Jeśli Płock planowo wygra z Miedzią, to wynik gtsu w Rzeszowie jest bez znaczenia.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Porażka gts nigdy nie była i nie będzie bez znaczenia!
Gra Miedzi to jakby gra na uniknięcie spotkania w pierwszym barażu z gtsem... W związku z tym nie zdziwi mnie wysoka porażka z Płockiem w ostatniej kolejce i liczenie, że Polonia podejdzie w Chorzowie poważnie do spotkania. Kto wie czy takich samych zamiarów nie ma Polonia i przypadkiem polegnie w Chorzowie bez walki.😀 No jest ciekawie na drugim froncie.
Gra Miedzi to niechęć do awansu.
Idealny scenariusz, Polonia mija Miedź i gra baraże z gts-em.
W drugiej parze Płock spacerkiem przechodzi miedziowych.
Finał, wypoczęty Płock trafia na Polonię, lub to bardziej prawdopodobne, porozbijany gts.
Podoba mi się ten scenariusz ale ja jestem sceptykiem i widzę remis w ostatniej kolejce w Płocku i gts na 3 miejscu 🫣
A ja jestem pesymistą i widze już tą kurwe w ekstraklasie :(
Wyjdź stąd 😉
- Edytowany
[quote]#post1674369 Gra Miedzi to niechęć do awansu.
Idealny scenariusz, Polonia mija Miedź i gra baraże z gts-em.
W drugiej parze Płock spacerkiem przechodzi miedziowych.
Finał, wypoczęty Płock trafia na Polonię, lub to bardziej prawdopodobne, porozbijany gts.[/quote]
Gra Miedzi w ostatnich meczach wygląda tak, że nie zależy im na awansie...Tylko czy na pewno? To mogą być tylko pozory. Te ich ostatnie słabe mecze, to może być zasłona dymna przed decydującą rozgrywką, jaką są baraże. Baraże już mają zapewnione od kilku kolejek i żadnych szans na coś więcej, więc mogli sobie pozwolić na słabszą grę i budowanie sił na decydującą rozgrywkę... W tych barażach mogą wykorzystać brak zmęczenia całym sezonem....
ostatnie kolejki nie są wiążące, mogą być w cyklu przygotowań do baraży.
W sezonie 2020/21 Górnikowi Łęczna nie szło jakoś oszałamiająco w końcówce sezonu, zajęli ledwie 6 miejsce i... awansowali po barażach!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/grfurbuwoaa-sve-jpg-12484991.jpg[/img]
U smierdzieli czyszczenie obory.
Nasz ulubieniec sadlok, Starzyński i Moneta po sezonie będą wolnymi brudnymi pazurami.
https://x.com/LKS_Lodz/status/1924782168431013959?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1924782168431013959%7Ctwgr%5E402af66f412e2fe5f9c96fd5a167c2d105cfe753%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.goal.pl%2Ftransfery%2Flks-znalazl-nowego-dyrektora-sportowego-ma-bogate-cv%2F
Płock właśnie spadł na 4 miejsce 😡
75 minut, by wbić gola tej żałosnej Miedzi, bo w to, że te łamagi z Rzeszowa wyrównają nie wierzę jakoś
Mam wrażenie że nikt prócz gtsu nie chce awansować..
Płock 1-0 ,muszą wygrać😁
Płock strzela na 1:0 i wraca na pozycję nr 3.
[quote]#post1675200 Płock 1-0 ,muszą wygrać😁[/quote]
Dobrze, żeby przy tym wyniku w Płocku, Polonia wygrala, bo zagra z gts w pierwszej rundzie i już w czwartek temat piłki nożnej w okolicach Błoń przejdzie w tryb wakacje
Płock podwyższa na 2:0
[quote]#post1675202 [quote]#post1675200 Płock 1-0 ,muszą wygrać😁[/quote]
Dobrze, żeby przy tym wyniku w Płocku, Polonia wygrala, bo zagra z gts w pierwszej rundzie i już w czwartek temat piłki nożnej w okolicach Błoń przejdzie w tryb wakacje[/quote]
Czuje ,ze Polonia nie będzie chciała wygrać swojego meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)