Facet grał bez ambicji? Jeden z niewielu graczy Zagłębia który tej ambicji miał aż nadto stąd duża ilość kartek jakie łapal.
Moim zdaniem ma zadatki na zostanie liderem obrony, w Cracovii brakuje zawodników o takiej charakterystyce już od wielu sezonów.
-
-
Bartosz Rymaniak - Witamy w Cracovii i Powodzenia :)
mieszane uczucia, ale wypada życzyć powodzenia. Mam nadzieje że postawą na boisku potwierdzi te pochwały.
Ja również mam mieszane uczucia co do jego gry w Zagłębiu... Ale tak czy tak oczywiście życzę powodzenia!
gwałcić mordować, Cracovia będzie panować! na prawej stronie boiska.
witaj! powodzenia.
[i][b]Jest Pan prawym obrońcą, a może Pan grać na innej pozycji w defensywie[/b]?
Grałem też na środku i na lewej stronie, jestem więc uniwersalny. Większość meczów grałem jednak na prawej, to chyba optymalna dla mnie pozycja, ale na stoperze też sobie radzę.[/i]
Z wywiadu w DP.
Przeszedł już te badania? Podpisał kontrakt ,czy dalej czeka w kolejce do okulisty?
Ponoć jest na urlopie, jak wróci to ma przejść badania
Jak przez NFZ to może na wiosnę już zagra.
bielizna Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak przez NFZ to może na wiosnę już zagra.
Bez jaj ;)
Kajak Napisał(a):
> Przeszedł już te badania? Podpisał kontrakt
> ,czy dalej czeka w kolejce do okulisty?
Na razie to czeka w kolejce do "Księgowego " który żąda zapłaty za badania :)
hank Napisał(a):
> bielizna Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jak przez NFZ to może na wiosnę już zagra.
>
> Bez jaj ;)
Jak wróci z urlopu bez jaj, to raczej nie zagra. ;)
Na moją decyzję miał wpływ fakt, że Cracovia to bardzo zasłużony klub ze wspaniałą historią. Jestem przekonany, że ja będę się rozwijać a "pasy" liczyć w lidze - dodał Bartosz Rymaniak. Interia.Sport.
Powodzenia życzę!
6 dni później
Zibiland, a co tym panem ?
zeni sie
Na konferencji dyrektor Burlikowski mówi z tego co teraz słyszę, że piłkarz podpisał kontrakt, ale nie ma jeszcze zgody na treningi z nami..
Może ten zakaz treningowy zawdzięczasz panu BP?
5 dni później
Podbijam.
Powodzenia.I oby drużyna się zgrała jak najszybciej
Witam i powodzenia życzę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)