CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> gdyby Dudzic był napastnikiem, a nie jego atrapą
> to dziś było by z 9-2...
>
przypominam, że gdyby Dudzic nie pobiegł "na zapalenie płuc" za wychodzącą na aut pilką i nie podał sprytnie do Budzińskiego, to druga bramka by nie padła.
A kto pięknie nagrał piłkę Szelidze na 1:0? Nie Dudzic przypadkiem?
A strzał w poprzeczkę... cóz, niecelny, ale jednak to blisko branki... A Wyprało to jest jednak bramkarz który sroce spod ogona nie wypadł... On potrafi bronić...
Krytyka, oczywiście, jest rzeczą cenną i bywa nieraz słuszna, ale patrzmy na obie strony medalu i jednak nie obrażajmy piłkarzy sformułowaniami.
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Łódzki KS 8 września, 19:00
można gdzieś bramki zobaczyć ?
Wyparło w różnych klubach zawsze dobrze bronił na Kałuży.
Cztery brameczki w jednym meczu u siebie to jest to , mam nadzieje że nie będziemy czekac jak na poprzednie - 22 V 2007 z Łęczną 5 : 0 - tyle że bez publiki - 06 VI 2005 - 4 : 2 z paprykarzami ten moglismy zapamietac na żywo.
4:2 !
Jednak wole Cracovię Stawowego od Cracovii Pasieki :)
Dudzic nie wykorzystał paru sytuacji ale zagrał naprawdę dobry mecz. Z tego co widziałem to miał udział przy dwóch golach. Nie wiem dlaczego wiele osob tak czepia się Bartka, przecież pamietamy jak słabo to wyglądało gdy pauzował za kartki.
Świetny mecz ! Coraz bardziej zaczyna podobac mi się ta 1 liga. Dużo emocji, na trybunach super doping i oby tak dalej !
Z przyjemnościa patrzy się jak nasi zawodnicy walczą o każdą piłkę:)
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Zdjęcia: Cracovia - ŁKS![/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-pDJnJa64Cew/UEva3Yt5wzI/AAAAAAAAOpM/i4-nq5tHXlw/s800/aDSC_1631.jpg[/img]
Kolejny super mecz Roka - pytanie gdzie byli "arcy trenerzy " w poprzednim sezonie nie znajdując miejsca na boisku dla takiego zawodnika jakiego ogromnie potrzebowaliśmy po odejściu Klicha .
znajdywali właściwe miejsce na boisku mało komu. właściwie zajmowali się głównie poszukiwaniem własnej zaginionej piątej klepki
Za tamtych trenerów to i Messi sztycha by nie zrobił :)
Jaf, bardzo fajne te Twoje zdjęcia!
ktos wie dlaczego ORANGE SPORT nie przygotowalo nawet skrotu z tego meczu, a maja takie skroty, ze wszystkich innych meczy z tej kolejki ?
Dzisiaj o 14.30 powinno coś być.Wydaje mi się,że nie zdążyli zmontować skrótu,bo graliśmy najpóźniej ze wszystkich drużyn.Zawiszy meczu nie liczę,bo szedł na żywo.
Dudzic wczoraj zagrał dobry mecz, a sytuacje które miał w cale nie były łatwe.
Przyladowo, wyliczono Lewandowskiemu, że wykorzystuje jedną bramke na 5 sytuacji.
dla widowiska i przeżywanych emocji, jestem nawet zadowolony z tego wyrównania ŁKS-u :) 4-0 by było takie nudne ;) Swoją drogą, wszystkie ostatnie mecze na Kałuży są z dawkami emocji :)
Zwracam też uwagę na zachowanie sędziego w czasie "hymnu", drużyny stały - brawo.
juz nigdy KU... nigdy ... nie wyjde 3 minuty przed koncem do kibla ;D
Najważniejsze 3pkt. Mankamentów nadal jest sporo, ale coraz więcej jest też leszpych momentów, choć dziś ŁKS na początku drugiej połowy poszedł dość odważnie i stąd sytuacje dla nas. Zobaczymy jak to będzie wyglądało w następnym meczu. Na pewno można w końcu napisać, że sytuacje były i to było dużo :) Teraz chyba dwa wyjzady, pasowałoby gdzieś wygrać, fajnie by było jakbyśmy zdobyli minimum 4pkt.
Czy tylko mnie sie bardziej podoba w I lidze? Piłkarze zasuwają, zero pajacowania, dużo akcji z jednej i drugiej strony.
A co do wynik, mielismy jednak kupe szczescia bo ŁKS miał piłkę meczową w 55 minucie i powinno być 2:3 a wtedy na bank by sie zamurowali. Szczerze to zaskoczyli mnie swoja otwarta gra.
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> CracoviaNH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > gdyby Dudzic był napastnikiem, a nie jego
> atrapą
> > to dziś było by z 9-2...
> >
>
> przypominam, że gdyby Dudzic nie pobiegł "na
> zapalenie płuc" za wychodzącą na aut pilką i
> nie podał sprytnie do Budzińskiego, to druga
> bramka by nie padła.
>
> A kto pięknie nagrał piłkę Szelidze na 1:0?
> Nie Dudzic przypadkiem?
>
> A strzał w poprzeczkę... cóz, niecelny, ale
> jednak to blisko branki... A Wyprało to jest
> jednak bramkarz który sroce spod ogona nie
> wypadł... On potrafi bronić...
>
> Krytyka, oczywiście, jest rzeczą cenną i bywa
> nieraz słuszna, ale patrzmy na obie strony medalu
> i jednak nie obrażajmy piłkarzy
> sformułowaniami.
Święte słowa!
Niektórzy przyzwyczaili się najeżdżać na niektórych piłkarzy i nawet ich dobra gra tego nie zmienia :/
[i]Chojnacki uważa, że trzeci i czwarty gol nie powinny być uznane. - Rzadko komentuję decyzję sędziów, ale z mojej perspektywy gol na 3:2 padł ze spalonego, a na 4:2 był faul. Takie miałem odczucie, choć z ławki rezerwowych było dość daleko. Największe pretensje mamy jednak do siebie za te dziesięć minut na początku drugiej polowy. Ale to tylko gdybanie. Dziękuję piłkarzom za ambitną grę, bo napędzili stracha Cracovii, ale smucimy się porażką - przyznał trener ŁKS.[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)