Wszystko wina Cracovii. Zamęczyli Lecha.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1736346 Wszystko wina Cracovii. Zamęczyli Lecha.[/quote]
I teraz pomyślmy, że dla połowy piłkarskiej Polski to nie będzie niewinny sarkazm, tylko dokładnie takie znajdą wytłumaczenie, a potem bez skrępowania oddadzą na varze.
A cóż to się wydarzyło, miał być spacerek, a tu męczarnie z przeciętnym zespołem, popili po zwcięskim remisie z Cracovią czy o co chodzi
To jest masakra gdzie jest nasza liga.... Jak jakimś cudem awansują i nie zmienia stylu gry to te dziki z Baku ich rozjadą.
- Edytowany
Teraz dopiero sprawdziłem wynik. Oni faktycznie są w stanie odpaść mając wygraną 4:1 na wyjeździe. Niebywałe, jak można (oby nie) się sfrajerzyć.
Górnik tymczasem wyrównał
Mając 4_1 w pierwszym meczu wyjazdowym rewanż u siebie powinien być formalnością, to jest himeryczność polskich zespołów, każ dr y wynik jest możliwy
Kiedy sędziowie nie pomagają ...
Zaczęli grać wreszcie
No długo pograli. Niech już sp.....
[quote]#post1736356 Zaczęli grać wreszcie[/quote]
Duńczycy też
[quote]#post1736356 Zaczęli grać wreszcie[/quote]
Aha aha...
O curva. Same asiory w tym Lechu.
Karma wraca. Oszukali nas z ręką Kozubala, z ręką Lisa. Wróciło z nawiązką.
- Edytowany
jak Oskar mógł przegrać nagrodę z tym całym Mońką😱, przecież na ten moment to on nie ma w ogóle podjazdu do Wója
[quote]#post1736366 jak Oskar mógł przegrać nagrodę z tym całym Mońką😱, przecież na ten moment to on nie ma w ogóle podjazdu do Wója[/quote]
Dokonałeś takiej oceny na podstawie jednego meczu i to jeszcze w europejskich pucharach czy stoi za tym coś więcej?
Ten Sayyadmanesh to tak grał, a potem strzelał karnego jakby miał Lecha w dupie.
Niebywałe jak można było tak to zeszmacić
Ja pierdo... Ale Lech to zjebał....
Słabego mają tego psa w budzie.
Pa, pa, Ligo Mistrzów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)