jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W tym kontekście opowiastki Szarańca też musimy
> brać z przymrużeniem oka.
A czy jeszcze można inaczej brać MKS? Ta Spółka nie jest ani poważna, ani profesjonalna, niezależnie od tego jaki image sobie zbudowała. Smutne.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka, część druga.
Do Cracovii wraca za to Wojciech Stawowy (46 l.). On pracował w klubie z ul. Kałuży w latach 2002-2006 i wprowadził Pasy do ekstraklasy. Teraz dostał od prezesa Janusza Filipiaka (60 l.) dokładnie to samo zadanie. Szkoleniowiec ma ściągnąć do klubu starą gwardię, czyli m.in. Dariusza Pawlusińskiego (35 l.), Arkadiusza Barana (33 l.) i Marcina Cabaja (32 l.).
W kręgu zainteresowań znalazł się również młody Krzysztof Danielewicz (21 l.) z Radzionkowa. O młodego zawodnika starają się jednak jeszcze Korona Kielce i GKS Bełchatów.
źródło plz.
Fakt.
http://sport.fakt.pl/Pogon-i-Cracovia-maja-nowych-trenerow,artykuly,162245,1.html - tutaj całość.
FAKT- i wszystko jasne :)
Tym razem to już nie plotka. Wracamy do gry. Wojtek Stawowy najlepszy ..
- " Na chwilę obecną trener Kafarski ma ważny kontrakt... " nie uważasz chyba, że prezes kłamał ;)
black cat Napisał(a):
> - " Na chwilę obecną trener Kafarski ma ważny
> kontrakt... " nie uważasz chyba, że prezes
> kłamał ;)
Dobry żart.
Sprostujmy pewne sprawy. Pojawiały się tu wpisy o odrzuceniu oferty przez Wojtka Stawowego.
Owszem, odrzucił propozycję ale była to propozycja objęcia stanowiska dyrektora sportowego a on wyraźnie podkreślił, że interesuje go tylko prowadzenie pierwszej drużyny.
Mam nadzieję, że plotki z faktu nie są wyssane z palca i druga oferta faktycznie się pojawiła a Stawowy ją przyjmie.
Z drugiej jednak strony mam nadzieję że Stawowy nie ma zamiaru wracać do korzeni i ściągać tych piłkarzy, którzy już u nas grali 8 lat temu :) mam nadzieję że stworzy nową drużynę w Cracovii. Ważne ze nie kafar gdyby to byla prawda... ale fakt.... co za źródło;/
Ostrożnie z faktami z "Faktu" ale tym razem bardzo możliwe, że informacja o dziwo jest prawdziwa. Istotnie wydaje się, że "młody trener" jest lepszą opcją od Kafarskiego.
Chwostek Napisał(a):
> [b]Tym razem to już nie plotka[/b]. Wracamy do gry.
> Wojtek Stawowy najlepszy ..
Dobry żart.
Hehe fuckt zawsze dostarczy jakiejś sensacji ;)
Poczekajcie do końca przyszłego tygodnia. Będzie się działo.
Wojtek niech se wraca, wszystko mijedno, ale po kiego wala Cabajow sciagac?
Mam nadzieję ,że Stawowy(gdyby coś było na rzeczy) i władze klubu zdają sobie sprawę,że jego zawodnicy osiem lub dziesięć lat temu byli zupełnie innymi zawodnikami.Ściąganie piłkarskich emerytów i liczenie na cud to byłaby farsa,a boję sie ,że Stawowy gdyby przyszedł to taki kierunek faktycznie może obrać bo żyje jeszcze sukcesem z tamtych lat i może myśleć ,że czas stanął w miejscu.Albo chcemy budować perspektywiczną drużynę ,albo tworzymy sentymantalne stowarzyszenie oldbojów.Jezeli to drugie to jest jeszcze Kaziu Węgrzyn do wzięcia.Stawowy nie może o nim zapomnieć.Myślę ,że Radomir się mocno nad tym wszystkim zastanowi,żeby nie było kolejnej klapy.
ino zeby z tym zastanawianiem wyrobil choc przed 3 kolejka:)
Nie wiem jak ze Stawowym, czy to farmazon pismaków, czy coś jest na rzeczy.
Natomiast jesli chodzi o zawodników, to Plastik zarabiał, jeśli się nie myle, coś koło 300 tyś rocznie w Nieczieczy , wątpie zebyśmy mu zaproponowali podobny kontrakt.
Po co nam Cabaj, jak mamy conajmniej dwóch bramkarzy na dzień dzisiejszy, bo sprawa Kaczmarka i Zawiszy nieco przycichła.
Co wy z tymi Cabajami ,Pawlusińskimi i Skrzyńskimi? Skąd wam się to wzięło?
Przyjście Stawowego nie oznacza powrotu wyżej wymienionych graczy.
Po pierwsze Wojciech będzie opierał swoją Cracovię na młodych chłopakach z małopolski.
Po drugie wielu z tych chłopaków nie chce wracać do Cracovii. Na ten moment wróciłby chyba tylko Cabaj, który jest bez klubu ale na jego pozycję wzmocnień nam nie trzeba.
Chłopaki, nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale poruszacie się w oparach totalnego absurdu :D
Pismaki robią Was jak chcą :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)