Boję się tego meczu bo będą grali z konterki a oni własnie to potrafia na jeden kontakt szybka kontra i ten Masłowski który był kiedyś u nas testowany chłopak diament ;/ do tego dodajmy lepszą gre na wyjazdach Zawiszy bo mogą własnie sobie spokojnie czekać nie musza grac atakiem pozycyjnym
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 3 : 1
Ianie, rozwaliłeś mnie tym Strąkiem:)
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bramkarz...Pilarz - Kaczmarek = 0-1
> stoperzy....Kosanovic, Zytko - Skrzyński, Kopacz
> = 0-1
> boczni obrońcy ...Marciniak, Struna (?) -
> Jankowski, Petesz = 1-0
> pomoc środek....Szeliga, Boljevic, Bernthardt -
> Hermes, Strąk, Zawistowski = 0-1
> boczni.....Zejdler,Straus - Gevorgyan, Błąd -
> 1-0
> atak....Dudzic - Abbot = 0-2
> bramki 15 - 10 oraz 23--3
> mój typ na wynik, gdybym miał stawiać
> kasę.....2-0 dla Zawiszy
jakby to bylo takie proste... - stawiaj stawiaj, u bukow faworytem Cracovia wiec sie moze oplacic
faworytem u buków z kursem 2.50 przy 2.65 Zawiszy ? Mi się wydaje, że kursy są prawie równe. Nie stawiam w takim meczu na drużynę której kibicuje.
Docent, Strąk wrócił do gry w Zawiszy i dobrze wyglądał w/g kibiców, dziennikarzy oraz Jurija. Jak nie defensywny Strąk to ofensywny Masłowski :)
Ja bym powiedział, że właśnie środek pomocy mamy najlepszy. Gdybym miał stawiać u buków to postawiłbym remis ale takiego meczu wolę nie stawiać. W ataku Dudzic nie powinien być słabszy od Abbotta. Obaj są drewniani ale Bartek jest bardzo szybki, z kolei Abbott umie się znaleźć tam gdzie trzeba w polu karnym.
ian thorpe, trochę popsułeś mi nastrój przed meczykiem tą swoją analizą
pamiętam napinkę przed meczem z Koroną,stawka była podobna
nie,...to niemożliwe! :)
Nie wymagam dużo
Skromniutkie 5- 1 wystarczy i ani bramki mniej
To Zawisza ma się bać, a nie my!
Gramy o pełną pulę - do przodu frontalny atak!
[b]!!! TYLKO ZWYCIĘSTWO CRACOVIO TYLKO ZWYCIĘSTWO !!![/b]
Będzie piekielnie ciężko, ale musimy wyszarpać to zwycięstwo.
Nie oczekuję ładnej gry, tylko zwycięstwa odniesionego po batalii, w której wszystkie środki są dozwolone.
Bardzo ciężki mecz , my najprawdopodobniej bez ani jednego doświadczonego defensywnego pomocnika i po 120 minutach kopaniny z kosiarzami z Floty...
Moim zdaniem Zawisza zagra z nami jak Olimpia. Defensywnie na kontry ale z presingiem wysoko "postawionym.
remis w tym meczu nie będzie złym wynikiem, atutem może być własny stadion. Co do zmęczenia - może być, ale władze naszego klubu zrobiły wszystko, by je zminimalizować. Nie zrobili tego natomiast nasi kopacze a właściwie jeden z nich. Gdyby Władek wykorzystał "patelnie" w ostatnich minutach, nie rozmawialibyśmy o zmęczeniu po 120 minutach. Mogliśmy też "dłużej" pykać "tiki-takę" mając przewagę w kopaczach, sami to spierdzielili. Mają walczyć w dzisiejszym meczu. Przewagę typowo "piłkarską" mają zawodnicy Zawiszy. My możemy dać większą determinację, Tak jak napisał Aston - będzie piekielnie ciężko.
Będę lukał na ten mecz, pod kątem ewentualnego awansu do Ekstraklasy. Moim zdaniem, ten skład absolutnie się w chwili obecnej nie nadaje by tam grać. Może awansować, by po roku szybko spaść - jak kiedyś nasza repra w hokeju. Za mocni na I ligę, za słabi na Ekstraklasę.
Chcę widzieć dzisiaj walkę, morderczą walkę i nie ma dzisiaj miejsca na indywidualne błędy.
No to dzisiaj ważny meczyk :) Będzie ciężko, ale liczę, że ta sobota fajnie się zakończy i będą 3pkt. Stać nas na pewno na wygraną, nie sądzę by piłkarze niezregenerowali się po środowym spotkaniu. Mam nadzieję że uda się jakoś doprowadzić do zdrowia Sławka Szeligę, bo w takim meczu taki zawodnik w środku pola będzie nam bardzo potrzebny.
Do Boju Cracovia, Do Boju Cracovia, Marsz, Marsz, Marsz, Do Boju Marsz, Zwycięstwo Czeka Nas!!!
Jeżeli chłopaki dojdą do siebie fizycznie po ostatnim meczu to wygramy.Ja osobiście wystawiłbym od początku Suvorova.Myślę,że dzisiaj chciałby się pokazać z jak najlepszej strony.W dodatku jest wypoczęty w 200% procentach i na świeżości mógłby strzelić ze dwie brameczki :)
19:45 06.10.2012 Cracovia Kraków-Zawisza Bydgosz
I-Liga w necie Piłka Nożna
http://nafalisportu.cba.pl/viewtopic.php?t=13319&sid=f417c8b3f86d7bc7d1861d7e777aec62
Moje odczucie to remis 1:1
Wygramy :)
Przegramy :(
czy wygrywasz czy nie ja itak kocham cie.W moim sercu Pasy i na dobre i na złe.
[img]http://imageshack.us/a/img248/299/obraz002he.jpg[/img]
Trener narzeka na kontuzje- czyżby nie brał pod uwagę,że nawet dzisiaj ma z czego wybrać: Obrona Marciniak, Kosa.Żytko,Struna rez.Dąbrowski, Puzigaca pomoc Straus ,Zejdler, Bernhardt,Suworow /rez.Steblecki,Żołądź,Danielewicz atak Bartek i Bojlevic .Pięciu równorzędnych rezerwowych! Skład można ustawić bardzo ofensywnie i czego się bać jak tam niedawno wygraliśmy? Oczekuję pewnego zwycięstwa.
Złotą jesień mamy tego roku , kalendarzową i piłkarską (ZŁOTA SERIA - OBYŚ TRWAŁA WIECZNIE) Więcej optymizmu Panowie nasz stadion to twierdza nie do zdobycia. Zawisza to taki sam dla mnie klub jak ARKA, STOMIL, ŁKS czy BOGDANKA. Mają dobrego trenera Szatałowa ale my mamy lepszego W.Stawowego. Głowa do góry , będzie dobrze. Wszyscy na mecz !!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)