Po transferach ktore zrobil Real do tej pory a pewnie jeszcze cos dobierze z Mundialu to na pewno sredniakiem nie bedzie... Uwazam ze Mourinho ich scali i niestety Real bedzie samograjem w przyszlym sezonie... transfery TOP!!!
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[quote]#post1732758 Real stał się powoli europejskim średniakiem.[/quote]
Mocne słowa, bardzo.
Kolega Docent słynie z kocopołów służących do paddierżania razgawora i dania wszystkim znać, że on też ma swoje zdanie
C+ sport +10 za opcję LaLiga, w sumie pikuś jak ktoś lubi wybrane konkretne mecze oglądać.
Bardziej irytuje, że nie ma opcji aby Polsat spuścił cenę za sport, a bez La Liga to coraz mniej tam do oglądania.
Robi się powoli tak,że za każdą Ligę trzeba będzie płacić oddzielnie,mnie akurat interesuje Serie A i mógłbym płacić nawet 50 zł za miesiąc,i mając co tydzień 8 meczów transmitowanych na żywo.
Gorzej bo takie hity jak Real Madryt - Atletico pasuje obejrzeć i pakiet wykupić,to samo dotyczy się innych lig.
11 dni później
🚨🏴 West Ham sprzedał już ok. 50 000 karnetów na sezon 2026/27❗️🤯
Co więcej, sprzedał ich więcej niż w poprzednim sezonie – nawet po spadku z ligi. ⚒️👏
- Edytowany
Mimo ze ma oferty z Liverpoolu,Newcastle czy Man Utd zostaje w Mlotach!!!! Cos pieknego!!!
W czasach, gdy wielu piłkarzy po spadku z ligi jako pierwsze szuka nowego klubu, Jarrod Bowen zrobił coś zupełnie innego.
Kapitan West Hamu potwierdził, że zostaje i zamierza poprowadzić "Młoty" z powrotem do Premier League.
🗣️ „Kiedy coś mówię, nie uciekam od swoich słów. Od początku powtarzałem, że moim celem jest pomóc temu klubowi wrócić do Premier League. Dla mnie pozostanie tutaj było oczywistą decyzją. Cel jest jasny – Premier League.”
Po spadku nie brakowało klubów, które chętnie widziałyby go u siebie. Mógł odejść i dalej grać na najwyższym poziomie.
Zamiast tego wybrał odpowiedzialność, lojalność i walkę o klub, którego jest kapitanem.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784480731-181.jpg[/img]
Lech na wyjeździe 4-1 i chyba ma pewny awans. Górnik minimalna porażka, w Zabrzu w rewanżu mogą być emocje.
Co do Górnika to mam poważne wątpliwości. Kiedy patrzę na skład Fenerbahce kto tam gra to z zawodników, których znam z innych klubów i wiem, że są naprawdę dobrzy to by jedenastkę stworzył. Semedo, Skriniar, Ake, Gouendouzi, Fred, Asensio, Ederson, Greenwood, Soyuncu 😲. Szok jakie tam muszą być pieniądze i ile jeszcze w tyle ekstraklasa jest za Turkami.
Tam jeszcze jest Ngolo Kante, ale ma urlop po mundialu :)
Real ma nowego zawodnika....
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784717384-922.jpg[/img]
5 dni później
Smuteczek:
Slavko Vincić kończy karierę! Finał mundialu ostatnim poprowadzonym meczem
Doświadczony arbiter oficjalnie zakończył swoją karierę. Uhonorował ją posędziowaniem prestiżowego meczu.
Sędzia Dyzma.
Zinedine Zidane trenerem reprezentacji Francji.
Roberto Marcini ma zostać selekcjonerem reprezentacji Włoch.
https://x.com/FabrizioRomano/status/2082044565633036363?s=20
...
No to.sobie Piekutowski posiedzi na ławce....
[quote]#post1736134 Zinedine Zidane trenerem reprezentacji Francji.
Roberto Marcini ma zostać selekcjonerem reprezentacji Włoch.[/quote]
Rozkład Calcio trwa.... Włochy zatrudniły Roberto Manciniego który trzy lata temu zdradził Reprezentacje Włoch na rzecz Arabii Saudyjskiej i petroDolarów.
Sturm Graz Bultiego potencjalnym rywalem Górnika w kolejnej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów
Na Lecha czeka Sabah Baku.
Wytłumaczy mi ktoś co po tej potyczce ewentualnie? Od razu faza "grupowa" CL czy jeszcze jakaś runda?
Na rozpisce we flash score nie ma dalszej drabinki.
[quote]#post1736248
Wytłumaczy mi ktoś co po tej potyczce ewentualnie? Od razu faza "grupowa" CL czy jeszcze jakaś runda?
[/quote]
III runda 4 - 11 sierpnia
IV runda 18 - 25 sierpnia
Po IV rundzie faza, to się teraz nazywa, ligowa
http://www.90minut.pl/liga/1/liga14680.html
[quote]#post1736248 Na Lecha czeka Sabah Baku.
Na rozpisce we flash score nie ma dalszej drabinki.[/quote]
Jest jeszcze na pewno 4 runda eliminacji, tzw. play-off (jakby poprzednie rundy owym play-offem nie były 😃 ).
Dopiero po niej faza grupowa.
Ależ ten Lech jest cienki................... jeszcze mecz trwa, może jakimś cudem, fuksem wygrają ale jacy oni są k..... ciency na tle ledwie solidnej drużyny duńskiej..... wstyd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)