mariusz1987 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak dla przypomnienia
> REGULAMIN!
>
> 5. Nie obrażaj klubów, zawodników, oraz innych
> osób na łamach tego forum, zarówno dotyczy to
> naszego Klubu jak i innych klubów z Polski i
> Świata
Po to się zarejestrowałeś???
-
-
NIE DAJ WYGRAĆ MILICJANTCE.
o towarzystwach w regulaminie nie ma ani slowa.
Ta Sniezek z gts kan-paka calkiem ladna, ogolnie to watek,a zwlaszcza jego tytul delikatnie mowiac niezbyt udany.
Zwłaszcza pocisk od konia na jakąś tam zawodniczkę. Rozumiem ciskać na Małeckiego czy innego tam, który utożsamia się z Wisłą. Ale nie na jakąś tam koszykarkę czy siatkarkę, które pewnie ma w głębokim poważaniu jaką koszulkę ma na sobie, jak znaczna większość zawodników.
a co Wy tacy miętcy przed świetami :)
wygraliśmy? prowadzimy chociaz?
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> Zwłaszcza pocisk od konia na jakąś tam
> zawodniczkę. Rozumiem ciskać na Małeckiego czy
> innego tam, który utożsamia się z Wisłą. Ale
> nie na jakąś tam koszykarkę czy siatkarkę,
> które pewnie ma w głębokim poważaniu jaką
> koszulkę ma na sobie, jak znaczna większość
> zawodników.
My point exactly, myślałem, że już wszyscy w tym wątku są zaczadzeni.
Ludzie, przecież to jest jakaś tam koszykówka, te zawodniczki z zagranicy nie wiedzą pewnie nawet, czy nazwa klubu to jest Wisła czy Can-Pack. Równie dobrze mogłyby grać w jakimś Fakro-Muszynianka-AZS-Bank-Galaxia-Jurajska-PEkao Częstochowa, czy Targi-Vive-Traveland-Montex-Attyka Kluczbork. :D
Więcej luzu, Patrycja Małecka nie startuje w tym konkursie (a szkoda, bo sam bym zagłosował na tę sunię) :D
No ale przecież na ładniejszą głosujemy więc o co pretensje? :)
A z resztą ...
"Koń jaki jest każdy widzi"
Benedykt Joachim Chmielowski
az normalnie czuc swieta na forum ;D
niezły ten koń... az mnie korci zeby zagłosować... ale nie, nie mogę dać się zwarjować. Gwałcić rabować Cracovia musi panować!!!
Nie wiem Panowie o co wam chodzi. Kazdy ma inne gusta, a jeśli TEODOR uważa, że zawodniczka rzeki Can-Pack ma twarz zbliżona do kształtu głowy konia, to może tak uważać i pisac :) A mi się wydaje, że jakby była w tym plebiscycie zawodniczka Cracovii, to na forum, rzeki byłby podobny temat, ale pod nazwą: "nie dajmy wygrac pejsiarze" albo co w ten deseń, więc nie ma się co pienić;)
A z resztą ...
Ja powiem tak. Jakby TEODOR wiedział że ubekom tak gul skoczy i wywoła u nich tyle emocji to założyłbym taki temat już na samym początku plebiscytu. Im większy psi skowyt tym większa radość u mnie. Ponad 2 tysiące wejść na temat w hyde parku założony wczoraj...
A co do chłopskich bab, to się wożą po pewnej knajpie gdzie oprócz psów spotkasz ich czarnoskóre gwiazdy piłki nożnej, nie zdziwię jeśli ich idole z Izraela też tam zabawiają, bawią się w racowiska z kundlami a jedna z nich na stadionie świruje na celebrytkę podczas meczów piłkitakże dla niektórych to tylko nieświadome koszykareczki dla mnie przekroczyły pewną granicę i tyle
A z resztą ...
tytuł jest świetny, graty Teodor. prowadzimy juz?
jedni sie smieja inni placza :} wszystkim nie dogodzisz ;D
Co was na taką litość wzięło ? Może zaczniecie rozgrzeszać też 50 letnich wąsów co chodzą na ''wiesełkę'' oglądnąć dobrą piłkę a przeszłość klubu i inne tego typu sprawy ich nie interesuje.
To jest wojna totalna, na każdym froncie....
A.W.B. Napisał(a):
> Co was na taką litość wzięło ? Może
> zaczniecie rozgrzeszać też 50 letnich wąsów co
> chodzą na ''wiesełkę'' oglądnąć dobrą
> piłkę a przeszłość klubu i inne tego typu
> sprawy ich nie interesuje.
> To jest wojna totalna, na każdym froncie....
Amen. A.W.B. masz piwo przed meczem z betonami w lutym :)
Dzięki ale ja nie tykam alkoholu do 1 IV 2012 ( ogólnie nie przepadam za alkoholem ). Możesz w zamian postawić El Duce, on wszystko i wszędzie pije ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)