Uważam, że brak odwołania od kartek Knapa jest błędem. Chodzi o zasady, które masz i cię szanują albo ich nie masz i wtedy jesteś słaby. To że Karol ma kontuzje i nie może grać nie ma tu nic do rzeczy. Naprawdę szkoda jego łez które widziałem po przekręcie Kwiatkowskiego. Cała piłkarska Polska widziała przekręt, nawet go nazwała a nasi włodarze udają że jak plują na nas to pada ożywczy deszczyk, albo że przecież mamy parasol. Szanujmy się do cholery.Czy ktoś słyszal o reakcji PZPN?.
Inna sprawa że mam wrażenie że "nie leci z nami pilot" i nie ma nikogo! w klubie z jajami kto mógłby to ogarnąć i zareagować stanowczo
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
[quote]#post1710637 ... nie ma nikogo! w klubie z jajami kto mógłby to ogarnąć i zareagować stanowczo...[/quote]
Fakt, ta osoba ma jajniki, ale chyba nie w tym problem. Jak pisałem kiedyś- Zwolnili Dróżdża i zatrudnili gości, którzy niby lepiej zrobią to co się jemu nie udało, ale nie zatrudnili nikogo żeby robił to co Dróżdż robił dobrze.
Jak nie kutas Kwiatkowski to melepeta Lasyk.
tym razem melepetyzm był po naszej stronie.
[quote]#post1710982 tym razem melepetyzm był po naszej stronie.[/quote]
Zwłaszcza w momencie w którym Pelmard nie dostał drugiej żółtej kartki
Moim zdaniem tym razem Lasyk wyszedł na 0. Faktycznie Pelmard powinien wylecieć z czerwoną za 2 żółte, ale Jadze należał się ewidentny karny za rękę Henriksona.
- Edytowany
Mylił się w dwie strony, nabierał się na aktorstwo Vitala, nie gwizdał fauli na Pululu, puszczał ewidentne faule, a czasem gwizdał faule widmo jak ten drugi wolny dla Jagi tuż przed naszym polem karnym. Ogólnie raczej złej woli nie miał, r
jest po prostu słaby.
[quote]#post1710990 Moim zdaniem tym razem Lasyk wyszedł na 0. Faktycznie Pelmard powinien wylecieć z czerwoną za 2 żółte, ale Jadze należał się ewidentny karny za rękę Henriksona.[/quote]
Nie, nie należał się. Ręka była ułożona naturalnie. Nie było ruchu ręki do piłki.
Na skrócie słabe ujęcia, ale jak już to wygląda nawet na ruch uciekający by schować rękę za plecami.
Puki nie będzie zarządzenia bez pierdolenia 0 1 to będą dywagacje i kontrowersje.
Dzisiaj nie Lasyk był naszym problemem tylko nieumiejętność wymienienia kilku podań.
- Edytowany
Ja nie rozumiem czemu to teraz dla Widzewa jest karny, gdzie gość jest obrócony plecami do Bergiera i dostaje z metra w rękę, a to co było z betonami to nie jest karny
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000057292-jpg-50066443.jpg[/img]
O chuj chodzi w tym sporcie ze za to nie ma karnego a za tydzien konus za to gwizdna karnego?? Przeciez to jest reka i karny.. nie pisze ze akurat przeciw naszym.. ale nieodgwizdanie karnego dla Cracovii w takim wypadku jak tu bedzie jebaniem sędziego przez kolejne 13 kolejek..... kurwa...w dobie varu dalej tak dymają ludzi???? Dziwicie sie ze nie chce mi sie nawet ogladac.. no sorry ale to jest robienie jawnie ludzi w chuja...
Podkreślę.. nie czepiam sie ze przeciwko nam to bylo tylko przykład jak w dobie varu dyma sie kluby... poprsotu jawnie pod kamerami.... to jest jakiś zart...tylko nieśmieszny..
Teraz typ z Widzewa zajebał z łokcia jakiemuś z Płocka i nic, jest super, gramy dalej.
Teraz łokieć na ryj i bez wapna xd
[quote]#post1711049 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/1000057292-jpg-50066443.jpg[/img]
O chuj chodzi w tym sporcie ze za to nie ma karnego a za tydzien konus za to gwizdna karnego?? Przeciez to jest reka i karny.. nie pisze ze akurat przeciw naszym.. ale nieodgwizdanie karnego dla Cracovii w takim wypadku jak tu bedzie jebaniem sędziego przez kolejne 13 kolejek..... kurwa...w dobie varu dalej tak dymają ludzi???? Dziwicie sie ze nie chce mi sie nawet ogladac.. no sorry ale to jest robienie jawnie ludzi w chuja...
Podkreślę.. nie czepiam sie ze przeciwko nam to bylo tylko przykład jak w dobie varu dyma sie kluby... poprsotu jawnie pod kamerami.... to jest jakiś zart...tylko nieśmieszny..[/quote]
Nie ma tego w skrócie, na stadionie nie zwróciłem uwagi.
Tak czy inaczej sytuacja wygląda na analogiczną do tej z meczu z Lechem, gdzie nie dostaliśmy karnego. Tak więc bilans się zeruje.
Ależ oczywiście że jest.
Od 1:55
https://youtu.be/FSc4SsGeFfM?si=T2OnkF8uzHvR8xve
Oglądałem skrót a ekstraklasa.tv
No dziwnie to wyglądało, bo niby rękę cofał, ale nadal kontrolował lot piłki.
Tak czy inaczej oddali co zabrali
- Edytowany
Czyli ruch od piłki, uciekanie od ewentualnego kontaktu. Czyli karnego nie ma wedle przepisów. Do tego nie ma w pobliżu nikogo z przeciwników, a wręcz jest drugi obrońca który by wybił i tak piłkę. Nie ma korzyści z zagrania żadnej w tej sytuacji.
Tak to jest, jak nie jest jak na osiedlu. Ręka, karny i nie ma dyskusji.
- Edytowany
Nie, nie ma wykładni korzyściowej. Jest tylko czy ręka była ułożona naturalnie czy nie i czy zwiększała obrys ciała.
Koło Wszołka też nikt nie stał i piłka pewnie opuściła by boisko.
- Edytowany
Jaka jest wykładnia do doliczania czasu gry?
Dziś pajac w pierwszej nic nie doliczył a w drugiej 3 minuty. To jakiś żart.
Były zmiany, pare razy rozczulali się nad leżącymi (tak z głowy 3-4 razy po 30 sekund jeśli nie więcej), celebrowanie wznowień z autu.
O co w tym chodzi? Pasuje komuś gdzieś wynik więc niech się ten mecz skończy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)