Zdychaj k.urwo
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Szkoda , że wczoraj Motor dał dupy , bo było by pięknie !!!
[quote]#post1618958 No!
😊
Ktoś oglądał - za co były te czerwone kartki? [/quote]
Widziałem tylko drugą. Gość wychodził sam na sam i został wycięty. Czerwo ewidentne.
W lechii maja szybkiego murzynka. Petarda.
[quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
Uryga mi się kojarzy tylko z jednym
- Uryna...
[quote]#post1618972 Szkoda , że wczoraj Motor dał dupy , bo było by pięknie !!![/quote]
Mam nadzieję że im jutro Łęczna wyjaśni sytuację!
Betony rozje..ły kundli jak gnój po polu.
Jest szansa na derby z Hutnikiem. Atrakcyjnie zapowiada się też wyjazd do Siedlec. Oby tylko nasze kopacze nie skorzystali z tych szans :)
Aż poszedłbym na takie derby na Suche Stawy 😎
[quote]#post1618975 [quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
- Uryna...[/quote]
Anal Uryna 😁
[quote]#post1619001 [quote]#post1618975 [quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
- Uryna...[/quote]
Anal Uryna 😁[/quote]
Dobre ;)
Donry wynik, brawo Lechia.
Na trybunach Lechia to stara k...
Ehh czasy
Fajny wieczór , choć nie lubię drużyny z Gdańska to cieszy mnie ta ich dzisiejsza wygrana bardzo!!
Będą mieli pietra przed i w trakcie meczu w stolicy śląska. A to dobrze wróży...
I jeszcze Nieciecza przegrywa ze Stalą. Bardzo dobrze. Niech walczą o utrzymanie w ostatniej kolejce.
Koniec jazdy białej kurwy.
Musze przeprosic Betony, bo myslalem ze z nostalgii dadza pupy, a tu nie.
Mam wrazenie, ze psie koncowki staly sie w tym momencie topem nielubianych klubow w PL, ich rozszczeniowosc i bezczelnosc na pewno tutaj odgrywaja role. Zgoda na wpuszczenie sfory na PP to czysty biznes, a oprocz tego nikt ich nie trawi.
Nie krytukuje bron Diable ich retoryki w mediach, niech placza i psiocza na sedziow, na pewno w koncu ktos im uwierzy ;)
Zawodowo mam kontakt z ludźmi z Górnego Śląska. Kogo bym nie spytał, na forum sportowym, na hasło o kundlach, zdecydowanie odpowiadają o nich jak o ostatnich szonach. Wyjątkiem są brudasy z chorzowa. Właśnie ta ich roszczeniowosc, megalomania i mentalny dzieciak jako prezes, lata bycia pod parasolem resortu powoduje taką a nie inną postawę.
[quote]#post1618957 Jeban.a nieobiektywna szmata uryna
"W każdym meczu są kontrowersje na naszą niekorzyść "
Jeba.ł cię pies hipokryto[/quote]
Jakby zawód dziennikarza się nie skurwił to by go wyprostowali na lamach prasy wytykając choćby mecze PP.
Ale te dziennikarskie prostytutki będą mu wtórować w swoich szmatławcach.
- Edytowany
Niestety Arezczka prsy dzisiejszym zeycięstwie może się bić o bezpośredni awans do ostatniej kolejki.
Brakuje im 1 punktu.
[b]Edycja z 12.05.2024 o godz. 14:02 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1619094 Niestety Areczka przy dzisiejszym zeycięstwie może się bić o bezpośredni awans do ostatniej kolejki.
Brakuje im 1 punktu.[/quote]
- Edytowany
Za tydzień GKS rozwala gts i przy porażce Arki jedzie do Gdyni walczyć o bezpośredni awans. GKS będzie więc mega zmotywowany żeby rozwalić osłabiony i rozbity gts. Pomijając perturbacje Arki to patrząc z punktu widzenia interesów lokalnych przy dobrych wynikach, gts może stracić już przed meczem z BBT szanse na baraże :) A Areczka poradzi sobie w ostatnim meczu, ugra cenny remis ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)