Nie znam się na piłce...ale czytając to forum nauczyłem się że nie jest potrzebna takowa wiedza aby zaistnieć w tym temacie
WIEM że,wcześniej czy póżniej taki temat tu sie pojawi....to już forumowa tradycja...jestem więc w jednej osobie prekursorem i jasnowidzem!!!
Zaznaczam że nie kierują mną pobódki osobiste....po prostu zakładam temat jak wielu moich poprzedników...wyprzedzając tylko ''epokę''
Dziękuję i proszę o odnowienie go w odpowiedniej chwili...to mój pierwszy temat w piłce !!!! huraaaaaaaaaaaaa!!!!!!a raczej
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
szkoda że nie byliście z Nami w Amsterdamie jak 50.000.....robiło za ''małpy''.....
-
-
KAFARSKI- Panu już dziękujemy!!!
Szkoda że nas nie zabrałeś do tego Amsterdamu !!! A Kafarskiemu teraz życzę żeby ten temat nie miał pokrycia chociaż w tej rundzie!!!
Ja mu życzę, wykonania zadania, a za tą świnkę może wnr
Nic straconego...jesteśmy tam zAWsze mile widziani....pojedziemy zapewne ponownie.......na zajęcia praktyczne z uuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa!!
http://s-trojmiasto.pl/zdj/c/9/23/800x0/230894-Feralne-zdjecie-najpierw-pojawilo-sie-w-portalu-kibicow-Lechii-lechia-net-Afera.jpg
JEBAC PEDALA, ARKA END PASY PO WSZYSTKIE CZASY
Nikt sie nie pytal, ale przyznam ze to uuuuuuuuaaaaaa! pasuje do slow.
nasza wersja zukowskiego , nigdy nie zaakceptujemy w ARECZCE
?
wojtek
13:02:19
http://www.youtube.com/watch?v=GNqVxWmhEzE
UUUUUUUUUUU !!!!
AAAAAAAAAAA!!!!!!
UUUUUUUUUUU!!!!!!!!
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
:D
Zaraz puszczę pawia.
Niech spuści lechie i łks i niech sam spada :)
Pomęczymy się z nim do maja, spadniemy i się go pogoni z klubu.
nie bedzie takiej potrzeby . bo utrzyma nas w lidze a spusci łks z lechia.
Obyśmy się utrzymali bo nie wyobrażam sobie żeby ten trener miał budować nową drużynę na awans.
Dajmy mu popracować !!! W maju podsumujemy jego dorobek i wtedy albo się go wygwizda i zwyzywa od największych k.urw albo co mam nadzieję, że się stanie i niektórzy co teraz na niego jadą od najgorszych ...... będą jeszcze skandować jego imię i nazwisko.
Zaznaczam, że nie jestem krypto-fanem lechii i nie bronię go :D Podjął się ratowania nas to dajmy mu szansę ( dużego wyboru nie mieliśmy ) i zobaczymy w maju...a może się stać tak że spuści betonowy klub sportowy do 1 ligi kosztem nas :)
CRACOVIA& ARKA
KAFARSKI- Panu już dziękujemy!!!
Nie przesadzajmy dajmy mu szansę,jeszcze nie zaczął a już go skreślacie.
axe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt sie nie pytal, ale przyznam ze to
> uuuuuuuuaaaaaa! pasuje do slow.
pasuje kapitalnie do słów autorze. jest czad
Jeszcze go nie wywalili, ehhh, szkoda.
A przeciez Boczarski z Dabskiego tez ma warsztat i byl wolny...
Kuuuu rrrrwa, nie wierze...
Wstyd i hańba, tyle w temacie.
I nikt mnie nie przekona, że można było przymknąć oko na jego sympatie i poglądy kibicowskie, bo jest nam potrzebny do utrzymania. To jest trener na poziomie Pasieki i ta zmiana daje nam tyle co nic.
Miał być godny spadek, a będzie spadek śmierdzący betonem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)