Podobno trochę się zapędził i właśnie jedzie przez Dąbrowę Górniczą.
https://www.youtube.com/watch?v=WTqCDWcH5Z4
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Nie wiadomo czy mu się uda dojechać :( Ma poważne problemy ze środkiem lokomocji
https://www.youtube.com/watch?v=ZovhPyYYuPE
Piłkarze którzy sa srodkowymi pomocnikami lub grali na tej pozycji kiedys i spokojnie mogli by zagrac:
Damian Dąbrowski, Sławomir Szeliga, Łukasz Zejdler, Marcin Budziński, Vladimir Boljević, Bartosz Kapustka, Rok Štraus, Krzysztof Danielewicz, Edgar Bernhardt,
w sumie 9 przy 2 stoperach-jednym farbowanym i drugim, ktory niewiadomo czy doczeka sie debiutu. To pokazuje jakie jest myslenie w klubie. Oby grek sprawdził sie i był wzmocnieniem, ale priorytety to sa gdzie indziej, bo im dalej od bramki rywali tym gorzej i to juz od kilku lat a widoków nie ma...
Nie wiem do czego zmierzasz? Budziński jest w rehabilitacji, Bernhardt totalnie bez formy, Danielewicz i Boljevic w przeciętnej formie, w każdym meczu albo zmieniani (Danielewicz) albo źle oceniani (Władek). W należytej formie są Szeliga i Straus, być może również Dąbrowski, grający jednak ostatnio na stoperze. Niewiadomą jest wciąż Kapustka, ale 17-latek debiutujący w e-klasie musi być wprowadzany do składu stopniowo, najpierw na 15 minut kiedy prowadzimy 3:0 (lub przegrywamy 0:4, czyli i tak wszystko jedno). Zejdler to przy poziomie sędziowania w naszej lidze w zasadzie nieporozumienie - może być przydatny tylko w swojej najwyższej formie, ale jak ją ma złapać, jak nie gra?
Wniosek - Papadopoulos w miejsce Budzińskiego to absolutny priorytet. My w dotychczasowych 2 meczach strzeliliśmy 1 bramkę... a od bronienia są w pierwszej kolejności obrońcy (których mamy do wyboru 7!) i defensywni pomocnicy (2). Owszem, jest też tak, że środkowi pomocnicy nie mogą piłki tracić za darmo (Dudzic, Boljevic, Bernhardt) i nie próbować nawet po stracie jej odbierać (Bernhardt).
nieoficjalnie , podobno jest w mcd na matecznym
a tak powazniej to juz chyba kazdy wie ze rozwiazal kontrakt z Arisem i jest w drodze do krakowa , gdzie podpisze umowe na pol roku z opcja na 2 lata
podobno w kontrakcie ma bonusy i vouchery na Bonarke
Ja wracając z wakacji jechałem z Salonik do Krakowa 21 godzin (dwa razy po godzinie prowadziła żona, więc mogłem się zdrzemnąć) Ale ja się spieszyłem na mecz z Ruchem:) Ciekawe jak jemu się śpieszy. Jeśli jedzie autem, to szerokiej drogi.
Już kilku zawodników w historii jechało do nas , Korzym ,Quintana i paru innych.
ale żaden przez Dąbrowę Górniczą ;)
Pewnie liczy na angaż w Unii Ząbkowice.
Giannis Papadopoulos podpisał kontrakt z Cracovią. Umowa 24-letniego Greka obowiązuje do czerwca 2016 roku.
No i widzicie głąby? Dwie strony napieprzaliście na klub, a klub zagrał po profesorsku (nomen omen).
Połowicznie masz racje( albaniec uciekł ) , ale skąd wiesz jakby się sprawy potoczyły gdybyśmy nie napieprzali?
Cały sukces tylko dzięki nam.
super :) Ważne, że mamy zawodnika do gry :)
ja wam mówię, że WS widzi tego Greka na obronie...
Wzrostowo i szczególnie wagowo nie pasuje mu pewnie do pomocy a poza tym nie wierzę, żeby przypadkowo ściągali lewonożnego gracza skoro potrzeba lewonożnego stopera :)
E tam od razu do gry.
Wydaje mi się, że do gry. To byłby dobry ruch. Wstawiając z miejsca Greka do składu Stawowy mógłby jednocześnie i pokazać, że wcale nie ogranicza dostępu do jedenastki, i zablokować Mikulica.
Stawowy takie rzeczy?Od razu do składu?Zdziwił bym się.
No pewnie, że od razu. Po to żeby mógł nie wystawić Mikulicia i powiedzieć, że przecież Greka wystawił :D A tak na serio to nie wiem skąd Wam się wzięło to, że Stawowy nie wystawia od razu nowych nabytków skoro zrobił tak chociażby z Zielińskim i Edkiem, który go rzucił na kolana.
Może przez to że nie wystawia.Powiadasz że były wyjątki, może nie pamiętam , ale ogólna tendencja jest raczej taka że nie wystawi bo nie.
Trzeba zapytać Stawa czy go Grek rzucił na kolana i będziemy wiedzieć czy zagra od zaraz czy dopiero może w nowym sezonie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)