Bardzo dobry wynik w Katowicach.
Odra punkt za gts,będą walczyć o baraże.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Dla Arki świetny wynik
A Stalówka niestety zremisowała z Olimpia Elblag 0-0, gorszej druzyny (zeby nie pisac wulgaryzmow) dawno nie widzialem..
Wisła Płock wychodzi na prowadzenie 1_0
[quote]#post1613155 Wisła Płock wychodzi na prowadzenie 1_0[/quote]
Przynajmniej w Płocku zadowalający wynik. 💪
Nowe władze Orlenu może przejrzą na oczy kto ich lepiej prezentuje!!!
Pierdolone Katowice, pierdolony Płock
Czemu, Odra się włącza do walki o baraże, remis psom nic nie daje.
Wolę czterech mocnych przed psami niż sześciu włączających się za nimi.
7 miejsce, 7 miejsce gts!
[quote]#post1613181 Wolę czterech mocnych przed psami niż sześciu włączających się za nimi.
7 miejsce, 7 miejsce gts![/quote]
8 miejsce...;)
Tychy wygrywają w Pruszkowie i psy mają 3pkt straty do baraży! Piękny weekend (nie licząc blamażu Lecha)
[quote]#post1613066 A Xerovia 1905 p.n.e , po wpierdolu w derbach, musi się zrewanżować swoim kibicom w następnym meczu 😁[/quote]
Resovia to już raczej myśli o przyszłym sezonie w II lidze, ciekaw jestem tylko czy dalej pod wodzą Rafała Ulatowskiego
[quote]#post1613869 [quote]#post1613066 A Xerovia 1905 p.n.e , po wpierdolu w derbach, musi się zrewanżować swoim kibicom w następnym meczu 😁[/quote]
Resovia to już raczej myśli o przyszłym sezonie w II lidze, ciekaw jestem tylko czy dalej pod wodzą Rafała Ulatowskiego [/quote]
Większy nieudacznik-miernota trenerska od Ulatowskiego to chyba tylko Kafarski 😂
Dla mnie zawsze oni + Podoliński będą się kojarzyć z porażką ...
Resovia to dobra druzyna. Musi wygrać z Czarną Wsią . Musi. [prezes Czarnych Zabrze]
[quote]#post1613876 Resovia to dobra druzyna. Musi wygrać z Czarną Wsią . Musi. [prezes Czarnych Zabrze][/quote]
wisłą z małej litery
[quote]#post1613879 [quote]#post1613876 Resovia to dobra druzyna. Musi wygrać z Czarną Wsią . Musi. [prezes Czarnych Zabrze][/quote]
wisłą z małej litery[/quote]
nie rozumiem?
[quote]#post1613875 [quote]#post1613869 [quote]#post1613066 A Xerovia 1905 p.n.e , po wpierdolu w derbach, musi się zrewanżować swoim kibicom w następnym meczu 😁[/quote]
Resovia to już raczej myśli o przyszłym sezonie w II lidze, ciekaw jestem tylko czy dalej pod wodzą Rafała Ulatowskiego [/quote]
Większy nieudacznik-miernota trenerska od Ulatowskiego to chyba tylko Kafarski 😂
Dla mnie zawsze oni + Podoliński będą się kojarzyć z porażką ...[/quote]
Pasieka jeszcze do tego zacnego grona.
A ja dorzucę Stokowca.
Idąc tym tropem to i Płatka można w gratisie dodać 😂
[quote]#post1613901 Idąc tym tropem to i Płatka można w gratisie dodać 😂 [/quote]
Płatek nie był złym trenerem a już scoutem znakomitym...
Niestety za młodu nie wytrzymał i "naruszył nietykalność" ;) jakiegoś czornego przekręta.
Czorni odpowiedzieli jak umieli. Pierwsze 2-a mecze u nas ...2-a skrecone i ostatecznie doprowadzili do spadku (czego np. kolega Kruszyna do tej pory ogarnać nie może) Płatek już więcej w Polsce posady 1ego trenejro w ekstraklasie nie znalazł.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)