wojtiPASY Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2. Czemu nie było bramki na 3:0 z sam na sam z
> Gostomskim??
Na lekcje do Wojcickiego w tej kwesti i bedzie kompletny :D
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
Niezły z niego harpagan. Brawo za walkę i niespożyte siły!
Jeśli dalej będzie tak ambitnie walczył w każdym meczu nie napiszę na niego złego słowa
Się uda, się nie uda trudno , stara się i jest gość.
sarmata Napisał(a):
> Niezły z niego harpagan. Brawo za walkę i
> niespożyte siły!
Wolałbym niezłego piłkarza zamiast harpagana, ale lepszy niezły harpagan niż nic ;)
Wrócił waleczny Denis, b.dobry mecz !
sterby Napisał(a):
>
> [u][b]Wolałbym niezłego piłkarza zamiast harpagana,
> ale lepszy niezły harpagan niż nic[/b][/u] ;)
Dwa mecz trzy bramki... Cos wiecej??
Skrytykowałem go przed meczem z Ruchem czyli jak zwykle trafiłem. Deniss odpowiedział szybciutko dwoma golami tydzień temu i kolejnym dzisiaj. Dziękuję, więcej się nie odzywam. Brawo Rakels.
Krytykuj więcej :P
3lvis Napisał(a):
> Skrytykowałem go przed meczem z Ruchem czyli jak
> zwykle trafiłem. Deniss odpowiedział szybciutko
> dwoma golami tydzień temu i kolejnym dzisiaj.
> Dziękuję, więcej się nie odzywam. Brawo
> Rakels.
Jeśli tylko ta krytyka sprawi, że Deniss będzie w kolejnych meczach grał jak wczoraj to niechaj i tak bedzie .(:P)
8 dni później
Deniss Rakels zdradził, że w jego nowym kontrakcie z Cracovią zawarta jest opiewająca na 500 tys. euro klauzula odstępnego.
Napastnik Pasów udzielił wywiadu łotewskiemu portalowi sportacentrs.com i zapytany o to, czy w umowie, którą podpisał 24 września, umieszczono klauzulę odstępnego, odparł: - Tak, na 500 tys. euro.
tanio trochę jak na Rakelsa.
Myślę, że Rakels nie ma na rynku zbyt dobrej reputacji, ciągną się za nim historie sprzed lat. Większej sumy byśmy za niego i tak nie dostali.
Lepsze 500 tys. euro niz jakies 100-150 tys. jak to bylo podobno w przypadku Kosanovicia. :) Jak Dennis zacznie wykorzystywac wiecej sytuacji to bez problemu ktos taka kwote wylozy. Na razie wydaje mi sie, ze chetny sie nie znajdzie - co jest dobre dla naszego interesu, gdyz Dennis powoli wraca do swojej dobrej formy z poprzedniego sezonu. Zobaczymy, czy uda mu sie ja utrzymac przynajmniej do konca rundy.
Zacząl rundę dość przecietnie by nie powiedzieć słabo , teraz widać u Niego znaczny progres formy .Badżmy dobrej myśli .
Ja uważam jak Khalid, że to mało, a niestety wiadomość poszła w świat :
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,19020499,napastnik-cracovii-moze-odejsc-za-500-tys-euro.html#BoxSportLink
W Cracovii chłopak pokazał swoje możliwości, pewnie pokaże więcej, a jeśli osiągniemy sukces jako drużyna, automatycznie zainteresowanie poszczególnymi grajkami wzrośnie i po tej pół bańce może być czkawka.
4 dni później
I znowu po Repie cieniutki :D
Ja uważam, że Denis jest ogólnie bardzo średnim, jeśli nie słabym piłkarsko zawodnikiem. W dodatku na murawie często po prostu nie grzeszy inteligencją - vide sytuacja z początku meczu, gdy pognał do wywalczonej przez Kapustkę piłki, niczym koń z klapkami na oczach.
Tutaj widać różnicę między nami, a Legią. W kluczowych momentach ich napadzior robi różnicę na plus, a nasz - nie robi wcale, albo wręcz przeszkadza kolegom w grze.
Rakelsowi nie można zarzucić braku ambicji, czy słabego przygotowania fizycznego. Za to jego poświęcenie nawet go lubię, dlatego życzę mu aktywowania klauzuli odstępnego w jednym z najbliższych okienek :)
Dawno nie wypowiedziałem tylu bluzg, co przy akcji z początku. Jak można aż tak nie myśleć na boisku.
I te miny po akcji później...
Za każdym razem po powrocie z kadry gra pyte a trener udaje ze nie widzi i go wystawia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)