W Chrobrym Głogów Trener po trzech kolejkach poleciał.. https://www.onet.pl/sport/goal/karuzela-ruszyla-pierwszy-trener-stracil-prace-w-sezonie-20232024/c9gby31,30bc1058
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Dobry wynik w Gdyni #ARKARAZEMBEZKOŁAKÓW
Arka w tym roku II liga
jest 2-3 no Arka walczyć
Arka niech przegra wszystko (jedynie derby i gts)
#ARKARAZEMBEZKOŁAKÓW
Ja pierdolę co to będzie , nie będzie ciepłej wody , stabilności, pieniędzy kolakowskich, bida będzie , 2 liga non stop.
[quote]#post1584119 Arka w tym roku II liga[/quote]
Śmiem twierdzić że kibice Arki wolą Arkę bez Kołaków w 2 lidze niż z kołakami w 1 lidze.
początek izolacji kibiców GTS?
https://twitter.com/KP_GKSTychy/status/1689227355636600832
Kpiny z Błaszczykowskiego. Legenda polskiej piłki wbija szpilkę. "Co włożył do gabloty?"
- Rozegrał w kadrze o pięć meczów więcej ode mnie. Mam tylko pytanie: "Co włożył do gabloty?" - powiedział Grzegorz Lato w rozmowie z Polsatem Sport. Były prezes PZPN zakpił w ten sposób z Jakuba Błaszczykowskiego, który niedawno zakończył karierę.
W miniony weekend Jakub Błaszczykowski oficjalnie zakończył piłkarską karierę. Miało to miejsce przed meczem trzeciej kolejki I ligi pomiędzy Wisłą Kraków a Stalą Rzeszów. Były już piłkarz pojawił się na murawie i został przywitany brawami. 37-latek nie ukrywał wzruszenia.
Grzegorz Lato zakpił z Błaszczykowskiego. "Mam tylko pytanie"
Błaszczykowski ma za sobą długą i bogatą karierę. Najwięcej meczów rozegrał dla Borussii Dortmund (253). Był także zawodnikiem między innymi Wolfsburgu i Fiorentiny. Przez wiele lat występował również w reprezentacji Polski. W kadrze narodowej uzbierał łącznie 109 występów, czyli o pięć więcej niż Grzegorz Lato. Byłemu prezesowi PZPN zwrócono na to uwagę, a ten postanowił zakpić z Błaszczykowskiego.
- Nie ma podobnych, a tym bardziej dwóch jednakowych karier. Ja bardzo szanuję Kubę, choć miałem z nim mały zatarg (afera z biletami podczas Euro 2012 - przyp. red.). Kuba skończył karierę, cześć, do widzenia! Rozegrał w kadrze o pięć meczów więcej ode mnie. Mam tylko pytanie: "Co włożył do gabloty?" - wypalił Lato w rozmowie z Polsatem Sport.
I miał sporo racji. Choć Błaszczykowski rozegrał wiele meczów w kadrze, to nie zdobył z nią żadnego trofeum. Lato z kolei sięgnął po złoty i srebrny medal na igrzyskach olimpijskich. Ponadto dwukrotnie zajął z kadrą trzecie miejsce na mistrzostwach świata. Był także królem strzelców na mundialu w 1974 roku.
W zupełnie innym tonie o Błaszczykowskim napisał z kolei Kamil Glik, który grał z nim w reprezentacji Polski. "Top człowiek, top kapitan, to była wielka przyjemność i przywilej" - napisał na Instagramie. W podobnym stylu wypowiedzieli się również kibice, którzy skomentowali jego wpis.
Źródło: https://www.sport.pl/pilka/7,65037,30058787,kpiny-z-blaszczykowskiego-legenda-polskiej-pilki-wbija-szpilke.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport&fbclid=IwAR2CcGhILWQOP0Z-RImyMERKEPVvOu7Wr7FXskYiEt_DZ4rtWrdqDWOUJbA
Bileter !
- Edytowany
Brawo Tyszanie, jeszcze jeden!
edit: eeeech znowu anulowali 🙄
- Edytowany
Tychy grają dobrze a wygrają te .urwy...
Edit: sędzia .urwa
Ja już mam rozdwojenie jaźni od tych przepisów. Czy niedawno nie było mówione o tym, ze jak zawodnik nabije od siebie to nie ma ręki ?? Jak dał mnie wałek na Tyskich fest
Przy akcji ofensywnej ręka jest zawsze odgwizdywana.
To jeszcze tylko uzależnić gwizdnięcie od fazy księżyca i wszystko będzie jasne.
Brawo GKS!
Był będzie jest!
Zdychaj szmato!
nie będę się rozpisywał, po prostu
ZDYCHAJ KURWO 😂
Piękny weekend wygrana Cracovii, Man City i porażka gtsu
Brawo Tyszanie!
Wreszcie te tępe pizdy przekonały się że (parafrazując klasyka): Nie każdy Hiszpan z piłką to Ronaldo ;)
I jeszcze zwycięstwo Leicester!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Rock, Niewidoczni (1), Goście (3)