Zapałe Radzik obronił
-
-
Puchar Polski
Jak zwykle Ciarko PZHL PBS Wydział Sędziowski Sanok wygrał
Dobrej nocy! Hej heja heja Cracovia Mistrzem Hokeja!!!!!!
Pies zdechł... Brawa dla drużyny, obrona do poprawy w trybie pilnym
Snopek to parówa kmiota Krzoski
CH*j z tym nieuznanym karnym, ale żeby dwóch kolejnych nie strzelic? Szkoda cholernie.
Kolejny raz jesteśmy bezradni w pojedynku z sędziami...
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co by nie mówić po tm meczu , jestem pewny ze
> prof. Filipiak jest w błędzie ,bo 2-3
> wzmocnienia konkretne i mozna powalczyć z
> Sanokiem ?!
Teraz jak zobaczył, że tym składem powalczyli, to tym bardziej mu szkoda kasy będzie.
Dramat, był gol czy nie, przekręcił nas sędzia czy nie ??? Jestem załamany ! :(
Wspaniały mecz :)
Szkoda przegranej zreszta niezasłuzonej...
Jak dla mnie Odrobny wjechał z krązkiem do bramki po czym widząc to dokonał skrętu parkanami o 90 stopni.
Ehhh...
Brawa dla chłopaków za walkę !
ps: play off zapowiada się bardzo emocjonująco ;)
Khalid ma rację, krążek został z tyłu parkanów i ten wjechał z nim.
Brama Fojtika jak nic, kara meczy dla Danny'ego to już konkretny kabaret. Przydrukowac pod gospodarza się dało, po raz kolejny. CAHOK dla mnie jest hokejowym odpowiedniem GTSu. No nic, jutro kibicujemy Jastrzębiu.
Brawa dla Daniela za brawa dla sędziów :)
odrobny sobie strzelił gola, to jasne jak słońce, cahox sobie kupił finał to też jest oczywiste i przynajmniej wiemy ile to kosztuje, w deal packu dostali jeszcze snopka, ale myślę, że jutro Jastrzębie im może dać do wiwatu. Zrobiliśmy dla JKH ile się dało.
Ja tam gola nie widziałem, ale może słabe powtórki miałem.
Bravo za zaangazowanie i gre ....mimo przegranej :(
Bramke bym uznal - Odrobny wiedzial ,ze krazek uciekl mu za kostki i przekroczyl linie bramki - dlatego sie obrocil zmieniajac kat polozenia krazka.
Edit.
Dokladnie Khalidzie - tak jak Ty to widzialem.
sportowo może i są dobrzy ,ale cała reszta to mega zaścianek, jeszcze te piski na trybunach :) :)
Gol był i to wyraźny. Najlepiej było widać na samym początku - krążek cały poza linią bramkową.
żółta kaczko.... spokojnie. Kibice Cracovii wiedzą jak się zachować po porażce... Brakuje 3-4 graczy i Cracovia jest w stanie powalczyć o złoto. Gola po strzale Fojtika nie powinien sędzia uznać i tyle. Można pisać że Sanok kupił itd.... ale każdy rozsądny człowiek wie, że po prostu na ten moment Cracovia jest słabsza od drużyny z Sanoka. Tyle.
Pech Bescha, ale Laszka powinien był podnieść krążek... już położył Odrobnego:(
A swoją drogą: nie da się przy takim poziomie przeciwnika grać tylko 3 parami obrońców. Oni po prostu w 3 tercji już ledwie żyli. W dodatku fatalny dzień Witowskiego. Wniosek - dobry obrońca na PO konieczny!
Gdybyśmy wygrali, MVP byłby Radziszewski, potem Chmielewski i pewnie strzelec decydującej bramki. A tak, trudno... gramy "tylko" o medal.
to logiczne, przecież po to się odrobny przekręcał w bramce, aby krążek pojawił się przed linią
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)