Teraz jeszcze w łeb od Sandecji i wesołych świąt.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
jakaż piękna katastrofa przy gejmonta
obstawiałem kolejny punkcik w meczu na stadionie miejskim,
jak mi przykro 😁
ZDYCHAJ KURWO
- Edytowany
W przyszłym tygodniu Sandecja gra z gtsem w Niepołomicach, mam nadzieję że nie będzie wstydu i gts nie będzie grał jak u siebie, przy wsparciu swoich kibiców.My wtedy już jesteśmy dwa dni po zakończeniu rundy, plus w Płocku mecz bez gości.
No to weekend mamy częściowo udany, czekamy na 15 aby cieszyć sie po całości
- Edytowany
ZBYCHU ja też czekam na meczyk o 15.
Nie wiem po co wstałem o tej godzinie, czytam wiadomości przedmeczowe, czytam też wiadomości pomeczowe tej starej KUR🐥Y!!!
Brawo gts 😉
[quote]#post1555460 Duzo osób żyje meczem podrzednych gwardyjnych z podrzędną łęczną, a Sandecja ROZJE*ALA Zagłębie Sosnowiec 4-1[/quote]
Z całym szacunkiem za wkład w życie forum i w Cracovię, ale z pewnych względów nigdy nie zrozumiesz Gargamelu nienawiści i jak to nazywasz "życia ich meczem" wielu kibiców Cracovii...szczególnie tych pamiętających jeszcze lata 80-te..
A co do ich meczu wczorajszego to skręca mnie jak słucham komentatorów ( i to nawet nie chodzi o ich synusia Żurawskiego), którzy ciągle jeszcze żyją w otumanieniu i zaczadzeniu wielką, sportową, telefonikową potęgą której nie ma i już nigdy nie będzie. "Obiektywny" komentator mówi, że trzeba mocno osadzić się koło 6 miejsca i rozpocząć szturm na wiosnę o Ekstraklasę, a nawet zwykły laik patrząc na ich wyniki dostrzeże, że na wiosnę to akurat może ich czekać dramatyczna walka o utrzymanie.
[quote]#post1555487 W przyszłym tygodniu Sandecja gra z gtsem w Niepołomicach, mam nadzieję że nie będzie wstydu i gts nie będzie grał jak u siebie, przy wsparciu swoich kibiców.My wtedy już jesteśmy dwa dni po zakończeniu rundy, plus w Płocku mecz bez gości.[/quote]
Liczymy na wasze wsparcie w końcu musimy wypełnić stadion w Niepołomicach ostatni mecz Rundy a piłkarze się rozkręcili
Cos mi się nie chce wierzyć w ta ich podana frekwencję na wczorajszym meczu. Zresztą już kiedyś ktoś tam wspominal że frekwencja jest podkrecana
A powiedz co mnie ich frekwencja jak wyniki się zgadzają.......??
[quote]#post1555499 A powiedz co mnie ich frekwencja jak wyniki się zgadzają.......??[/quote]
Ponieważ to kreowanie wielkiego gtsu który pomimo braku wyniku ma za sobą tłumy, tyle im pozostało z tej wielkości.
A sportowo są i tak wysoko, mają kontakt z top 6 ale to zasługa pierwszych kolejek, teraz w ostatnich 10 zdobyli tylko 7 pkt!
[quote]#post1555499 A powiedz co mnie ich frekwencja jak wyniki się zgadzają.......??[/quote]
To nawet lepiej, jak tak duża "frekwencja" ogląda ich wpierdole i to na meczach w roli gospodarza.
Cytat ..
/Górnik Łęczna, Górnik Łęczna, cała Polska jest Ci wdzięczna ! / Weekend na pełnej qrwie, uważam za otwarty. 😆
Po tej kolejce , gdy rywale powygrywają to gts ma szanse by się "umocnić" na 11 pozycji w tabeli a rywale by odskoczyc na kolejne 3 punkty .
[quote]#post1555522 [quote]#post1555499 A powiedz co mnie ich frekwencja jak wyniki się zgadzają.......??[/quote]
To nawet lepiej, jak tak duża "frekwencja" ogląda ich wpierdole i to na meczach w roli gospodarza.[/quote]
Ciekawe ile jeszcze wytrzymają z tą frekwencją przy tych wynikach?
Moge stwierdzić, że na Facebooku "towarzysze" jakby przycichli .
[quote]#post1555501 [quote]#post1555499 A powiedz co mnie ich frekwencja jak wyniki się zgadzają.......??[/quote]
Ponieważ to kreowanie wielkiego gtsu który pomimo braku wyniku ma za sobą tłumy, tyle im pozostało z tej wielkości.
A sportowo są i tak wysoko, mają kontakt z top 6 ale to zasługa pierwszych kolejek, teraz w ostatnich 10 zdobyli tylko 7 pkt! [/quote]
Wielokrotnie zawyżano gts frekwencję, zwłaszcza w ekstraklasie, wczoraj akurat wyglądało, że może ich tyle być. Jak ugruntują swoją pozycję w 1 lidze na dobre to powoli będą tracić widownię.
Problem jest taki, że my widowni nie zwiększymy będąc na 7 miejscu w ekstraklasie.
Spokojnie,jeżeli potwierdzi się to o czym wróble ćwierkają że szykowana jest zmiana Jacka na św. Wąsa to i pojawią się tysiącami jego wyznawcy😉
Tiaa, skończą się mecze, zaczną się nabożeństwa ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)