Chociaż w prezencie na święta niech wygrają..
-
-
Cracovia - Podbeskidzie środa 4.04; 18:45
0-1, oczywiście śniło mi się, nie pamiętam kiedy
Wygrają ale nie zmieni to losu Cracovii.
przynajmniej swiat nie spierdola do bo soboty juz zejda "emocje"
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 0-1, oczywiście śniło mi się, nie pamiętam
> kiedy
Hehe mi się śniło 3:0 jakoś tydzień temu, gdyby się to spełniło...
remis... i to bedzie duży sukces
6 meczy do końca - być może ostatnie spotkania w ekstraklasie na długie lata...
[b]Trzeba w środe być! Pokażmy że CRACOVIA to MY !!![/b]
Wiekszości tych nieudaczników zwanych niefortunnie piłkarzami za 2 miesiące nie bedzie już w naszym klubie - ale my pozostaniemy i jeszcze wzniesiemy ręce w geście triumfu wracając do ekstraklasy czy ogrywając milicyjną sukę!
Może poczekamy na to sezon, a może 20 lat...
Ja będę, na cuda już nie licze, bo i tak wymodlilismy ich ostatnio za dużo, nieprzyzwoicie za dużo...
ale jak spadać to trzymając fason - przynajmniej na trybunach (wierzcie mi tej frekwencji nie jeden nam zazdrości)
Dokładnie
Przynajmniej my KIBICE godnie pożegnajmy się z ekstraklasą
Apele w stylu "Ale tak KURWA Wszyscy!!!!!" nic nie dadzą. Żelazny elektorat czyli my przyjdziemy, gorzej z pomywaczkami , przypadkowymi kibicami, kibicami sukcesu itp.czyli z masą robiąca frekwencje.
Mamy KOSZMARNE ZARZĄDZANIE , KOSZMARNIE GRAJACĄ DRUŻYNĘ KTÓRĄ LEJĄ DOSŁOWNIE WSZYSCY , lecimy z ligi jak ostatnie patałachy, bez walki , bez szans....
...nie pierwszy raz w historii naszej Cracovii...
...i [b]właśnie w takiej chwili prawdziwy PASIAK okazuje wierność barwom[/b].
Na ostatnich meczach w sezonie trzeba BYĆ jak czujesz się PASIAKIEM.
Już o nic nie walczymy. Mam nadzieję zobaczyć w środę w składzie Drzewieckiego i środek pomocy w składzie Boljević-Steblecki-Budziński.
Ogrywać chłopaków na 1 ligę.
0:3
Hey Hey CRACOVIA !!!! JA musze uciekac z zajec zeby byc na tym meczu !! Chcialbym chociaz zobaczyc walke na boisku !!
Wielu kibicow na swieta wyjechalo juz z Krakowa w rodzinne strony, wiec frekwencja spadnie nie tylko dlatego ze Ekstraklasa juz nam uciekla i kibice sukcesu sie odwroca. Sam nie wiem czy dotre na ten mecz, bo mam 140 km i brak wlasnego pojazdu:/
no cóż , na mecz idę dla Cracovii , a nie żeby mecz oglądnąć ;)
szczerze .. nie liczę już na nic .. chociaż jakby chłopaki wygrali , to by uśmiech na twarz powrócił .
Pamiętajmy CRACOVIA TO MY WSZYSCY PRAWDZIWI KIBICE MUSZĄ BYĆ !!!!
K_tomas_S Napisał(a):
> no cóż , na mecz idę dla Cracovii , a nie żeby
> mecz oglądnąć ;)
> szczerze .. nie liczę już na nic .. chociaż
> jakby chłopaki wygrali , to by uśmiech na twarz
> powrócił .
Eee tam, uśmiech na twarzach kibiców gości mimo porażek ;) W meczu z Górnikiem, gdy już zeszły nerwy, bo było 0:3, to dało się wyczuć fajną luźną atomsferę na trybunach ;) Można się było też pośmiać z naszych pseudo piłkarzy, którzy kopią się po czole :) Dla mnie to już po prostu to co dzieje się na boisku, jest aż tak tragiczne, że aż śmieszne. Szkoda mi się denerwować grą tych kopaczy. W środę oczywiście jeśli nie wypadnie nic niespodziewanego (tu należy wziąć pod uwagę także, że będą jakieś problemy z wejściem na stadion ;), bo z tego co mi wiadomo na Zabrze problemy się zdarzały), to na stadionie się pojawię. Nie liczę na nic, ani na zwycięstwo, ani na dobrą grę. Po prostu idę...
3lvis Napisał(a):
> Już o nic nie walczymy.
Nie, nie nie. Spokojnie. szanse są symboliczne, ale po zdoyciu 9 punktów w 3 meczach (co nie jest całkiem niemożliwe) różnie może być...
Kajak Napisał(a):
> Apele w stylu "Ale tak @#$%& Wszyscy!!!!!" nic nie
> dadzą. Żelazny elektorat czyli my przyjdziemy,
> gorzej z pomywaczkami , przypadkowymi kibicami,
> kibicami sukcesu itp.czyli z masą robiąca
> frekwencje.
Kajak - to co piszesz jest nie fair, jestem praktycznie na każdym meczu u nas od 35 lat, tym razem nie będę - muszę zapierdzielać w każdy dzień tygodnia do 19-20, myślisz że jestem jedyny?
E ,nie o to biega. Wiadomo ci co nie mogą nie przyjdą. Biega o tych co mogą a nie przyjdą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)