Na początek powinna być żółta kartka z automatu za każde odkopnięcie/zabranie piłki po gwizdku opóźniające rozpoczęcie akcji. Chuj mnie obchodzi że chcą się ustawić w obronie. Nie wiem czemu jest na to przyzwolenie. Tak samo jak na schodzenie 30 sekund na zmianę przez całe boisko tak jak wczoraj jeden z Lecha (a był w naszym polu karnym i mógł go kretyn od razu wysłać za bramkę).
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Zbiorę się i napiszę do C+ , ogólnie , w tym temacie. Oni jako sponsor powinni cisnąć mendy pzpn.
Kiedyś dawno ze Smokowskim o jakiś pierdołach pisałem, zdzwiło mnie bo odpisał :)
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/zrzut-ekranu-80-png-29266942.png[/img]
Za pół godziny w Astanie zaczyna się mecz Ligi Mistrzów Kairat - Olympiakos🤒 😱
... na szczęście stadion jest ogrzewany😉
[quote]#post1703340 Zbiorę się i napiszę do C+ , ogólnie , w tym temacie. Oni jako sponsor powinni cisnąć mendy pzpn.
Kiedyś dawno ze Smokowskim o jakiś pierdołach pisałem, zdzwiło mnie bo odpisał :)[/quote]
Obawiam się, że obecna ekipa przy tej ze Smokowskim i Twarowskim jest jak program meczowy Legii przy „Breviarium Kanonu Kultury”. Nie liczyłbym na wiele.
Polska gościnność w wykonaniu kibiców Jagiellonii Białystok.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/image-png-38446151.png[/img]
Mlask mlask , cwele podtrzymują formę.
Dzisiaj moja fryzjerka się oburzyła (chodzi na psy) jak jej powiedziałem że fajnie jakby do nich dołączyli w pierwszej lidze 😎
tragiczny rok dla cwsku... w Ekstraklasie są na miejscu spadkowym, a dziś jako jedyna polska drużyna odpadli już z ligi konferencji 🤡 🤡
Jakoś mi nie żal ...
- Edytowany
Jak widać nie tylko nam ciężko gra się w przewadze. Parma jednak dokonała czegoś niezwykłego, grając całą 2 połowę z Lazio z przewagą jednego zawodnika, a ostatni ponad kwadrans 11 na 9,.zdołała w tym czasie stracić gola i przegrać mecz.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/screenshot-20251213-195826-flashscore-jpg-66828509.jpg[/img]
Lider Premier League, Arsenal grał dziś z czerwoną latarnią, Wolverhampton i był murowanym faworytem. I wygrał 2:1... mimo, że nie strzelił ani jednego gola. Dwa samobóje, w tym jeden w 94 minucie, załatwiły Kanonierom 3 punkty...
Warte odnotowania zwycięstwo Liverpoolu na własnym stadionie . W końcu bez straty gola .
Chelsea jak zawsze 3 punkty skoro już raportujemy. Powrót Palmera na SB po kontuzji - oczywiście z golem
Brawo , niebieskie ludziki . Szkoda, że mecze Chelsea i Liverpoolu toczyły się o tej samej godzinie .
PSG z kolejnym pucharem,tym razem zdobyli Puchar Interkontynentalny FIFA wygrywając w finale z Flamengo w rzutach karnych.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-12/1766071886986160328001689515516-jpg-25032142.jpg[/img]
Ciekawostka. Na ten moment sezonu 2025/26 polskie drużyny zgromadziły najwięcej punków w rankingu krajowym UEFA.
O kodowaniu meczów polskich drużyn:
Minister z KO wystawił się na pośmiewisko. Historyczny sukces, a Polacy przegrali - Przegląd Sportowy Onet https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/liga-konferencji-europy/minister-z-ko-wystawil-sie-na-posmiewisko-historyczny-sukces-a-polacy-przegrali/590bvy6
Stanowisko ministra sportu, jak się wydaje, jest traktowane tylko jako swoista nagroda dla zasłużonych "janczarów". Nie oczekuje się tam żadnej znajomości rzeczy, poprzednik ze sportem też nie miał nic wspólnego. A jak już się troszkę zorientował, co i jak, popadł w niełaskę i stanowisko objął kolejny zagończyk, nieznający się na niczym poza zwalczaniem przeciwników politycznych. No ale w sporcie w zasadzie nie ma opozycji... a problemów do rozwiązania sporo.
Po ładnym meczy "Pawie" z Leeds pokonały w stosunku 4 : 1 Crystal Palace , a aktualny jeszcze mistrz Anglii , grając z przewagą 2 zawodników ledwo dowiózł zwycięstwo 2 : 1 z Tottenhamem .
Trener szrot stosuje bardzo ciekawą taktykę , gra czwórka obrońców, piątką pomocników i jednym napastnikiem ! Aż oczy bola, gdy się na to patrzy .
Arsenal nerwowo ale dowiózł skromne 1-0 na boisku Evertonu.
Czuć oddech City na plecach, sytuacja WHU wygląda coraz bardziej nieciekawie.
Ja dziś z kumplami żegnam się przed świątecznie w knajpie na meczu Villareal-Barca.
Powinno być ciekawie. Niby 8 pktów przewagi, ale Villareal ma rozegrane 2 mecze mniej, goni czołówkę, więc ja stawiam na nich ;)
[quote]#post1704321Ja dziś z kumplami żegnam się przed świątecznie w knajpie na meczu Villareal-Barca.
Powinno być ciekawie. Niby 8 pktów przewagi, ale Villareal ma rozegrane 2 mecze mniej, goni czołówkę, więc ja stawiam na nich ;)[/quote]
No i prawidłowo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)