Gdzieś mi się obiło o uszy, że właśnie został sędzią międzynarodowym ;)
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
To wszystko tłumaczy ! ☹️
Teraz może 10 razy więcej.....
- Edytowany
Akurat idzie mecz Pogoń - Piast, sędziowany przez tego samego Sylwestrzaka, który tydzień temu podyktował przeciw nam karnego za kontakt na polu karnym Jugasa z Conrado.
W meczu Pogoni z Piastem analogiczna sytuacja w 52 minucie gdy Chrapek jest zahaczany na polu karnym Pogoni i ten sam Sylwestrzak przeciw Pogoni karnego nie zagwizdał.
Teraz my możemy się czuć naprawdę oszukani.
Nie oszukani tylko wy.jeba.ni. Kopnął psa chrupka jak złoto i karnego nie ma. Conrado przewraca się na nodze Jugasa i karny jest. Czy jest VAR czy go nie było zakłady muszą wchodzić.
Akurat ten mecz sędziował sprawiedliwie, nawet myśle że lekko faworyzował Piasta
Czyżby pan Lasyk wykonał normę wykartkowania naszych ?
To raczej nasi wykonali normę głupich strat i błędów, po których musieli się ratować faulami na ŻK...
Myśle, że sędzia nas strasznie skrzywdził i ukradł nam punkty. Nie mam pomysłu na żadne argumenty, no może zakończenie spoktania 30 sekund wcześniej kiedy byliśmy wyraźnie na fali wznoszącej, ale na pewno jacyś koledzy mi pomogą , tylko niech skończą obiad.
Czarna mafia!
Przede wszystkim nie podyktował rzutu karnego dla nas przy wyniki 1:1.
Nie podyktował bo nic tam nie było.
[quote]#post1553127 Nie podyktował bo nic tam nie było.[/quote]
Prawda, ale podyktowac przeciez mogl.
jaki karny co wy tu opowiadacie? Ja wszystko rozumiem, ale nie przesadzajcie, uważąm żę sedziowanie było sprawiedliwe, i sędzia pozwalał grać to mi się podobało
Ja mam wątpliwości do 2 kartek no ale mam na czarnych uczulenie .
Eeee tam, oczywiście, że nie było najmniejszego powodu aby podyktować rzut karny. Ale co mu szkodziło? Mógł. A nawet powinien.
Tylko kolega Diabeł mnie rozumie. Czarna mafia!!!
[quote]#post1553128 [quote]#post1553127 Nie podyktował bo nic tam nie było.[/quote]
Prawda, ale podyktowac przeciez mogl.[/quote]
...ale jakby wtedy niektórzy wytłumaczyli jego przynależność do tzw "mafii" która jest przeciwko nam, więc może lepiej że jest jak jest
Kartka dla Hebo... tylko zolta... noga prosta przy wslizgu...
Jakos nikt nie pisze ze rzeźnik z niego 😉 😉
[quote]#post1553137 [quote]#post1553128 [quote]#post1553127 Nie podyktował bo nic tam nie było.[/quote]
Prawda, ale podyktowac przeciez mogl.[/quote]
...ale jakby wtedy niektórzy wytłumaczyli jego przynależność do tzw "mafii" która jest przeciwko nam, więc może lepiej że jest jak jest [/quote]
https://sjp.pwn.pl/slowniki/SARKAZM.html
[quote]#post1553165 Kartka dla Hebo... tylko zolta... noga prosta przy wslizgu...
Jakos nikt nie pisze ze rzeźnik z niego 😉 😉 [/quote]
Ja napiszę. Hebo powinien był dostać czerwoną za to wejście i nie byłaby to żadna kontrowersja.
właśnie sędzia przekręcił górnika, karny dla Lecha wymyślony
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)