaczął program to ja i nie jestem ubeckim chujkiem. Raz jeszcze bardzo przepraszam za jedną z największych kompromitacji jaką kiedykolwiek poniosłem. Mega mi wstyd. Nie wypisałem sobie wszystkich wyników i to był mój błąd. Myślałem, że podołam. Oczywiście o najważniejszym zapomniałem. Już to się nie zdarzy. Nie wiem o jakie teksty chodzi. Uważam, że naprawdę obiektywnie podeszliśmy do sprawy. Nie jestem urobiony, naprawdę.
@paulo#40378 postaram się następnym razem podzielić na kafelki, żebyś mógł ominąć wisłę.
@leszeczek#4153 zaczniemy i przeprosimy. Postaramy się, żeby były ciekawsze. Zapraszamy gości i mam nadzieję, że będzie tak dalej.
Bartek, jedna rada od kolegi z branży, który siedzi w niej już blisko dwie dekady.
Nie tłumacz się. Rób swoje zgodnie z własnym sumieniem. Research, jakość, merytoryka.
Fanatykom nigdy nie dogodzisz, zawsze będą się doszukiwali spisku, siódmego dna, a jak nie znajdą, to i tak sobie coś wymyślą. Źle uniesiona brew, podejrzany ton głosu, błysk w oku - czy to aby nie biała gwiazda?
To brutalne, co teraz powiem, ale szeroko pojęte środowisko zaszczuło już niejednego dobrego pasiaka.
Ci ludzie byli na forum, a teraz ich nie ma. Czasem nie ma ich nawet na stadionie.
Trzeba mieć naprawdę twardą psychę, żeby to wytrzymać. Albo po prostu się zdystansować.
Oczywiście bez urazy chłopaki forumowicze. Sorry, że psuję zabawę, ale to nie tak powinno wyglądać profesjonalne dziennikarstwo, że się przychodzi na dywanik do kibiców i tłumaczy.
Redakcja daje Wam za darmo content. Wykonuje jakąś pracę. Wy ich rozliczacie palcem i okiem. Klikacie i oglądacie. Albo nie.
Jakby mnie miał besztać każdy czytelnik tekstu, któremu coś się nie spodobało, a ja bym musiał się kajać, dawno zamieszkałbym w pokoju bez klamek i okien
- Edytowany
@maczcz#8427 staramy się, żeby tak było. Ostatni odcinek oprócz mojej wtopy, gdyby ją wykluczył naprawdę był solidny jeśli chodzi o obiektywność nie sądzisz? Wiesz, że z tym obiektywizmem jest mega ciężko w odbiorze też? Kibice Pasów chcą o Cracovii jak najlepiej, a o Wiśle ani dobrego słowa. I na odwrót, wiślaczek tylko o Wiśle i żeby nic dobrego o Pasach.
Weźmiemy pod uwagę wasze uwagi, ale ogólnie jest mi bardzo przykro, że nazywacie mnie ubekiem jakby nie można było się do mnie normalnie zwrócić i to jeszcze kibice Pasów. A ten Wasz ubecki Julian będzie robił teraz za darmo dla Waszej Cracovii, żebyście byli zadowoleni z niej pod względem marketingu, social mediów i całej otoczki, ale przekaże co o nim sądzicie.
Rafi nie wiem, czy dobrego, ale masz swoje zaslugi w szczuciu na pasiaka.
No cała moja uwaga dotyczyła wtopy, jeśli chodzi o resztę według mnie jest okeej i masz racje była już obiektywnie prowadzona, mówię mi się ciuuutke ciągnęło, ale nie żebym się tego czepiał tego jak pijany płotu.
Może wybrzmiały te moje wypociny zbyt atakująco dlatego weź do siebie to co napisał @Rafi#57 , ja mam na myśli tylko ten beton który karmi się atakami na jedną czy 2 strone, i chciałbym widzieć coraz mniej tych ataków w internecie.
Skróce to w ten sposób polaryzacja jest grzechem głównym nie tylko w polityce ale także na stadionach w dodatku tu granice zostały przekroczone juz dawno to trzeba ten proces odwracać, macie do tego narzędzie dlatego unikajcie wszystkiego co może podpalać lont i róbcie swoje
Za wyjątkiem wpadki na początku programu ("kto grał jeszcze w sobotę?") to akurat nie zauważyłem żadnego forowania gts-u w porównaniu z pozostałym klubami. Czas antenowy rozłożony wg hierarchii - prawie 20 minut o Cracovii, prawie 14 minut o Puszczy, trochę ponad 13 minut o gts, 7 minut o Hutniku i ostatnie niecałe 10 minut o Garbarni i Wieczystej. Ja wysłuchałem tylko o ekstraklasie bo to mnie jako kibica Pasów tylko interesuje. Natomiast jak lubicie się katować słuchaniem o gts-ie to wasza sprawa🤣
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)