w "meczu przyjaźni" GKS Jastrzębie 1-5 STALÓWKA
A Duma Stolicy (na razie) remisuje z gorszą stroną błoń 1-1, przepiękna brama byłego zawodnika Stalówki Roberta Dadoka a chwilę później karny dla gwardyjnych (jest 25 minuta)
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Pytanie tylko czy gts-owi ten karny się należał. Bardzo kontrowersyjny.
[quote]#post1699980 Pytanie tylko czy gts-owi ten karny się należał. Bardzo kontrowersyjny.[/quote]
Karny, owszem kontrowersyjny ale sędzia mogłby się wybronić.
Gdyby za to uznał bramkę Dudy to byłby skandal
Włączyłem transmisję żeby zobaczyć Polonię Warszawa. Jak zobaczyłem w jaki sposób gts dostał karnego przy wyniku 0-1 dla Czarnych Koszul to przełączyłem bo stwierdziłem, że tego bałamuctwa oglądać nie będę (gts ordynarnie ciągnie się za uszy).
- Edytowany
Nigeryjski gts najpierw faulem przerywa kontrę Polonii, a po paru minutach znowu fauluje.
Kartki brak.
EDIT
Gol! :D
EDIT2
Kolejny faul ww. gts-a. Nadal bez kartki.
I czwarty faul ..
Polonio błagam, nie spierdol tego.
[quote]#post1699987 Nigeryjski gts najpierw faulem przerywa kontrę Polonii, a po paru minutach znowu fauluje.
Kartki brak.
EDIT
Gol! :D
EDIT2
Kolejny faul ww. gts-a. Nadal bez kartki.
I czwarty faul ..[/quote]
"Sędzia" Piszczelok - nam też napsuł sporo zdrowia. Słabiutki .
jebana Antifa jednak poprAWiła mi humor...
Przeciez oni kiedys lewacka antife u siebie przeganiali na butach, cos sie w tej kwestii zmienilo?
chyba nie, ale niesmak (u mnie) pozostał
Wieczysta znowu przegrała i super niech wraca do 3 ligi gdzie jej miejsce
Grajek z Wieczystej dostał wczoraj w ciągu kilku minut dwie żółte i w efekcie czerwoną za dwa identyczne faule taktyczne.
Nie to co ww. piłkarzyna gts.
Wygrana Polonii Warszawa jest mimo wszystko żadnym pocieszeniem, bo to nic nie zmienia....
I gdzie to kolegium sędziów co taki raban zrobił niedawno. Guzik się zmieniło. A dziennikarze sportowi dalej cicho dsiedzą.
Powinni zrobić zestawienie z faulami psa, i tego typka co dostał kartki i opublikować z zapytaniem kto źle gwizdał?
To już kolejny mecz jak czytam gdzie, akurat tym razem, nie udało się zrobić punktów psom z ewidętną pomocą sędziów.
A co do nic nie zmienia, to zmienia dużo akurat. W końcu mimo pomocy ktoś im urwał punkty.
Slask 2-3 Polonia Bytom
A w tabeli 1 ligi
Kto dogoni Psa,kto dogoni Psa...
[quote]#post1700085 A w tabeli 1 ligi
Kto dogoni Psa,kto dogoni Psa...[/quote]
Niestety gts ma taką przewagę, że nawet jak przegrają wszystko do końca roku to będą liderem... 😐
Bardzo podoba mi sie takie ich liderowanie. Lepiej 1pkt zapasu, niż 10.
- Edytowany
Niestety , ale ta liga w tym roku jest bardzo słaba i solidny , równo grający gts , to wykorzystuje , a najlepiej o tym świadczy wysoka pozycja Pogoni Grodzisk , w której poza Kieszkiem w bramce grają głównie młodzi i bardzo młodzi zawodnicy wypożyczeni głównie z Legii, z którą Pogoń ma podpisaną umowę o współpracy.
Łukasz Piszczek trenerem GKS'u Tychy
https://x.com/KP_GKSTychy/status/1988592509866385621
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)