Fajne pokazywanie się na pozycję, dosyć fajna gra obronna, ale im bliżej bramki przeciwnika tym coraz gorsze wybory. A szkoda.
-
-
Boubacar Diabang Dialiba - witamy w Cracovii!
Kto nie widział filmiku z szatni to polecam. Bouba daje rade :D
http://www.facebook.com/video.php?v=851141841612108
Jak dla mnie cichy bohater meczu, walczak, ponadto to on wyprowadził pilkę z własnego pola karnego, podal do Kapustki i zrobilo sie 2 : 1 .Stanowczo niedoceniany przez forum.
Nie ma co ukrywać - wiosną wygląda dużo lepiej niż jesienią. Wolę Boubę w takiej formę niż Saidiego - Bouba coraz lepiej radzi sobie w defensywie, a i w ofensywie potrafi dużo dać drużynie. Szkoda jedynie tych złych wyborów przy niektórych sytuacjach, ale mam nadzieję że to poprawi.
Brawo Bouba :)
Good joob Bouba !!! :)
Aro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ładnie się zaprezentował, więcej ogaru pod
> bramką i będzie nieźle.
Podbijam, bo tego mu przede wszystkim brakuje.
7 dni później
Nie jest to poziom Saidiego. Nawet tej szybkości nie widać...
Bardzo slaby i przeciętny... w derbach pokazal ile potrafi...czyli nic!!!
No cóż , nie każdy mecz wychodzi , czasem przychodzi słabszy dzień .
Cały czas to samo.
była taka sytuacja: bodajże Garguła schodzi do do środka, Dialiba idzie za nim. Garguła odgrywa do podłączającego się Jovica na skrzydło, Diabliba przeskakuje do Jovica, ale jest spóźniony. rywal ma dobrą okazję do centry - nic z tego nie wychodzi, ale to wyłącznie wina Jovica, bo Dialiba mu w żaden sposób nie przeszkadzał. ale to nie jest wina Boubacara - to trener skazuje go na walkę 1 na 2 w obronie i 1 na 2 lub 2 na 3 (jak ktoś łaskawie zejdzie na jego stronę) w ataku.
nie jest to artysta futbolu, tylko solidny wyrobnik, na jakich opierają się drużyny wyżej w tabeli. kluczowe jest wykorzystanie w pełni możliwości wyrobników. ustawianie go na wahadle gdy wahadłowym nie jest to błąd.
Proszę cie, on jest tak dobry jak Saidi, czyli do zbierania bawełny. Więcej pożytku jest z pierdnięcia niż z ich wiatrów.
Chciałbym zobaczyć jak gra typowego skrzydłowego z zadaniami ofensywnymi .
Dokładnie a nie wykonywać chore polecenia nawiedzonego stażysty.
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chciałbym zobaczyć jak gra typowego
> skrzydłowego z zadaniami ofensywnymi .
A ja chciałbym, by zagrał typowego bocznego obrońcę włączającego się do akcji ofensywnych w systemie z 4 obrońcami.
Hmm... moim zdaniem gość powinien odpalić ale nie w sytuacji jak musi biegać na całej długości mając zadania ofensywne i defensywne. On chyba nie nadaje się na wahadło i tyle. Przypomnijcie sobie jak zagrał w Kielcach.
a jak dla mnie to typowy zawodnik " piłka mnie wiezie" i raczej nic z tego nie będzie.
Aby cokolwiek prezentować, to trzeba jako tako panować nad piłką w trakcie biegu.
W jego przypadku niestety to piłka panuje nad nim...
11 dni później
Bardzo dobrą zmianę dał za słabiutkiego Ortegę.
W końcu dobra gra i świetna zmiana. Oby tak dalej. Teraz czas na Ruch! Na prawdę kilka akcji miał świetnych na tej lewej stronie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)