Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiejszym meczem jestem mocno podbudowany.
> Wreszcie widać styl w tej drużynie, wysoki
> agresywny pressing, szybki odbiór piłki, masa
> sytuacji, szwankuje tylko skuteczność. Coś się
> zaczyna jednak dziać, od meczu z Pogonią widać
> ciągły postęp w grze. Wrócił Mirek, będzie
> dobrze!
Nic dodać nic ująć!
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
Dobry mecz,szkoda,że ślepota z gwizdkiem wypaczył wynik...Gratuluję,bo dla mnie to najlepszy meczyk, od ponad roku, tej drużyny!
Dobry mecz w naszym wykonaniu . Widac wreszcie myśl trenera, chyba zawodnicy zaczynaja wreszcie łapać nowy system .Pretensje mam tylko o brak skuteczności, nawet nie o błędy w obronie , których ostatnio jakby mniej .
Brakło dzis skuteczności: Nykiel miał pustą na nodze i Covilo z koziołka rzecz jasna główką. Kapustka okazał się niezbędny - umie uderzyć na bramke, zdrowia życzyć tylko. W obronie Rymaniak mysle ze sie wyróznia. Żytko dzis jako pechowiec tradycyjnie ale to nic bo mamy remis. Jeszcze coś pomącić z tą taktyką trzeba.
ps. + dla trenera za czytanie Łysiaka. W tym szaleństwie jest metoda i bolące oczy. (:D
Gramy dalej trenerze!!! Czorni jadą nie tylko po nas,musimy strzelać po kilka bramek bo inaczej będą kombinować jak nas uwalić! Ma pan rację był karny za faul na Miro! Super zmiany! Tak 3mać!(tu)
Po co, mając pół napastnika (Rakels, bo Kita to zero nie napastnik) i dwóch dobrych ofensywnych pomocników grać na dwóch napastników? Kita na ławkę, Kapustka od początku.
Niech Pan sprowadzi kolejnych Mirów, przepracuje zimę i WALKA
Muszę przyznać, że po paru meczach na początku miałem dość mocne zwątpienie czy trener Podoliński to dobry wybór, choć sam wybór przyjąłem bardzo pozytywnie. Od paru meczów powoli zaczyna wracać lekki optymizm, bo naprawdę widać postępy. Widać postępy w grze, choć oczywiście jeszcze wiele, wiele pracy, ale wczoraj naprawdę były momenty dobrej gry z przodu, a także od paru meczów obrona gra coraz pewniej (choć niestety dalej zdarzają się czasem indywidualne błędy). Widać ogromne postępy jeśli idzie o przygotowanie fizyczne, wytrzymujemy cały mecz, w końcówkach dominujemy zdecydowanie nad przeciwnikami. Widać także zaangażowanie na boisku, gramy agresywnie, jest walka. Mam nadzieję że dalej będzie szło to w dobrym kierunku, w zime jakieś wzmocnienia, do tego solidne przygotowania i może krok po kroku, tak jak w tej rundzie będzie coraz lepiej.
Tyle lat snucia sie po boisku. Nareszcie widzialem Cracovie chcąca grac w pilke, walczącą o kazdy metr boiska, od pierwszej do ostatniej minuty. Taką Cracovie chce oglądac zawsze!
Brawo panowie Pilkarze, brawo Trenerze!
Kocham Jąą Ona Mniee, w biel i czerwien cale zycie stroi sie
Wielki Klub, miłość ma..
Klub Sportowy CRACOVIA!
Wg wybiórczej:
[quote]
Szkoleniowca czeka dyskwalifikacja na dwa spotkania. Odesłanie na trybuny jest traktowane jak czerwona kartka. W dwóch najbliższych meczach na ławce rezerwowych nie zobaczymy także Mariusza Liberdy, trenera bramkarzy, który także został ukarany przez arbitra Bartosza Frankowskiego.
[/quote]
Dobrze, że zostali Pulkowski z Mirotą, bo chyba sam Generał musiałby nas poprowadzić z ławki ;)
:D a tak na serio, Podoliński zaufanie które procentuje :) Walka, ofiarność i wypracowana wytrzymałość :) Gratulacje dla CAŁEGO sztabu szkoleniowego :) Tak trzymać :)
Aston1906 Napisał(a):
> Dobrze, że zostali Pulkowski z Mirotą, bo chyba
> sam Generał musiałby nas poprowadzić z ławki
> ;)
Albo JT ::o
Brawo trenerze taki zespół chcemy oglądać walka na całego
hank Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dobrze, że zostali Pulkowski z Mirotą, bo
> chyba
> > sam Generał musiałby nas poprowadzić z
> ławki
> > ;)
>
> Albo JT ::o
Miejsce dla JT zostawiam na murawie, jak zabraknie zawodników ;)
Po następnym meczu będzie nas prowadził Łach, bo jak Pulkowski z Mirotą wtargną na boisko to dyskwalifikacja dożywotnia plus to co zażąda prokurator:)
Jak spoglądam na Mirotę (BTW efekty jego pracy w odróżnieniu od ciotowatego Jankowicza już widać, brawo), to wolałbym, żeby nie wtargnął nigdy na murawę, bo sędzia w najlepszym wypadku wylądowałby wówczas na OIOM-ie :D
Może w przyszłym meczu należy ustawić Mirka Covillo troszkę wyżej? Odkąd wszedł, grał jako defensywny pomocnik najniżej z całej formacji, po straconym golu przeszedł na 9-tkę i coś się zaczęło dziać, zgrywał masę piłek.
Panie Trenerze Zapomniał Pan że z tymi nieudacznikami sędziami jescze nikt nie wygrał.
Oby brak Pana na ławce nie było Naszym największym osłabieniem w następnym meczu
KrakuswPasy Napisał(a):
> Życzę wszystkiego najlepszego oraz sukcesów z
> Cracovią.Choć mam mieszane uczucia oby Pan nie
> był drugim Ulatowskim bo właśnie takie odczucie
> mam
Zdecydowanie uważam, że Robert nie okazał się drugim Ulatowskim :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)