W przyszłym sezonie dojdzie podwójnie do dość osobliwej sytuacji. W 1 lidze zagrają ŁKS i malinowi, podczas gdy szczebel niżej, w 2 lidze zagrają ich rezerwy.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
O ile pamiętam był taki regulamin że między drużynami tego samego klubu (pierwsza i druga drużyna) musiała być różnica przynajmniej jednej ligi. Nie wiem czy to jeszcze obowiązuje?
- Edytowany
[quote]#post1675210 O ile pamiętam był taki regulamin że między drużynami tego samego klubu (pierwsza i druga drużyna) musiała być różnica przynajmniej jednej ligi. Nie wiem czy to jeszcze obowiązuje?[/quote]
Już tego nie ma, 2 lata temu, ŁKS mial też taką sytuację, jak w tym roku ma i bedzie miał w przyszłym. Nie mogą grać na tym samym poziomie, ligę niżej mogą
Uff. Bałem się o tę Wisłę Płock. Gdyby Miedź wyrównała, to drugi baraż byłby na Reymonta. Ale może nie będzie drugiego barażu dla ubeków? Oby... Choć, niestety, są w gazie...
Życzę Bochnakowi meczu życia 29 maja na stoczni.
Oglądałem cały mecz Polonii. I mam nadzieję, że Płock ich pokona, bo na gwardię sa za słabi.
@Pan Pizza#45
Niestety masz rację,tu nie ma sentymentów,tu tylko Wisła Płock może nas uratować i gwardyjskie towarzystwo wyeliminować,jeszcze jakby Czarne Koszule mogły grać u siebie...
No dobra Pany, kto według Was wygra finał baraży do Eklapy - Płock czy Legnica? 😜
Legnica w nagrodę za wyeliminowanie UBECKICH psów.‼️‼️‼️‼️
Kto kol wiek z tej dwójki awansuje, będę się cieszył jak dziecko.
Uzasadnienie @Kamaz80#42570 jest dalece zasadne i mniej szargające nasze Pasiaste nerwy więc przyjmuję je bez dyskusji.
Tak czy owak gts trafi w finale na drużynę, która chce awansować.
Dobrze ze tees nie chce awansować 😉😉
A wiecie ze najwięcej drużyn awansowało... walsnie z 4 miejsca na którym skończyli... 2 razy.. z każdego innego po razie..
Widzę że pojawiła się jakaś nowa drużyna chętna na awans o nazwie: ,,tees,, ja nie znam może ktoś bardziej kumaty coś bliżej wyjaśni 🤔
no to najwyzej bedziesz miec Kruszyno swieto i moze nawet odpuscisz kotleta na korzysc pojscia na meczyk. i oczywiscie nei zapomnisz nas powinformowac tutaj, jak tam mają zajebiście i super atmosfere.
[quote]#post1675294 Skoro nie wiesz co to za druzyna to idź do lekarza bo to moze początki Niemca co Ci pozniej będzie wszystko chował...[/quote]
idze idze Kruszynko 😂
Istotnie niektórzy są niereformowalni, szkoda faktycznie strzępić klawiaturę.
Tak sobie zerknąłem na 2 ligę i teoretycznie w przyszłym sezonie są możliwe derby Hutnik - gts na naszym stadionie... Oczywiście jedni muszą przerżnąć baraże, a drudzy się do nich załapać i je wygrać. Obecnie Hutnik na 2 kolejki przed końcem zajmuje 7 miejsce i traci 1 punkt do miejsca barażowego.
[quote]#post1675271
A wiecie ze najwięcej drużyn awansowało... walsnie z 4 miejsca na którym skończyli... 2 razy.. z każdego innego po razie..[/quote]
Ze statystycznego punktu widzenia to bardzo dobra informacja.
Polonia błyskawicznie obejmuje prowadzenie w Płocku. Przyjmuję to z mieszanymi uczuciami..
I Plock wyrównuje, gramy od początku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)