Moim zdaniem byłoby nieźle, jakby gts trafił w barażach na Katowice na wyjeździe. Temat baraży mógłby się skończyć, a jak nie, to wyjaśniłyby ich np. Tychy.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Jak dla mnie Tychy są najsłabszym elementem, oni mają największe wahania formy.
Motor może będzie czarnym koniem.
Motor w ekstraklasie dałby powiew świeżości jeżeli chodzi o trybuny.
[quote]#post1616600 Dlaczego? W tym meczu najgorszy byłby remis[/quote]
Odra pokazała że ma na nich patent, podobnie co wymienione Tychy. Z Motorem lepiej im się gra, bo nie muruja i ida na wymiane.
[quote]#post1616610 Moim zdaniem byłoby nieźle, jakby gts trafił w barażach na Katowice na wyjeździe. Temat baraży mógłby się skończyć, a jak nie, to wyjaśniłyby ich np. Tychy.[/quote]
Cieszyłbym się bardzo jakby gts nie trafił na baraże.
4 dni później
W Sosnowcu jak wiemy lubią psie końcówki, tylko pytanie czy lubią tak coby im wdupcyć i zepsuć plany, czy tak coby coś dorobić, tzn jakiś pruszkowski scenariusz a la 1 do przerwy / 2.
👺
Najbardziej wysunięta dzielnica warszawy raczej nie będzie chciała wchodzić w stosunek z psiarnią.
Sandecja oficjalnie leci z 2 ligi
Przykro się na to paczy co oni tam w tym Sączu odjebali..
Łoż wqrwa, pokazuje mi na flashscore 8-0 dla Katowic i se myślę a jaki hokej znowu???
[quote]#post1617473 Łoż wqrwa, pokazuje mi na flashscore 8-0 dla Katowic i se myślę a jaki hokej znowu???[/quote]
Iście analny gwałt na rzeszowiakach
Oby Katowice utrzymały 3 miejsce do baraży.
- Edytowany
Katowice mają formę i gts jeśli awansuje do baraży będzie miał z kim przegrać, oby to nie był jednorazowy wyskok
[quote]#post1617473 Łoż wqrwa, pokazuje mi na flashscore 8-0 dla Katowic i se myślę a jaki hokej znowu???[/quote]
No, teraz w hokeju często wyniki ze znacznie mniejszą liczb bramek...
Gdzieś na X ktoś pisał, że Stał wystawiła juniorów, by podbić współczynnik, nie sprawdzałem.
Sprawdziłem. 6 małolatów w pierwszym składzie
[quote]#post1617512 Sprawdziłem. 6 małolatów w pierwszym składzie[/quote]
tyle że w meczu z lechią wygranym przez nich 4:2 było podobnie, 6 mlodzieżowców w tym 5 juniorów w pierwszym skladzie, a cały sezon grają po conajmniej 3,4 młódzieżowców
Mam nadzieję, że Stal na Polonię wystawi 8 młodzieżowców i trójkę dzieci, ale i tak nie jestem pewien czy to wystarczy do utrzymania.
To chyba dobrze że stawiają na młodzież
Wolałem remis w Płocku. Porażka Motoru utrudnia Lublinianom sytuację przed barażami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)